2012. május 25., péntek

24.rész - Elődöntők /part 2/

Sziasztok! :)
Nem is húznám az időt, szavazás lezárva, következő két fejezetben kiderül a nyertes, fény derül a legtöbb dologra, amit eddig nem tudtatok...
Az aréna felgyújtója, a besúgó és Nemtudomki személye is. :)
Szóval ehhez a részhez nagyon jó olvasást! :D
Pusz: Anna Love ♥



-Hahó!-kiabáltam, amikor az utolsó lépcsőfokot is átléptem és megérkeztem a tetőre. Az órámra néztem, kilenc óra volt. Pontosan ekkora beszéltük meg a találkozást Nemtudomkivel. Azt gondoltam egy titkos ügynök pontos, de ezek szerint nem.
Kicsit sétálgattam, nem gyakran járok a Globen tetején, de ha már egyszer lemondtam a próbát... Az elmúlt egy évben rengeteg helyen jártam: Kaliforniában, Kínában, Törökországban is voltam, na meg persze Észtországban, de meg kell állapítanom, hogy Stockholm látványát semmi sem múlhatja felül. Ez a tökéletes kilátás, innen belátni a város minden szigetét, az utcákon járó-kelő embereket, a boltokat, üzleteket, sétálóutcákat. Azokhoz is szép emlékek fűződnek: mikor görkorcsolyázni tanítottam Ericet (nem mondom, hogy aznap nem a sebészeten kötöttünk ki...), mikor a popsztár svédül tanítgatott, én meg olyan kérdéseket tettem fel neki angolul, amikről fogalma sem volt. Ezeken, ahogy eszembe jutottak, önkénytelenül is elmosolyodtam, úgy vélem életem legszebb éve volt ez, a sok galiba meg bonyodalom mellett.
Már nem is tudom mióta álltam és csak meredtem a távolba, mikor... egy húzás, két húzás, csomó és hátam mögé tett kezeim össze voltak kötözve.
-Te meg mi a fenét csinálsz?-fordultam meg olyan lendülettel, hogy majdnem leestem az aréna tetejéről, de szerencsére Nemtudomki elkapott.
-Azért nem kell a mélybe ugrani, mert megkötöztelek!-mondta ijedten.
-Jó, de miért kötöztél meg?-hitetlenkedtem.
-Tudod...-ült le elém a földre, illetve a tetőre.-Szeretném, ha kicsit felkészülnénk a fináléra!-magyarázta.
-Ha arra szeretnék készülni, most nem lennék itt!-közöltem kissé ingerülten.-Akkor odalent próbálnék holnapra! Mert tudod...-világosítottam fel ismét.-Azért vagyok itt, hogy holnap...
-Fellépj az eurovízión, tudom! De é nem arra a fináléra gondoltam!-erre a kijelentésére elkerekedett a szemem.-Vannak még dolgok, amiket nem tudsz!-veregette meg a vállam és lehúzott maga mellé a földre, abból a célból, hogy beavasson a dolgokba:-Beszéltem Sammel, aki elmondta, hogy éppen úton vannak Kongóba, hogy összeszedjék a csoport másik felét, aztán jöjjenek ide Svédországba. Tudják, hogy itt vagy!-mondta és ereimben megfagyott a vér. Látta rajtam, hogy most megállt a szívem, de folytatta:-Sammel tudtuk, hogy ez egyszer be fog következni, szóval... A döntő estéjén számíts arra, hogy valaki elvisz téged. Nem fogod tudni ki az, úgyhogy nagyon óvatos légy! Ha esetleg elkapnának, akkor ne aggódj, Sam holnap már itt lesz és segít majd neked, velem együtt!
