2012. október 19., péntek

Fontos!

Sziasztok!
Sajnálom, de most nem fejezettel érkeztem.
Tudjátok... idén újra el kezdtem táncolni, most pedig egy nagyon fontos vizsgára készülök, ami akár a jövőmet is megváltoztathatja és rengeteget kell gyakorolnom, emellett meg fellépésre is kell készülnöm, sőt az van, hogy ha sikerül a vzsga még kevesebb időm lesz, mert akkor versenyekre kell készülnöm.
A bloggal meg az a helyzet, hogy nem sokan olvassák már (én ezt a statisztikából látom) úgyhogy ha nem gond, nem lesz hetente új rész. Mikor lenne időm írni, akkor meg hulla vagyok, a fáradtságtól és nem akarom, hogy a fejezetre menjen rá ez az egész. Igyekszem azért megírni, de ritkábban fogok hozni új részeket.
És... ugye már a kilencedik rész jön. Ezt az évadot 26 részesre terveztem, rengeteg minden fog még történni, egy újabb nagy bumm!-mal zárnám ezt is, aztán szerettem volna ötödik évadot, már ki is találtam a végét meg minden, de nem tudom érdemes-e.
Szóval, aki tényleg olvassa a blogot, az írjon már nekem, csak egy-két sort, hogy van-e még értelme vagy felesleges vele foglalkoznom... Jó?
Köszi mindenkinek, aki veszi a fáradtságot és a kedvemért ír pár mondatot.:)
Sietek a fejezettel, ahogy tudok!
Pusz: Anna Love

6 megjegyzés:

  1. Szerintem van értelme :) Én olvasom rendszeresen, de én is érettségi előtt állok, és ha elmaradásom is van -márpedig most bevallom van- azt be fogom pótolni és írni fogok amint lehetőségem van, mindig írok amikor tudok!

    VálaszTörlés
  2. szia.nekem tetszik.és szerintem folytasd!!!

    VálaszTörlés
  3. szia Kinga vagyok.:) én nagyon sajnálnám ha abbahagynád mert nagyon jol irsz és szeretem a történeted..:) a tánchoz sok sikert meg fellépésekhez.:) és tudom hogy nehéz lehet ennyi minden melett blogot irni..suli tánc vizsga fáradt vagy de nekem még a "fáradt" részeid is a kedvenceim.:D és mégegyszer sok sikert tánchoz.!;D

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Én is nagyon sajnálnám ha abbahagynád, mert imádom amit írsz! Ahogy csavarod a szálakat, gyártod a bonyodalmakat, az valami borzalmasan jó! Sajnálom hogy nem írtam, de itt volt a megfázásom, aztán a bringámat is elcsórták és hat fordulós angol versenyre is jelentkeztem. Plusz ott van még a másik blog is, amit Sarah-val írok közösen.. Örülök ha egy mondattal tudom bővíteni a saját blogom 2. fejezetét.
    Szóval ne hagyd abba, mert 35 olvasónak törne össze a szíve! ;)
    Amikor csak tudok, írni fogok! Becsszó! ;) Puszi
    Ui.: Sok sikert a vizsgához, meg minden máshoz!;*

    VálaszTörlés
  5. Jajj te lány..mihez kezdjünk veled?:)

    Miért fejeznéd be azt, amit már legalább egy éve írsz? Tudom, hogy nem lenne szíved befejezni a történetet, de azt amúgy sem hagynám/hagynánk! Vannak olvasóid, csak csupán mind elfoglaltak vagyunk, hiszen tanév van.. nem mindannyiunknak van időnk kommentet gyártani kedvenc blogjainkhoz. Mondjuk, tőlem mindig kapsz kisebb véleményt, hiszen bétádként figyelemmel kísérem a történetet s annak alakulását! :) Rám emiatt nem haragudhatsz.
    Akartam javasolni, - csak mindig kiment a fejemből- hogy szerintem nem is baj, ha nem hetente lesz friss, hanem mondjuk két hetente :) Hiszen, akkor neked is van bőven időd, és az olvasóknak is van két hetük írni neked kommentet. Annyira szerintem mindenkinek elég, és remélem neked is, hogy megalkoss egy újabb izgalommal,csavarral teli fejezetet :)
    De, én nem szeretném, ha most befejeznéd a történetet, mert szeretem, és kár lenne érte :( Az egyedüli blog, ami nem zárt be egy év után... ami kitartott és most is él. Ne búslakodj, hanem írj..mert a lényeg, hogy TE szereted azt, amit csinálsz... és hidd el, vannak mások is, akik szeretik, köztük én is és még az előttem szólok is :) Mert... ahogy Eric szokta mondani: "A művészetem a szabadságom" :P
    Sok sikert a vizsgához, biztos vagyok benne, hogy jól fogsz majd rajta szerepelni, és sikerülni fog! :) Remélem, egy kicsit meghatódtál e beszédem miatt :D :$ <33

    ölel,Vanity

    VálaszTörlés
  6. Szia! Tita vagyok:)és én is borzasztóan sajnálnám, ha abbahagynád.:( Nagyon szeretem a történetedet és bár a suli miatt nincs túl sok szabadidőm,de amikor egy kicsi van, akkor jó ide feljönni és a történetedet olvasni. Amíg olvasom teljesen ki tudom zárni a külvilágot, azokat a dolgokat amikkel foglalkoznom kell. Nagyon jól írsz, és szerintem ezzel nem vagyok egyedül. Szerintem akik olvassák a történetedet azok amikor idejük van feljönnek a blogra és olvasnak. Hiába,az iskola miatt mindenkinek kevesebb az ideje mint pl. nyáron. De szerintem folytasd, mert ha kevesen is vagyunk akik olvassák a blogot, de mi nem szeretnénk ha abbahagynád.
    És sok sikert mindenhez, amibe belekezdesz. :)

    VálaszTörlés