2012. március 11., vasárnap

10.rész - Bonyodalmak... /part 1/

Sziasztok! :)
Tudjátok annyira boldog vagyok, hogy egyre több a komment, és a vélemény nyílvánítás...
Nagyon szépen köszönöm, szeretem az olvasóimat! :D
Oké, szóval bonyodalmak...
Jó sok minden fog ebben a fejezetben történni, és nagyon remélem fog tetszeni! :)
Jó olvasást! 
Puszi: Anna Love ♥


Az esküvőm napja...
Nem gondoltam volna, hogy ezt még 18 éves korom előtt kimondom. Furcsa, hogy az egyik pillanatról a másikra változik meg az életed. Az én életem, mióta eljöttem Amerikából teljesen felfordult. Vegyük sorra: először is, fiúként kerültem Stockholmba, ahol megismertem Eric Saade-t a híres popsztárt, akibe beleszerettem. Mint később kiderül, ő is belém, ez mondjuk nem is lett volna probléma, ha én nem lettem volna fiú! Ezek után majdnem összetört (szó szerint) a szívem, de Eric megmentett... A kapcsolatunk nyugodt, békés volt, egy nyáron keresztül, majd az a srác, aki ma hivatalosan is a férjem lesz, belépett az életünkbe, azzal mindent felforgatva. Nem is szeretném ezeket az időket emlegetni, életem mélypontja volt az a pár hónap. Tönkretettem Ericet, nemcsak testileg, hanem azt hiszem lelkileg is. Azóta sem tudom mi van vele, és most pedig egy hatalmas hülyeséget követek el.
Miközben a mosdókagylóra támaszkodtam és gondolkodtam, odakint már mindenki nagyon lelkes volt. Az elnök úr iderendelte minden ismerősét, csak azért, hogy valakinek az esküvőjén ott legyenek, akit nem is ismernek. Hu bácsi sem ismerem engem, nem az vagyok, akinek hisz. René sem az, akinek látszik. Most éppen egy kínai hot-dog árus, és ez nem ő. Ő az a srác, aki bármit megtett volna azért, hogy az ujja köré csavarjon. Képes volt ezért másokat is bántani, mert annyira szeretett. Nem vagyok gondolatolvasó, nem tudom mi járhat most a fejében. De azt hiszem, mi csak barátok vagyunk.
Felemeltem a fejem és belenéztem a tükörbe. Nem magamat láttam benne... Egy rövid hajú, kihúzott szemű lányka nézett vissza rám a tükörből, aki nem én voltam! A fejemet a kád felé fordítottam, ahol egy fekete paróka tincsei eltakarták a kád egy részét. Odaléptem és felemeltem: mintha a sajátom lenne. A fejemre illesztettem, majd ismét a tükörbe néztem. Valahol felfedeztem a benne látható alakban Wanda Love-t, de még mindig nem hasonlított rám. Elkaptam a fejem, nem néztem többet tükörbe, minden hajszárító, -göndörítő, -vasaló eszközt előkaptam és a műhajamat kezdtem formálni. Tudom, hogy nem az én hajam, nem is fogom viselni többet, de így nem léphetek ismeretlenek elé. Ők nem ismernek igazán, ez vagyok én: egy hosszú, fekete hajú, mosolygós lányka, akit nem a béna kínai nők sminkeltek ki, mint egy banyát, nem! Én Wanda vagyok, akinek senki sem mondhatja meg, mit tegyen. Az ajtóra felakasztott piros-sárga köntöst, a földre dobtam és beszaladtam a hatalmas gardróbomba.
A szépséget, amit még érkezem napján szúrtam ki a sok ruhadarab között, most a bejárattal szemben, egy vállfán lógott. Mosolyogva léptem oda és végigsimítottam a hosszú, fehér ruhát. Nem érdekel, ki mit mondd, én ma ezt fogom viselni. Ha már egy olyan dologba rángatnak bele, amihez nincs kedvem, sem erőm, legalább azt hadd viseljem, amit szeretnék. Óvatosan, hogy meg ne gyűrődjön, leakasztottam és magam elé tartom, amíg megcsodáltam magamat a tükörben. Wanda nézett rám vissza.... Nem Jia, a kínai elnök valamilyen rokona, aki ma házasodik össze egy hot-dog árus fiúval, hanem Wanda Love: Eric Saade barátnője.