-És mi van, ha nem?-kérdeztem aggódva.
-Nincs ha...-simította meg a vállam és felállt.
-Várj!-ficánkoltam.-Kioldozol?
-Nagy valószínűséggel megkötöznek, szóval neked kéne kiszabadulni!-mondta és kényelmesen elhelyezkedett az egyik kémény mellett.
-Most csak szívatsz, ugye?-nevettem el magam, de ő ezt halálosan komolyan gondolta. Egy olyan 10 percig nézte, mit szerencsétlenkedek, majd mellém lépett és egy kulcsot nyújtott felém.
-Első lecke!-szólt.-Mindig legyen nálad valami "fegyver", amit tudsz használni. Jelenesetben egy kulcsod van, mit teszel?
Nem kellett kétszer mondania, fogtam és a recés végével elkezdtem szétbontani a kötelet. Bele telt egy kis időbe, de végül boldogan, fájó csuklókkal álltam fel.
-Háh, nesze!-dobtam el a kötelet és Nemtudomki felé fordultam... akinek már csak hűlt helyét leltem.
-Kettes lecke!-hallottam hangját a hátam mögül.-Mindig tartsd nyitva a szemed!
Amint visszafordultam, egy mozdulattal hátracsavarta a kezem, előre helyezte kezeim és és x-et formálva belőlük fogott ölre. Hiába próbáltam kimászni szorításából, esélytelen volt, túl erősen szorított.
-Innen csak úgy tudsz kiszabadulni, ha az ujjaidat széttárod, megfogod az illető kezét és egy pillanatra szét húzod, így szó szerint ki fogsz esni a szorításból!-magyarázta.
-Tudod, nekem van egy egyszerűbb trükköm!-préseltem ki magamból a szavakat és ezek után jól tökön rúgtam a srácot, aki persze egyből eleresztett és a földre rogyott.
-Ezt...-sziszegte.-Máskor inkább ne csináld!
-De bevált!-vontam meg vigyorogva a vállam, mire elkapta a lábam és egy pillanat alatt a földön termettem.
-Ha ezt egy lánnyal csinálod, ez fog történni!-segített fel, én pedig a fejemet fogtam.
-Oké, vágom!-feleltem fájdalmas arccal.-Van még valami a tarsolyodban?-kérdeztem.
-Egyelőre nincs, de tudnod kell, hogy bármikor lecsaphatnak rád! Szóval mi is a kettes lecke?
-Mindig tartsd nyitva a szemed...-feleltem.-Értettem, igenis!-vágtam haptákba magamat, mire elnevette magát.
-Menj aludni, holnap fárasztó napod lesz!-mondta.
-És csak egy kulcsot kapok fegyvernek?-lóbáltam előtt az említett tárgyat.
-Ezt sem kapod meg!-vette ki a kezemből.-Mert ez az én szobám kulcsa! Szerezz sajátot! Esetleg fel tudom ajánlani a lézerkardom.
-Fu, milyen színű?-érdeklődtem.
-Lila, ilyen nincs senkinek!-mondta büszkén, mire kikaptam kezéből a kulcsát.
-De lesz! Nekem!-nyújtottam ki a nyelvem, mint egy ötéves és nevetve szaladtam le a lépcsőn, hogy megszerezzem.
-Hé, az az enyém, ne merd elvenni!-kiáltott utánam egy másik 5 éves, de már csak a szobája előtt ért utol....

