2012. április 29., vasárnap

20.rész - Időutazás /part 1/

Sziasztok!
Sajnálom....
Tudjátok, nagyon nehéz héten vagyok túl, rengeteg minden volt bennem, és ezért nem tudtam írni.
De mostantól nagyon igyekszem. :)
Ez a fejezet sem lett a legjobb, de a második résznél több minden fog kiderül, például amit itt rögtön az elején olvashattok. Wanda felsorol pár dolgot, ezek a két részből álló fejezetből kiderülnek majd! ;)
Jó olvasást!
Puss: Anna Love ♥
u.i.: Szavazzatok továbbra is, hogy ki nyerje az ESC-t! Itt van egy diagram, amin megnézhetitek (persze névtelenül) az eddigi eredményt! ;)


/Wanda/

Néha elgondolkodom azon, hogy mi lett volna, ha... Hisz az én életem csupa ha-ból áll.
Van, amikor úgy gondolok rájuk, hogy az életem miattuk lett tökéletes! De van, amikor azt kívánom, bár ne lettek volna.
Az elmúlt két hétben volt részem egy brutális összeveszésben, egy hirtelen meghozott döntés következményében és halál közeli élményben is. És ezt van időm elmesélni, amíg a repülőn ülünk, ami elvisz minket a Stockholmban megrendezésre kerülő Eurovíziós Dalfesztiválra...

Két héttel ezelőtt
-Kérem, nézeteltéréseiket később intézzék el!-köszörülte meg a torkát a hölgy, aki a megbeszélést tartotta. Ezt Dannynek és Leenek címezte, akik még állták egymás tekintetét.
Az utóbbi mellett ülő Molly zavarában lehajtotta a fejét. Gyakorlatilag semmit sem tudok szakításuk körülményeiről, mert nem mesélte senki és nem is voltam ott. Arról, hogy szakítottak is csak azért tudok, mert Eric elmondta, hogy a lány visszajött. De többet tőle sem tudtam meg. Azt viszont nem tudom, Molly mennyit mesélt barátjának, de ő valószínűleg többet tud az esetről...

