2011. december 27., kedd

18.rész - Kételyek és a meglepetés

Sziasztok! :)
Lehet egy kérdésem?
Nem hiszem, hogy erre sok választ kapok majd, de Vikin és Zoey-n kívül olvassa más a blogot, vagy csak nekik írok? :/
Mert nem nagyon kapok kommenteket...
Régen egy csomót kaptam és már már szokatlan ez a kevés, így néztem vissza és 11 komment, meg 8 komment, stb. Most meg 2-4 megjegyzés.
Na, mindegy, ha nekik kettőjüknek, akkor is folytatom! Mert nem szabad ezt feladni... :)
Ez most csak egy nagyon rövidke fejezet lett, ezért fogom hozni a következőt nem sokára!
Most el kezdem írni (éjjel 1:25), de szerintem csak délután kerül fel.
Az egy sokkal jobb fejezet lesz, ígérem!
Ismét jó olvasást nektek!
Puszi: Anna Love ♥
u.i.: Nagyon-nagyon-nagyon köszönöm a több, mint 8,000 látogatót! :")


-Rendben, akkor holnap találkozunk!-intettem utoljára Renének az ajtóból. A srác bólintott és bezárkózott. Miután megbizonyosodtam róla, hogy már biztos nem hall, őrült módon rohanni kezdtem. Csak úgy a bokorba vetődtem és esze-veszetten keresni kezdtem a telefonom akkumlátorát. Tök jó, hogy René mobilját megtaláltam, de az enyém sehol nem volt...
Ezek után már nem érdekelt semmi, kivettem a srác készülékéből az aksit és az enyémbe helyeztem. Lassan kapcsolt be, akármennyire is sietettem. Sem az időt, sem a dátumot nem állítottam be, csak a hívásokra mentem és azonnal Eric nevére mentem. Kicsörögött, a barátom pedig harmadik csengésre vette fel:
-Halló?-szólt bele.
-Szia drágám, én vagyok!-köszöntem némi félelemmel a hangomban. Nem tudtam mit gondolhat, hiszen mindig be vagyok kapcsolva. Ám ő nem szólt egy szót sem.
-Haragszol?-kérdeztem.
-Figyelj, ezt ne csináld még egyszer velem, már indultam volna haza! Nem tudtalak elérni, sehogy sem, ezért olyan borzasztó dolgok fordulak meg a fejemben...
-Nem érdekes, az a lényeg, hogy mostmár minden oké!-feleltem.-És hogy van Dev?-tereltem a témát.
-Jól!-válaszolt egyszerűen, majd megint hallgatott. Már nekem volt gáz ez a sok csend, aztán rájöttem, hogy még nem is válaszolt a kérdésemre.
-Haragszol?-tettem fel neki újra.
-De hát ez már kérdezted!-mondta.
-De nem válaszoltál!-magyaráztam, erre a popsztár ismét hallgatott.-Szóval haragszol!-ismertem el helyette.-Miért?
-Oké, figyelj! Tudom, hogy Renénél voltál és csak aggódtam, miután egyikőtöket sem értem el....-sóhajtott.-Mégis mit csináltatok?
Erre szerettem volna felelni, de akkor eszembe jutott René egyik mondta: "Senkinek sem beszélhetsz a tervünkről, érted?" Én pedig bólintottam. Komoly dilemma, hiszen én mindent el szoktam mondani Ericnek és ő is nekem. Ez így nem fair!
-Csak segítettem Renének... Mert itt voltak a szülei és el kellett pakolnia... Nagyon rumlis volt a lakás...-hazudtam, de a hangom a végén elcsuklott.
Azt hiszem a popsztár érezte, hogy hazudok.
-Hát jó, akkor majd még beszélünk! Szia!-tette le, meg sem várta, hogy elköszönjek.
Szomorúan hajtottam le a fejem. Most annyira megbántottam a srácot, mint szerintem még senki. Annyi mindent feltételezhet, hogy megcsalom vagy bántani akarom. Soha nem akartam őt bántani és nem is fogom! Ezt most határozottan kijelentem!
Sóhajtottam egy nagyot és lelombozódva indultam el hazafelé...