-Jó leszel!-simította meg a vállam Nemtudomki.-Nem kell izgulnod!
-nem izgulok!-kattogtak a fogaim, úgy remegtem az idegességtől.
-Nekem nem úgy tűnik!-fogott le, hogy abbahagyjam a vacogást.
Ekkor a rendező hangját hallottam, aki a fülemre mondta: Te jössz!
-Na jó, izgulok!-fordultam vissza és beleütköztem a srácba. Bátorítóan ölelt át, de ez nem sokat segített. Az tény, hogy a tegnapi nap volt az, amit kapcsolatunk fordulópontjának tekinthetünk. Azon kívül, hogy megengedte, hogy játsszak a lézerkardjával, megmutatta a gyűjteményét! Pink, narancssárga, UV-zöld és feliratos kardja is van!
-Honnan szerezted ezeket?-néztem csodálkozva végig a hatalmas kard tömegen és levettem egyet, amit be is kapcsoltam.
-Na jó, ezt tuti te csináltad!-emeltem fel, hiszen a kardon betűk voltak, a következő felirattal: I Love Myself!
-Igen, ez saját gyártmány!-vigyorgott büszkén.
-Gondoltam..-nevettem el magam és visszaraktam.
-Szeretnéd?vette le és felém nyújtotta.
-Miért adnád nekem?-néztem nagyokat pislogva.
-Szeretnéd?-ismételte meg újra kérdését és továbbra is felém tartotta.
Zavartan bólintottam és elvettem tőle.
-Köszi...-mosolyogtam azzal a tudattal, hogy saját lézerkardom van, ami ráadásul ilyen különleges is!
-Most már tényleg menj lefeküdni!-mondta szigorúan, de hangja mégis kedvesnek hatott.
Bólintottam és intettem egyet, de elkapta a kezemet. Értetlenül fordultam vissza:
-Jó éjt!-suttogta fülembe és bár először nem esett le, mert a sálon keresztül nem nagyon éreztem, de kaptam egy puszit.
Megilletődötten vakartam meg a fejem, végül intettem és otthagytam a srácot...