Ezek után már nem tudtam, akarom-e egyáltalán ezt az egészet. Hallottam, ahogy odakint mindenki sürög-forog, teszi a dolgát, gonosz dolog volna most lemondani. Az órámra néztem, még van két teljes órám. Levettem a ruhámat és belebújtam a menyasszony göncbe. Egy fehér virágot tűztem a hajamba, majd visszamentem a szobámba. Kész vagyok... Azt hiszem.
Kopogtatást hallottam az erkély ajtó felől. Boldogan szaladtam oda és tártam ki az ajtót. A szám elé kaptam a kezem, mert annyira meglepődtem, mint még soha. Nem Gang állt velem szemben, hanem René...
Tüsi barna haja bezselézve, már szakálla sincs, fején egy fekete kalap, öltönyben várakozott odakint és mikor meglátott, neki is elkerekedett a szeme.
-Gyönyörű vagy... Wanda.-suttogta.
-Köszi...-feleltem.-Te is jól nézel ki.
A srác széttárta a karját, én pedig megöleltem. Furcsa, hogy nem Jia és Gang fog ma összeházasodni... hanem Wanda és René. Hiába nem szeretném Wandaként összekötni valakivel az életem, aki nem Eric, mégis jobb érzés így az oltár elé állni. Könnyek szöktek a szemembe, mert eszembe jutott, hogy ezt a pillanatot rengetegszer láttam már: csak akkor éppen Wanda Saade-ként búcsúztak el tőlem a nap végén...
-Te akarod?-hallottam René hangját tompán.
Bármennyire nem szerettem volna megsérteni, de megráztam a fejem.
-Tudod, nem arról van szó, hogy nem szeretlek... Csak Eric...-csuklott el a hangom, a könnyeim pedig patakokban folytak végig az arcomon.
-Tudom...-suttogtam a srác és megsimogatta a fejem.-Ha nem szeretnéd, nem muszáj! Neked ott van Eric... Én megértelek.
-Nem, nem!-emeltem fel a fejem és letöröltem a könnyeim.-Már nem mondhatom vissza! Ha Eric tudná mi a helyzet, biztos megértené...
René óvatosan bólintott, majd megpuszilta az arcomat.
-Ti meg mi a fenét csináltok?-hallottunk egy ideges hangot a hátunk mögül.
Sam csípőre tett kézzel állt mögöttünk, szerintem az egész beszélgetést hallotta, de minket nem izgatott.
-Most azonnal bementek és rendes felöltöztök, mert így senki nem láthat meg titeket!-tolt be minket a szobámba és bezárta az ajtót.
-Sam, állj le!-kérleltem, mikor berontott a szekrényembe és keresgélni kezdett egy "normális" ruhát.
-Nem szabad, hogy így meglássanak titeket!-mondta szigorúan és tovább keresgélt.
-A fürdőben van...-mosolyodtam el halványan, mire a srác betört a szobába és fél perc múlva dühösen, egy vizes ronggyal tért vissza.
-Szerinted ez vicces?-kérdezte, majd a földre dobta az eredeti ruhámat, amit még régebben elintéztem...
Nevetve vontam meg a vállam, mire René is felnevetett.
-Te csak ne nevess! Te is! Nyomás átöltözni!-mutatott az ajtó felé.
-Ne szeretnék a kukából öltözködni...-tárta szét a karját, ezzel utalt arra, hogy ő már rég megszabadult göncétől.
-Jól van, legyen!-adta meg magát Sam.-De idefigyeljetek! Azonnal eltűnünk innen, ha valami történik és azt garantálom, hogy többet nem találkoztok!
Ez valami halálos fenyegetés akart lenni, de mi csak szimplán bólintottunk. Sam a fejére csapott, majd kiment a szobámból és dühösen bevágta az ajtót.
-Kidobtad?-kérdeztem Renét nevetve.
-Te meg lehúztad a WC-n?
Mosolyogva vontam meg a vállam és megöleltem a srácot. Furcsa, hogy mennyire ismerjük egymást...