/Danny/

Ha most nem lennénk nyilvános helyen, behúznék ennek a szemétládának. Bár tudnám az okát...
Eddig még nem sikerült kiszednem Mollyból, mert amint megemlíti valaki neki ezt a dolgot, elsírja magát. Szóval nem szeretném, ha miattam sírna. Hagytam a dolgot. De most, hogy itt van ez! Újra érdekelni kezdett a dolog. Tény, hogy kíváncsi vagyok, voltam és mindig is az leszek. Ezért is döntöttem úgy, hogy nem húzom tovább az időt, a nő már belekezdett mondanivalójába... Én pedig felkaptam Mollyt és az ajtó felé vettem az irányt.
-Nem zavarja, hogy éppen beszélek!-háborodott fel a nő és az ajtó előtt megálltam, majd visszafordultam.
-Fogja be!-húztam össze a szemem és kirúgtam az ajtót.
A hosszú folyosón néma csend volt, sehol egy lélek. Óvatosan leültettem barátnőmet az egyik székre, ami ott állt és letérdeltem elé.
Molly felsóhajtott, majd rám emelte tekintetét. Tudta, hogy most mi fog következni, mert megtelt könnyel a szeme. Mosolyogva megsimítottam karját.
-Figyelj ide!-mondtam.-Hogyha magadban tartod, attól jobb lesz?
-Nem...-suttogta.
-Akkor?-vontam fel a szemöldökön.
-Danny, te...-rázta meg a fejét.-Te nem tudod ez milyen nehéz nekem! Egyetlen embernek mondtam el eddig, ő is döbbenten fogadta. Ti... ezt nem érthetitek meg! Se te, se Lee, se Eric...
Szóval a volt barátjának elmondja, de nekem nem? Ez most hogy is van?
-Mielőtt!-tartotta fel kezét.-Azt hinnéd, hogy Popularnak azért mondtam el, mert őt jobban szeretem és benne jobban megbízok, nagyot tévedsz! Akkor ő volt az egyetlen, akihez visszamehettem! De rengeteget kellene magyarázkodnom, és nem akarom ezzel vesztegetni az idődet!-állt volna fel, de nem hagytam.
-Rengeteg időm van!-ültem az ölébe és mint egy 5 éves, aki csillogó szemekkel várja az esti mesét néztem rá.
A lány nevetve megkért, hogy üljek le mellé és akkor elmondja. Érdeklődve foglaltam helyet a mellette lévő széken és a térdemre könyököltem, majd az államat a tenyerembe helyeztem és úgy figyeltem.
-Ezt ne csináld! Így nem tudok mesélni!-nyújtotta ki a nyelvét barátnőm, a másik ötéves...
Szófogadóan felegyenesedtem és úgy figyeltem tovább.
-Tudod...-kezdett bele a lány.-Ezt ti srácok, soha nem fogjátok megérteni! Hatalmas felelősség, főleg nekünk nőknek! Mert gondolj csak bele...-magyarázta, majd miután kiejtette a következő szavakat, levegőt is elfelejtettem venni.-Milyen az, ha egy új életet hozol a világra...
-Te...-csuklott el a hangom, mire a lány bólintott.
-De várj! Még nincs vége! Csak vegyél levegőt, légyszi!-harapott az ajkába.
Felsóhajtottam, majd összeráztam magam. Molly pedig tovább mondta:
-Ebből következett a gond...-húzta el a száját.-Soha, de soha ne olyan embert válassz magad mellé, akiről tudod, hogy nem fog veled maradni. És én pontosan tudom, hogy Lee micsoda nőfaló... Jaj, Danny! Ne nézz már így rám, nem vagyok terhes!-tárta szét a karjait, mire értetlenül megráztam a fejem.
-De hát most mondtad!-tártam szét a karom.
-De elvetettem a babát, mert még nem éreztem magam késznek, hogy anya legyek!-mondta ki végre, amit szeretett volna.-És mikor ezt elmondtam Leenek, közölte, hogy húzzak el...-telt meg újra könnyekkel a szeme.
-Sajnálom...-öleltem meg, ő pedig szorosan átkarolta a nyakam. Éreztem, ahogy átáztatják pólómat könnyei.
-Igazad volt.-szipogott.-Tényleg jobb, most hogy elmondtam...
-Na látod!-toltam el magamtól mosolyogva és megcsókoltam.-És ha majd készen leszel rá, tudnod kell, hogy én örökre veled maradok, és nemcsak a gyerek miatt!
Molly arcára kiült a meglepődöttség.
-Szerinted nem vagyok kész rá, hogy anya legyek?-mutatott magára, felvont szemöldökkel.
Már szólásra nyitottam volna a számat, de nem jött ki hang a torkomon. Elképzelhető, hogy valami rosszat mondtam? A barátnőm továbbra is értetlenül nézett, de arckifejezése egyre inkább elkomorodott.
-De te mondtad, hogy nem érzed magad késznek!-magyarázkodtam.
-Jó, de tőled egy cseppet több támogatást vártam!
Az ajtó nyikorgása szakította felébe kezdődő veszekedésünk. A termet legelőször a Jedward tesók hagyták el, két cigánykereket hánytak és már messze is voltak. A többiek pedig egymással beszélgettek. Páran ránk néztek, de nem sokáig, mert hamar elkapták tekintetüket és tovább folytatták a beszélgetést.
Amikor a hölgy kilépett a teremből, az ajtó becsapódott.
-Ki csapkodja az ajtót?!-fordult vissza dühösen és lenyomta a kilincset, de az nem akart kinyílni. Idegesen nyomta le, majd engedte el, de semmi...
Felpattantam, hogy megnézzem mi a baj, ekkor pedig a hátam mögött megjelent az egyik angol srác, ha jól tudom a neve Simon.
-Hol van Lee?-kérdezte idegesen.
-Hol van Getter?-állt fel a barátnőm is, én pedig dühösen dörömbölni kezdtem az ajtón...

/Wanda/

Fogja be! ~ ez volt az utolsó két szó, amit Danny kiejtett a száján és Mollyval együtt elhagyták a termet.
Mint jó barátnő, automatikusan felálltam, hogy utánuk siessek. Ám amikor elmentem volna a Blue előtt, valaki elkapta a kezem és visszarántott Molly most már üres helyére.