-Észtország hol van?-hallottam, ahogy az egyik rendezőt.
-Itt vagyok!-szaladtam a színpad felé. A táncosok már beálltak a nagy függöny mögé, én pedig felvettem a nagy kabátom arra a fél percre, amíg hat sort elénekeltem. Kicsit feszült voltam a dal elején, de amint végeztem és következett maga a produkció, feloldódtam. Jó érzés volt a színpadon állni, elfeledtem, hogy most emberek milliói néznek, csak táncoltam "New York" utcáin és élveztem...
Amikor a végén lejöttem a színpadról, automatikusan az első közelemben lévő ember nyakába ugrottam... aki az operatőr volt. Kicsit megijedt ettől, eldobta a jegyzeteit is, és amíg összeszedte őket, én Nemtudomki nyakába borultam. A srác boldogan viszonozta ölelésemet, közben pedig megérkezett Molly és Danny is.
-Nagyon jó voltál!-szorított magához a lány kicsit sem ügyelve begipszelt karjára, ami a nyakába volt kötve. Azt mondta majd húz valamit a kezére és akkor annyira nem lesz feltűnő, meg persze igyekszik vigyázni rá.
Barátjától egy meleg kézszorítást, majd egy ölelést kaptam. Ő így gratulált.
Bár tegyük hozzá, még korántsem biztos, hogy bent vagyok! Csak reménykedni tudok...
Mivel utolsó előttiként léptem fel, nem kellett sokat várakoznom az eredményhirdetésig. Mindenki sok sikert kívánt és egyedül hagytak. Addig ők bementek a nekik kijelölt szobába nézni a végét. A táncosaimat, a zeneszerzőt és a többieket a boxunkban találtam, ahol egy nagy sóhaj keretében foglaltam helyet. Szerettem volna, ha minden zökkenő mentesen alakul, de nem is én lettem volna, ha nem történik semmi...
-Akkor nézzük a borítékokat!-mondta az egyik műsorvezető és még láttam, ahogy a kivetítő felé tekint és aztán minden elsötétült.
-Mi folyik itt?-hallottam a sötétben valamelyik táncosom hangját. Odalentről kiabálások, a körülöttünk lévő boxokból susogás hallatszott.
-Áramszünet!-szólt azt hiszem az egyik operatőr.-Nagyszerű, elromlik a számláló, aztán meg nincs áram! Gina, hol vagy?-kiabált és nagy valószínűséggel távozott. Bár fogalmam sincs hogyan látott a vaksötétben, de valószínűleg nem is látott, mert rögtön átesett a legelső korláton, ha jól hallottam...
-Nincs valakinek valami fénylő dolga?-érdeklődött a zeneszerző. Kérdésére pedig csak negatív választ kapott.
-Akkor most ülünk a sötétben!-mondta.
Egy kicsit megijedtem: nem félek a sötétben, azzal nincs problémám... De ki tudja, most mi történik máshol?
Aztán egy kéz elkapott és a számra tapadt. Sikítottam volna, ahogy csak tudtam, erre viszont esélyem se volt, mert a következő pillanatban valaki hátrahúzott és leestem az ülésről. Ezt csak azért tartottam furcsának, mert úgy emlékeztem nincs mögöttünk csak a fal...
-Csend legyen!-suttogta egy ismerős hang és eleresztett. Nem sikítottam, mert tudtam, hogy biztonságban vagyok. Nemtudomki visszatette a szellőzőnyílást, amin behúzott. Majd bekapcsolta a kék lézerkardját, hogy világos legyen.
-Gyere utánam!-biccentett a fejével, én pedig követtem a fényt.
Nem ez az első eset, hogy szellőzőkben mászkálok, mikor még csínytevő voltam, a srácokkal kitaláltuk, hogy bombariadót kürtölünk szét az egyik plázában. De miután az emberek meggyőződtek róla, hogy nincs bomba, neki álltak keresni a híresztelőt. Mi pedig a szellőzőkön keresztül szöktünk meg, így szerencsére nem kaptak el minket.
Viszont más volt poén miatt menekülni, mint az életemért futni. Azt egyből gondoltam, hogy nem azért lett áramszünet, mert éppen szerelnek valamit... az eurovízió alatt? Lehetetlen...
Nemtudomki megtorpant és hátulról beleszaladtam. Ismét neki állt meg szerelni a szellőzőnyílást. Kintről hideg levegő szűrődött be, ami miatt így kabát nélkül eléggé fáztam. A védelmezőm kimászott, majd segített nekem is.
-Maradj egy kicsit csendben!-suttogta, mire bólintottam.
A legközelebbi sarokhoz lopakodott és óvatosan kilesett. Pár pillanat alatt feltérképezte a helyet és intett, hogy kövessem. Nem messze tőlünk volt egy ajtó, ami csak résnyire volt nyitva. Az utcai lámpák világították be az aréna környékét, így tájékozódtunk a sötétben.
A srác halkan tovább nyitotta az ajtót, majd megrázta a fejét és belökte.
-Meglépett...-mondta, majd a hatalmas kapcsolót, ami odabent volt, egy mozdulattal felkapcsolt és újra világos lett, feltételezem az egész arénában. Nemtudomki kissé csalódottan, egy nagy sóhaj keretében fordult vissza.
-Miért hoztál magaddal?-kérdeztem.
-Féltem, hogy van még valaki, aki amíg a besúgónk leoltja a lámpákat, elvisz téged...-mondta.-Ezért inkább visszamentem érted!
-Köszi...-mosolyogtam, kicsit nyugodtabban.
-Menj vissza, mert szerintem a szavazást el kezdik!
Bólintottam és a védelmezőmmel a nyomomban megindultunk befelé...