-Készen állsz?-szorította meg a kezem René.
-Készen...-súgtam, és lehajtottam a fejem. Féltem az emberek véleményétől, mit reagálnak majd arra, ahogy kinézünk. Mármint normálisan vagyunk felöltözve, azzal semmi gond, csakhogy felismernek-e minket, bár igazából magam miatt izgulok. Tény, sokat változtam, mióta nem a vadóc vagyok, nemcsak belsőleg, de kívülről is.
Beléptünk, szólt a zene, mindenki ránk emelte tekintetét. Én azonnal felnéztem, nem is figyeltem a minket pasztázó szempárokra, csak arra koncentráltam, hogy gond nélkül eljussak az oltárig.
-Nyugi...-simogatta meg a vállam René biztatóan.
Sóhajtottam egy nagyot és felléptem az emberke mellé, aki összeadott minket. Az elnök úr ragaszkodott hozzá, hogy amerikai esküvő legyen, de az emberei azt mondták, ne... Így egy félig kínai, félig amerikai esküvőt tartunk.
Amíg a kínai emberke mindenféle hűségről, megértésről hablatyolt, gondolkodtam. Igazából azon, hogy miért? Ez a kérdésem mindenre. Miért vagyok itt? Miért vagyok ilyen szerencsétlen, hogy megint bajba sodortam magam? Miért nem Eric áll most itt mellettem? Istenem, ha most láthatnám, itt lenne velem...
-Wanda!-hallottam egy ismerős, de rég hallott hangot, ami kizökkentett gondolataimból. Ösztönösen fordítottam a fejem az ajtó felé.
-Wanda?-nézett értetlenül As Ericre.-Nem Jiának hívják?
A barátom, a gonosz törpe, akit utálok, René és mindenki, aki éppen ott ült döbbenten kapkodta a fejét köztünk. Aztán a popsztár ismét felénk nézett és láttam, ahogy szemébe szöknek a könnyek.
-René?-kérdezte elcsukló hangon...

10 megjegyzés:

  1. ELSŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ

    VálaszTörlés
  2. ÖÖÖÖÖ oké akkor most mondhatom, hogy ZSENI VAGYOK?
    Egész rész alatt: Húú ha most itt lenne Eric de gáááz lenne.
    Erre ki jött, na kiii??? Hát Eriiiiiic xd
    huuu :D elképesztően fenomenálisan rohadtul elképesztőn SŐŐŐŐŐT szavakkalelnemmondhatóanolyannagyonhogyhuuumegWÁÁÁÁ réész lett, hogy wihiiii :D kéne rá egy szó. ööö van olyan egyáltalán? Esetleg: PANKA SAADES? Vaaagy ANNA LOVE-OS? ááá neeeeem. nincs jó szó^^
    Hu. de komoylan. ez tök durva. wahaaa csak nem igazán értettem. Miért akar Wanadként hozzá menni Renéhez? ÖÖÖ nem rétem. És uristen. itt akkor balhé lesz. Az tuti. Eric kiakad.
    Szegény Eriiic =(
    Awh istenem remélem midnen okés lesz!

    Pusziii

    és igen tudom szjg szindróma. ööö most olvastam ki az 5öt. most mindj a 6ba kezde bele xd megint.... nem mintha nem olavstam volna 2x ááá dehogy xd
    na sziaaa pusziii

    VálaszTörlés
  3. @Becksie: úristen, próbáltam felfogni mit írtál,de csak másodjára esett le... :DDD hát nagyon köszi... :D és igen, ZSENI VAGY! :D majd kiderül minden, igyekszem, hogy ne kelljen sokat várnod,oké? :DDD puszi :*

    VálaszTörlés
  4. Húúú.. kérlek mondd hogy Eric időben észhez téríti ezt az őrült nőszemélyt és nem megy hozzá Wanda Renéhez mert akkor frászt kapok és nagyon nagyon csalódott leszek :( Szegény Eric...pont tegnap láttam a Melody döntőn és ott olyan vidám volt :D Szerencse hogy az a valóság :) és Molly is nagyon ügyes volt, bocsi hogy ezt ide kevertem, szóval nagyon jó rész volt de kérlek kérlek kérlek nem add hozzá Renéhez Wandát kérlek!! most boci szemekkel nézek Rád!!