Nem érdekelt, hogy a jegypénztárnál mindenki arra várt, hogy végre megvegyem a jegyem. Csak ott álltam és magam elé bámultam. Hátulról már kiabáltak, hogy húzzak ki a sorból, ha nem veszek semmit. Hallgattam rá, és kiléptem a sorból, ott folytattam az elmélkedést. Nem hiszem el, hogy Wanda képes volt hazudni nekem. Mindent megosztunk egymással, de valami most mégse stimmelt. Tudtam, hogy ennek csak René állhat a hátterében. Olyan dühös és csalódott voltam egyszerre. Dühös, mert a srác tényleg a maga oldalára akarja állítani Wandát, és csalódott, mert a barátnőm hazudott nekem. Kételkedek benne, hogy minden rendben van odahaza...
De nem akartam elrontani semmit, ma lesz a fellépésem az amerikai X-factorban és gyakorolnunk kell. Ezek után pedig készülhetünk a meglepetésre. Remélem Wandának is tetszeni fog, miután végre újra találkozunk ott... Senkinek sem szabad erről beszélnem, mindössze Tom, a táncosaim és én tudunk róla, meg persze a meglepetésem szervezői.
Nagyon izgatott vagyok miatta, remélem jól sül majd el. Azt hiszem holnap újra felhívom Wandát, hátha addigra kialussza magát, és józanul fog gondolkodni, nem azokra a hülyeségekre koncentrál majd, amikkel René teletömte az agyát!
Mostmár ideges is voltam, jobbnak láttam menni. Mindenkit otthagytam a kórházban, ez még nem is lett volna érdekes, de a próbák kettőkor kezdődek, én pedig nagyon el vagyok késve.

6 megjegyzés:

  1. Szia!

    Én már az elejétől kezdve olvasom a blogod :) Csak idáig nem kommentáltam:\ De ettől függetlenül, mindig nyomtam egy tetszik gombot :)
    Remélem, nem veszed zokon, ha azt mondom,hogy szerintem ez a történeted sokkal jobb, mint a Magyar Lesz a Svéd Világsztár... Látszik, hogy nagyon sokat fejlődtél azóta :) Ha most nem mondod, hogy a te törid volt a Magyar lesz a svéd világsztár, akkor soha nem jövök rá :OO Annyira eltér mind a történet, mind az írásod.. Fantasztikus a változás :)) Remélem, NAGYON sokáig olvashatom Wanda és Eric történetét, és ne feledd, vannak még olvasóid, még ha nem is írnak :) pl:én :$
    De igyekszem írni majd neked komit :P
    A mostani fejezet:
    Nagyon jó lett az új fejezet! Kicsit meglepődtem Eric-en, mikor Wandával beszélt telefonon, de közben meg is értem... Nekem nagyon nem szimpi ez a René gyerek :| :D Miért van olyan érzésem, hogy Eric a szívatást az x-faktorban fogja érezni?! :| Mindegy, nem találgatok.. megvárom, míg leírod :P
    Siess a következő fejezettel, és bocsi... egy kicsit hosszi komit kreáltam.:P
    Üdv: Vanity

    VálaszTörlés
  2. Nagyon örülök, hogy olvasod a történetem... :)
    Egyáltalán nem veszem zokon, sőt teljes mértékben egyet értek! Hát igen, sokat fejlődtem azalatt az 1 hónap alatt... :D
    Köszi, a kommentet, csak néha nem tudom jó-e amit írok vagy nem és ezért... :/
    Sietek a következővel! ;) És elárulom, nem ott éri a szivatás. :D
    A hosszú komiknak meg csak örülök! ;D
    Puszi: Anna Love ♥

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Tök jó lett a fejezet! :D
    Bár ez a René nekem sem szimpi.. :/ Az este is azon agyaltam, hogy milyen csínyt talált ki, de még mindig nem jöttem rá. Le akarják lőni a Justin Biebert? Fú, annak nagyon örülnék! Ha szereted JB, akkor bocsi!
    Kíváncsian várom a kövit! :)
    Puszi: Vivi :)

    VálaszTörlés
  4. Szia, köszi ennek örülök! :D
    Nem tudom, én úgy vagyok vele, hogy René egy tök jó karakter, nem szimpatikus, de én nagyon birom... :D
    Nem szeretem JB-t,de ezt megmondom a barátnőmnek (ő igazi JB fanatikus), ez naggyon jó! :"D Nem hülyeség amúgy, én is tökre örülnék neki. :D
    Hozom a következőt! :)
    Puszi: Anna Love ♥

    VálaszTörlés
  5. Szia!
    Nagyon jól sikerült ez is! :)
    Kíváncsi vagyok,hol fogják megszívatni Eric-et,de remélem nem lesz akkora nagy eredménye,mert nem szeretném,hogy Wanda teljesen tönkretegye a kapcsolatát Eric-kel! :D
    Hitetlenkedve olvastam végig a párbeszédüket telefonon,kicsit megijedtem Eric viselkedésétől,de teljesen megértem! :)
    Várom a következőt! :D
    Üdv:Viki

    VálaszTörlés
  6. Köszi, örülök, hogy ez is tetszett... :D
    De csak mondom! Wanda nem tud róla, hogy Ericet akarja René megszivatni! :)
    Sietek a kövivel!

    VálaszTörlés