-A negyedik továbbjutó!-hallottam Gina hangját az ajtón kívülről, majd beléptem és tekintetem egyből a kivetítőre kaptam, ahol megjelent a kék-fekete-fehér zászló:-Észtország!
-Bent vagyok, úristen!-sikítottam egy nagyot örömömben, mire a kamerák is felfedeztek. Már közelről vették, ahogy pár örömkönnycsepp folyik végig az arcomon.
Nem sokáig voltam a rivaldafényben, folytatódott az eredményhirdetés, én meg felrohantam a színpadra, ahol a boldog táncosaimmal borultunk össze. Nem bírtam abbahagyni a mosolygást, szó szerint az arcomra fagyott a mosoly.
Rám dobták az észt zászlót és a nyakamba kötöttem, mintha szuperhős lennék és vigyorogva játszottam Batmant a színpadon...

-Milyen érzés, hogy továbbjutottál?-kérdezte az egyik riporter, miközben az öltözőm felé haladtam.
-Nagyszerű érzés, leírhatatlan.... Azt hiszem még fel sem fogtam!-mondtam könnyes szemmel, egyszerűen tényleg nem hittem el, mi történt! Bent vagyok a döntőben! Tavaly még csak a tévéből néztem életem első eurovízióját, most meg a döntőben vagyok?
Ezzel viszont az jár, hogy felkészülhetek életem legkalandosabb estéjére. Hiszek Nemtudominek, a mai nap után, most már biztosan tudom: csak jót akar nekem. Átgondoltam, amiket mondott meg amiket tanított. És még nem történt semmi komoly, de már rengeteget tett értem.
-Hát, nagyon gratulálok!-köszönt el a riporter és továbbment a dán csapathoz.
Mosolyogva nyitottam be az öltözőmbe. Bementem és fáradtan dőltem le a kanapéra, de a fejem valami puhábbra került. Érdeklődve emeltem fel és döbbenten néztem a fejem alatt lévő plüssre.
Egy maci, kedves tekintettel nézett rám, kezében egy szív alakú papírral. Óvatosan kivettem kezei közült az üzenetet és olvasni kezdtem:
Gratulálok édes! Nagyon ügyes voltál... Hamarosan találkozunk! E.
Vigyorogva hunytam le a szemem és szorosan átöleltem a medvét. Erickel a gondolataimban, fáradtan feküdtem újra végig a kanapén, így álomra hajtva fejemet...

6 megjegyzés:

  1. Szia :D
    Húúú örülök hogy az előzővel késtél mert így ezt előbb hoztad :D Nagyon tetszett :D
    Mikor a tető jelenet volt én azt hittem végre megtudom kicsoda is Nemtudomki, de mintha kis fény gyúlt volna a fejembe új ötletem támadt :D Talán a tesója? :O Nem tudom miért rá gondoltam...de a következő részben remélem már tényleg kiderül :D
    Amikor megkötözte, először szívbajt kaptam és elöntött a düh, aztán meg már csak mosolyogtam, hogy milyen rendes még erre is gondol :D Mégis jó fej ez a Nemtudomki :D
    Amikor áramszünet lesz alaposan rám hoztad a frászt, de szerencsére vaklárma volt :D
    Várom már ki lesz a győztes :D Természetesen imádom Wandát, de csalódott lennék ha nem Molly nyerne :D
    A kis üzenet Erictől *-* Nagyon cuki :D
    Na akkor várom várom a folytatást :D
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
  2. Sziaaa :D
    Jajj az maci :D Annyira cukiii :D Nekem is kell egy olyan O_O És olyan aranyos Erictől hogy üzent neki :D Mikor lekötözte Wanda kezeit Nemtudomki nagyon megrémültem :O Azt hittem elrabolják! És amikor meg mondta hogy jönnek vissza érte, mert tudják hogy itt van szabályosan megrémültem és a szám elé kaptam a kezemet.. elég vicces látványt nyújthattam XD Ez a kis önvédelmi lecke nagyon jó volt :D És úgy érzem Wanda a hasznát fogja venni! Eddig nem szerettem ezt az új alakot de most Ő is szimpatikus lett mint Sam :D A lézerkardok xD nagyon bejöttek :D
    Annyira átéltem ahogy Wanda izgul a színpadra lépés előtt... és annyira éreztem hogy történni fog valami :)és a szellőzőnél jobb helyen nem is menekülhettek volna XD Bár azt nem sikerült megértenem miért menekültek :O de elolvasom mégegyszer a részt (mindig kétszer szoktam :$ ) bizti rájövök :)
    Azon tűnődtem vajon lesznek bűnöző barátaink -.-" olyan kedvesek és megvárják az döntő végét..? AJÁNLOM NEKIK!
    Na magamhoz képest ez elég összeszedett komi lett :)
    Nagyon jó rész lett, nagyon tetszett :) Várom a folytatást :D
    Pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Bocsi hogy jó sok ideig nem írtam, de most így év vége fele íratják velünk az év végi tz-ket, és mivel én nehezen szánom rá magam a tanulásra, eltiltottak a gép elől hogy tanuljak. Bár amikor anyuék nem voltak itthon titokban felnéztem facebookra, felnéztem ide, írtam egy kicsit a megkezdett a részhez és ennyi. Hát az eddigi legrosszabb tz-m 4-es lett, szóval részben megérte.. :D DE! Most már túl vagyok a nehezén, úgyhogy rendszeresen tudok majd komizni megint! Ezt vehetjük úgy hogy: "Sarah visszatért". :DD