-Szia szépségem...-kacsintott.
-Szia.-intettem zavartan, mire elmosolyodott.
Évekkel ezelőtt ez a mosoly volt az, amelyik mindig felgyorsította a szívverésem, önkénytelenül is elmosolyodtam látványán... Pont mint most...

Mielőtt Svédországba kerültem, alig ismertem Európát. De volt egyetlen ország, amiről mindent tudtam. Ez Anglia. És hogy miért?
A korombeli lányok képesek akár egyetlen valaki miatt utánanézni mindennek, aminek köze van, ahhoz a valakihez. Mielőtt találkoztam volna Erickel, egy álomvilágban éltem, ahol csak én meg Lee Ryan voltunk. Az a helyzet, hogy én nem szimplán rajongtam a Blue énekeséért, hanem fanatikus voltam...

Először próbáltam eltakarni az arcomat, ugyanis féltem, hogy álcám ellenére a srác felismer. Találkoztunk már pár évvel ezelőtt. Az amerikai koncertjükön felrohantam a színpadra és odarohantam a sráchoz, hogy megölelhessem. Ő ezt mosolyogva hagyta is egy darabig, de mikor nem akartam őt elengedni, szólt a biztonsági őröknek, hogy szedjenek le onnan. És belekapaszkodtam a nadrágjába, amit azzal a mozdulattal el is téptem róla...
Ezt vehetjük életem legcikibb dolgának.
A srác elővett egy tollat az ing zsebéből és írni kezdett valamit a kezére. Próbáltam közben figyelni a nőre, aki éppen a kajálásról beszélt, mikor Lee elém tolta a kezét.
Hol láttalak már kislány?-olvastam el a rondán írt betűket, mire elfordítottam a fejem és kivettem a srác kezéből a tollat.
Nem tudom, talán a neten?-írtam a tenyerembe és felé tartottam.
Halkan felnevetett és elvette az írószerszámot.
Mollyval mi van?
Nem értem a kérdést.-írtam már a kézfejemre.
Amíg Lee egy rövid kis regényt írt a kezére, addig a hölgyet figyeltem.
-A színpadon az elődöntőkön lévő sorrend alapján fognak próbálni. Először az első, majd a második és utána a négy nagy! Reméltem érthető...-rakta össze a kezét.-Aztán a fellépők napi háromszor színpadon próbálhatnak, egyébként próbatermek állnak rendelkezésükre...
Most akkor ő Dannyvel jár? Mert rohadt gyorsan túllépett rajtam. Marha kedves, csináljon gyereket annak a bénának... Amúgy meg bocsi, ha jóban vagytok, akkor ezeket visszavonom!-tolta elém ismét a kezét.
Kicsit döbbenten olvastam a mondatait, főleg azon a gyerekesen akadt meg a szemem.
Milyen gyerek? És igen, együtt járnak Dannyvel, de ők már régebben is szerették egymást, idő kérdése volt, hogy mikor jönnek össze....-firkantottam az alkaromra.
-Nem mondta el?-nézett fel Lee, közben halkan suttogott. Megráztam a fejem. Nagyot sóhajtott és megint írni kezdett.
-Ne kezdj bele!-csaptam a kezére, mert a nő szedelőzködni kezdett. Bár még mindig beszélt, és már mindenki ásítozott, mikor végre azt mondta, hogy mára befejezte. Mindenki nagyban nyújtózkodott és kifelé vették az irányt.
-Maradj itt!-mondta Lee, majd követte a többieket, és amint a hölgy kilépett, bezárta az ajtót, kulcsra...
-Mit művelsz?-kérdeztem hitetlenül.
-Ezt meg kell beszélnünk!-ültetett vissza a székre.-Segítened kell valamiben! Kérlek, segíts!-térdelt le elém.-Mondd, hogy segítesz, nagyon szépen kérlek!
-De mégis miben?-érdeklődtem, amikor valaki dörömbölni kezdett az ajtón.
-Csak ígérd meg, hogy segítesz!-kapta a fejét az ajtó felé, miközben megfogta a kezem.
-Jó, jó, nyugi!-húztam el a kezem.-Mi ennyire fontos?
-Szét kell szednünk Mollyt és Dannyt...