    Roxiii

    *még mindig boci szemeket meresztek* : D

    VálaszTörlés
  5. @Roxiii: igen,nem annyira fura volt,hogy néztem Ericet tegnap és olyan boldog volt meg minden és így írni róla... hát öhm... igazából nem is az a baj,hogy Wanda hozzámenne Renéhez,gondoljatok bele! most mindketten lebuktak! és mi volt Sam ígérete? ;) ennyi elmondok.. :D

    VálaszTörlés
  6. Hát én se lennék boldog ha összeadnád őket -idézve Roxiiit- de így hogy mondod ez tényleg baj.. már megint elszakítják Wandát Erictől? Na neee :(
    Amúgy jó kis rész lett ; )

    gratulálok :D : ßißi

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Na én tényleg miattad kerülök kórházba! :D Az orvosok megkérdik mi a bajom, elmondom hogy http://madcapgirllove.blogspot.com, és ők is betegágyra kerülnek. Én mindig úgy olvasom a fejezeteidet, hogy pattog a lábam, szinte rágom a körmöm, és úgy nézek ki mint valami diliházból szökött, ideggörcsös emberke... De inkább beszéljünk a fejezetről: HOOOGY LEHETSZ ILYEEEEN??!!! Az még egy dolog, hogy Wanda lehúzta a budin a ruháját, de hogy ERIC!!! Azt hittem a következő fejezetbe fog feltűnni, de áhhhh, melletted idegroncs lesz az ember! :D A következő fejezethez tuti beszerzek egy nyugtatót, mert ahogy elnézem, a kövibe lesz izgalom bőőőven! :DDD
    Várom a kövit, nyugtatóval a kezemben! ;)
    Puszi Sarah

    VálaszTörlés
  8. @ßißi: köszi, örülök, hogy tetszett... :D és nem árulok el semmit! annyit ígérek: érdekes lesz. :DDD

    @Sarah: kifizetem a nyugtatót! :DDDD azért kórházba ne kerülj... :D és diliházba se. :D
    jól van, Wanda nem hord béna ruhákat és így intézte el :D izgalmas legyen? hát legyen... :D mert az lesz! :D
    puszi neked is, és remélem a következő fejezetet túl éled... :D

    VálaszTörlés
  9. Szia :)
    Csodás részeket írsz és ez is lenyűgöző volt! Mindig meg lepsz valami újjal! És igen az előzményeket ismerve lehet nekem is kell valami nyugtató XD Eric megjelenése jól megkavar mindent és Sam biztos marha dühös lesz... Wandát meg nem értem :O Mi a frásznak akar hozzámenni Renéhez mikor Ericet szereti? Ez nekem magas :O De várom a folytatást remélem abból minden kiderül és azt is hogy nem váratsz sokáig ;)

    És most kicsit az egész történetről, mivel még nem írtam.. nagyon tetszik és csak gratulálni tudok hozzá hogy ilyen tehetséges vagy! Komolyan mondom hogy öröm olvasni az írásodat, ahogy fogalmazol és ahogy mindig pont jókor teszel bele fordulatokat, ez valami elképesztő, és erre születni kell, ezt nem lehet megtanulni! Nagyon tehetséges vagy :)

    A chat-ben olvastam hogy gondolkodsz mi legyen a következő történeted témája.. én Roxiii-val értek egyet, hogy végre valakinek meg kéne írni Eric és Molly történetét is :) Azzal egyedi lennél ebben biztos vagyok, és szerencsére sok a képanyag is hozzá :) Szerintem nagy sikert aratnál vele és ha lehet akkor még több olvasót is találnál.. )

    Még egyszer gratulálok és várom a folytatást!
    Jenni

    VálaszTörlés
  10. @Jenni: Wow, nagyon köszönöm Jenni! :D Jó volt olvasni a szavaidat, egyre több embertől hallom már ezeket, szóval azt hiszem el kéne hinnem... :) Megígérem neked, hogy továbbra is izgalmas lesz az évad és a folytatást akkor még meggondolom, köszi a tippet... :D

    VálaszTörlés