    A rész:
    Amikor Nemtudomki megkötözte Wandát, azt hittem már rögtön elrabolják, de szerencsére nem így lett! :D Ez a lézerkardos ötlet nagyon tetszik! Erről a szóról már nem csak a Star Wars fog eszembe jutni! Hatalmasat nevettem azon, mikor Wanda tökön rúgta Nemtudomkit. Ez valóban egyszerű megoldás! Hát amikor áramszünet lett, ott kaptam agybajt! Amikor Wandának befogták a száját, azt hittem, sőt biztosra tudtam hogy most rabolják el, de kellemeset csalódtam. Viszont nagyon furdal a kíváncsiság ki lehet az a bizonyos Nemtudomki. Először Lee-re gyanakodtam, de neki ugyebár nincs olyan mély hangja. Vagy mégis? o.O Eric üzenete a végén nagyon aranyos volt! *o* Mondjuk azt igazán nem értem, hogy az igazi ESC-re, Bakuba az észtek miért Ott Lepland Kuula-ját küldték ki a NYC Taxi helyett? Már nem azért, de az észtek belehalnának ha egy pörgős számot küldenének ki? Vagy csak az a bajuk hogy Getter tavaly már volt az ESC-n? Oké, semmi bajom a Kuula-val, szép szám, meg még mindig jobb mint az oroszok asszonykórusánál, de ha Gettert küldték volna ki, annak jobban örültem volna. :/ Na mindegy, nem etetlek a baromságaimmal! :DD
    Várom a kövit!
    Puszi Sarah

    VálaszTörlés
  4. Sziasziaszia!

    Na, most nem késtem :$ Szóval: Nagyon össze zavartál a mostani fejezettel, de most máár tiszta a kép, és azt kell mondanom, hogy soha nem gondoltam volna hogy... khm.. nem egy ember van ebben a dologban benne :P Sok idióta tökfej.. és kíváncsi vagyok hogy hogyan tisztázódik minden! Tetszett az, hogy nemtudomki önvédelmi leckét adott Wandának :D Na meg mikor.. megrúgta :'DDDD auucs.. vajon melyikőjük volt akkor? Gondolom ő :DD na mind1 :P
    Amúgy én naaagyon örülök neki hogy Svédország nyerte az Euroviziot. Reménykedem benne hogy a történetben is svéd nyer! :P Mond hogy igen..kérlek *-* :DD
    Erictől nagyon aranyos volt az-az üzenet.. és persze a plüss maci is *-* Erről mindig a vámpírnaplók jut eszembe, mikor Damon elmegy Elenához,fel megy a szobájába,lefekszik az ágyára, kezébe veszi a plüsst és azt mondja: Maci! Majd feláll elsétál Elena mellett, kezébe nyomja és megint azt mondja: Maci! :DDD <- Jó, befejeztem :$
    Jaj, láttam a 4.évad őrült rajongóit.. Fantasztikus. Már most imádom :P ahogy ezt a fejezetet is! Siess a következővel, és bocsi a kommentem értetlensége miatt :$