8 megjegyzés:

  1. Teljes és totális sokkot kaptam és semmit sem értek :O
    Most Molly és Danny összevesztek?? És Lee miért akarja szétszedni őket? Nem szeretheti még mindig Mollyt az előbb még szidta... Wanda rajongott ezért a seggfejért? már elnézést.. Nehogy összeveszítse Eric-kel mert akkor a René és Ash utáló klub után ő lesz a következő!!Nem tetszik nekem ez a Lee gyerek... és Stockholm? Eddig nem London volt? Ja és nagyon nem tetszett Wanda elbizonytalanodása, meg remélem nem lesz Mollyék ellen mert esküszöm azt nem tudnám megbocsájtani neki...!!!!
    Na jó befejezem és nem teszek fel több kérdést... sokkot kaptam és semmit sem értek úgyhogy kéve kérlek tényleg ne várass sokáig! :)
    pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
  2. Roxiii: igen,ezért többrészes a fejezet.. :D szóval a következőben mindent megértesz... ;)A Wanda-Lee,Molly-Danny ügyet is,és persze a Stockholm-London dolgot is! ;)
    Sietek! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia :)
    De vártam már ezt a részt :D és a WÁÓÓÓ azt hiszem remekül körül is írja a gondolataimat XD Mint már facen említettem azt hittem először hogy az a bizonyos "gondolati párbeszéd" Eric és Molly közt zajlik majd le és alaposan meglepett hogy Lee és Wanda közt történt.. rajongó volt? :O Millió kérdés van bennem de mivel már az elején közölted hogy meg fogjuk a köviből tudni nem fogom feltenni őket :D
    Nagyon nagyon tetszett jól össze kavartál mindent.. remélem ez a Lee gyerek nem okoz végzetes bajt Mollyiék között és nem veszíti össze Mollyt Wandával és és Ericet Wandával sem :D Na jó azt hiszem belekevertem XD :D
    Ne várass soká lécci ;)
    Puszil Jenni

    VálaszTörlés
  4. @Jenni: igen,mondtam,hogy a párbeszéd nem köztük folyt. :D és igen, Wanda rajongó volt,ha emlékszel,rengetegszer írtam,hogy éppen csörög a telefonja és a Blue a csengőhangja. :D
    Hát,igen eléggé összekavartam mindent. :D és majd mindenre fény derül a következőben. :D és igyekszem! :*

    VálaszTörlés
  5. Hy!
    Na a multkor nem irtam komit de most pótolom!Én is sookot kaptam hogy "Válasszuk szét Danny-t és Molly-t" dolgon.Miért,miért pont őket.Nem elég hogy régen dobta most meg talán megint kell enki!Aztán szakitanak még 5X...Na jó remélem van Wandának annyi esze hogy ilyen örültséget NE csináljon!!Meg hogy régen imádta.Na jó elég nem "panaszkodom".Haha.De nagyon várom a firsst!Siess!Pusss:Meli :)

    VálaszTörlés
  6. @meli: ezt a szétválasztós dolgot meglátod... ;D nem árulok el semmit! :)
    És nagyon sietek! :*

    VálaszTörlés
  7. Sziaa!:D

    Első kérdés: MIVAN? Második kérdés: MIVAN? Harmadik kérdés: sosincs harmadik kérdésem :'D Lee féltékeny lenne? Azért akarja szétválasztani Dannyt és Mollyt, vagy miért? Annyira nem vágom..de remélem hogy a következő fejezetben választ kapok rá ;D És mivel mondtad, hogy úgy is választ kapunk a kérdéseinkre a köviben, így nem teszem fel akkor a kérdéseimet..még mooost jó sok van :D És te tökfej!!! Mi az, hogy nem jó ez a fejezet? Igen is jó! Sőt, imádtam..fantasztikus volt! Amúgy, köszönöm, hogy javítottad a szemszögeket, így sokkal de sokkal érthetőbb minden :) Na...siess a következő fejezettel ;)

    Ölel, Vanity

    U.i: És imáádtam <- csak úgy megjegyzem :'D

    VálaszTörlés
  8. @Vanity: köszi szépen,de azért nem kell túlozni... :) de jó,hiszek neked. köszi. ;)
    igen, most szerintem mindenkinek rengeteg kérdése van, de minden kiderül... és most hogy jól megkavartam a dolgokat. :D remélem majd tetszeni fog azért a végeredmény. :) és sietek ígérem! ;*

    VálaszTörlés