    Ölel, Vanity

    VálaszTörlés
  5. Szia (:
    Elképesztő rész lett (: Annyi mindenre keresem a választ, de nem tudom hogy csinálod hogy még mindig semmire nem kaptam meg...mindig csak utalsz rá, vagy elejtesz egy-egy megjegyzést, és csak sejtéseim vannak..de a megoldásra képtelen vagyok rájönni... és ezt határozottan elismerésnek szántam (:
    Több kedvenc részem is volt:
    *Amikor Wanda majdnem leesett a Globenről és Mr.Nemtudomki meg "azért nem kell a mélybe ugrani" XD nagyon tetszett (;...Jó fej ez a Mr.Nemtudomki.. megkedveltem mindannak ellenére hogy elküldte múltkor Ericet -.-" Mit ne mondjak bennem is megállt az ütő amikor azt mondta Mr.N. hogy jönnek Wandáért... és ki viszi el? Ez olyan igazságtalan... mármint az hogy ilyen izgalmak között hagysz...
    Persze nem is Te lettél volna ha nem történik valami most is az eredményhirdetés közben (: Kicsit megrémültem, na jó ez nem igaz, mert nagyon rémültem meg, de szerencsére most semmi baj nem történt!
    Molly igazán figyelhetne a kezére, hiszen a következő részben NYERNIE kell (; Persze Te már ezt is tudod...ő nyer e vagy Wanda..igazából mást elképzelhetetlennek tartok (: És nagyon édes volt Wanda öröme (: Átéreztem teljesen!
    A végén Eric üzenete a macival, annyira aranyos jelent volt, hogy nem kellett sok hogy meghatódjak! (:
    Igazából várom már hogy Sam és a banda visszatérjen, mert nem tudom hogy fogod alakítani a szálakat az eseményeket és őszintén szólva még csak elképzelésem sincsen mi lesz a végkifejlet... hihetetlen hogy tudsz ennyire titokzatos lenni... habár ez csodálatos, mert így maradsz folyamatosan érdekes (:
    Epekedve várom a következő fejezeteket (:
    Melody (:

    VálaszTörlés
  6. @Jenni: örülök, hogy tetszett! :)
    azért ilyen könnyen nem árulom el,ki is Nemtudomki,de hamarosan megtudod!
    elárulom... nem ő lesz az egyetlen,akiről így fog megváltozni a véleményetek! ;)
    A szavazásról meg annyit, hogy izgalmas legyen: az első kettő közt egyetlen szavazat volt!
    Na,izuljatok tovább,sietek! :D

    @Roxiii: nagyon örülök, hogy tetszett,igyekeztem Ericet is belevenni,hamár kicsit "elhanyagoltam",de ő teszi közben a dolgát,ezt ne feledd! ;)
    a lézerkardosat muszáj volt beleraknom... éppen osztályfőnöki órán írtam azt részét, amikor a fiúk az esernyőt nevezték ki lézerkardnak és azzal játszottak (éljenek az nagyon nyolcadikosok xd).
    igazából csak azért menekültek, mert Nemtudomki azt hitte, hogy jönnek Wandáért és ezért vitte magával... a bűnöző banda tagjai hamarosan érkeznek,eggyel már találkozni fogtok a következő fejezetben,ennyit elmondok! :) sietek a folytatással!

    @Sarah: üdv újra! :D örülök, hogy itt vagy, semmi gond! ez az évvégi hajtás.. ismerős. :D
    a lézerkard hozta össze őket,szóval ez elég érdekes,azért örülök, hogy tetszett! :)
    és jó,hogy kellemeset csalódtál,fogsz még,ezt ígérem! ;)
    elárulom,hogy Nemtudomkinek sem véletlenül van ilyen hangja,de ez majd kiderül!
    és én is így vagyok az észtekkel! bár nem értem,hogy végezhetett jobb helyen mint tavaly Getter, mert szerintem ez a lány nagyon tehetséges és... najó, nem értem. :D
    és nem etesz! :P :D sietek! :*

    @Vanity: csendben maradunk! :D igen,többen vannak a dologban,de pszt! :D
    azt majd megtudod ki nyert, nem árulokodok! :P :D
    a 4.évad meg érdekes lesz,ezt már a szereplőkből láthatod,de van egy szereplőnk akiről majd csak az évad végén tudjátok meg mi van vele... :)
    sietek! ;*

    @Melody: azta, köszi! örülök, hogy szerinted elképesztő lett! :D
    próbálok titokzatos maradni,tele vagyok és leszek meglepetésekkel! és köszi az elismerést. :)
    mindig történik valami Wandával erre csak annyit tudok mondani. Molly meg vigyázzon ám magára igen,mert... elképzelhető... hogy nyer,de várj nem tudom... :D
    a titokzatosságom miatt nincs elképzelésed,de egyébként ha a végére érek majd, a fejedre fogsz csapni,hogy tényleg! hát persze... :D úgyhogy igyekszem,minél hamarabb megtudhassátok! szerdán már olvashatájok is a folytatást! :*

    VálaszTörlés