2011. november 3., csütörtök

7.rész - Ki is az az Eric Saade? És mit keres itt?

Meglepetés!
Még most hoztam a 7. részt, mert van időm megírni (igaz, hogy késő van, de ez még ma volt) és hát nem leszek hétvégén, akkor előre bepótlom. ;)
Ebben a fejezetben látszik először, hogy Eric már megváltoztatta Wanda érzéseit és az idézet ami majd olvashattok, kifejezi a fejezet utolsó mondatát... :D

Most nem egy képet hoztam nektek, mint szoktam, hanem egy videót.
Az egyik kedvenc számomat... :)


"A legfontosabb találkozásokat a lelkek előre megbeszélik egymással, amikor a testek még nem is látták egymást."

A műsor további részében ne bírtam levenni a szemem Eric Saade-ról. Igaz, hogy svédül beszél, de minden szavát tökéletesen értettem... Nem is az előadásokat tapsoltam meg, hanem azt, hogy Eric újra a színpadon van, teljesen elragadott.
És a végén (az a Danny gyerek nyert), szomorúan követtem a többieket, akik megbeszélték, hogy miért ő nyert, ő béna volt, meg miért nem az nyert vagy mi, tök mindegy nem is érdekelt. A taxi út is némán telt legalábbis nekem. Csak az ablakon keresztül bámultam a csillagokat...
Mikor hazaértünk, elbúcsúztunk a srácoktól és felmentünk. Beviharzottam a szobába és levágtam magam a kanapére. Mika mosolyogva elült mellém.
-Ki a szerencsés?-kérdezte. Ennyire lerí rólam, hogy szerelmes vagyok?
Megszabadultam a sapimtól és a parókámtól, majd lelkesen mesélni kezdtem... Szegény Mika alig bírt velem lépést tartani.
-Szóval Eric Saade?-bólogatott.-Tudod egyáltalán, hogy ki ő?
Ekkor esett le. Még nem is ismerem! Csak a nevét tudom és kész... Megráztam a fejem.
Mika elővette a laptopját és csak annyit írt be, hogy: 'Eric' és már ki is hozott 4 200 000 találatot. A képeit nézegetve totálisan elolvadtam. És akkor rákattintottam egy videóra, aminek Eric Saade - Popular Eurovision Song Contest 2011 Sweden volt a címe. És ekkor nyert értelmet az, amikor azt mondta annak a Dannynek, hogy idén nyerhet, mert ő nem indult... Eric tavaly az Eurovízió 3.helyezete lett! Kétszer indult ezen a Melodifestivalenen, 3 albuma van és hírneve egész Európában. Na jó elég volt! Nem birom továbbnézni...
Aztán megláttam egy képet, amin kicsit kiakadtam... Felismertem Eric mellett a lány, akivel csókban forrtak össze. Molly volt... Döbbenten néztem Mikára.
-Ez itt Molly?-kérdeztem elcsukló hangon. Alig láthatóan biccentett.
-Szóval Ericnek barátnője van...-mondtam.-Akkor én itt végeztem Eric Saade-val!-álltam fel és elindultam kifelé.
-Hova mész?-kapott utánam Mika.-Így különben sem mehetsz ki! Felismernek!
-Most ne!-kérleltem.-Kicsit szellőznöm kell!
De miután lenyomtam a kilincset és kitártam az ajtót, azonnal be is vágtam. Most vagy káprázik a szemem vagy Eric tényleg az ajtónkban áll? Ezt a kopogással bizonyította be.
Mika azonnal odarohant az ajtóhoz, én meg már lerágtam az összes körömöm, mire kiszólt:
-Tessék?
-Mark Love itt van?-szólt be.
-Most mit csináljak?-kérdeztem kétségbeesetten.
-Pillanat és nyitom!-mondta Mika és aztán felém fordult.-Azonnal öltözz át! Addig kinyitom!
Besiettem a szobámba és hallgatóztam. Hallottam, ahogy Mika kinyitja az ajtót és kedvesen köszönti Ericet. Svédül beszéltek, szóval nem sokat értettem belőle, de aztán valaki elindult a szobám felé és a következő pillanatban Mika nyitotta ki az ajtót. Mivel Eric itt volt és minden szavunkat értette volna, ezért a titkos nyelvünket használta. Elmutogatta, hogy Eric meg akarta nézni mi lett velem, mert eltűntem és Molly mondta neki, hogy ki vagyok és ő meg megkeresett. Wow, megkeresett!
-Öltözz fel azonnal!-szólt végül Mika és aztán kiment, amíg gyorsan felvettem a parókát és a sapit, Ericet megkívánálta sütivel és üdítővel. Fel sem bírtam fogni, hogy mi történik, csak amint minden rajtam volt, kiléptem a szobámból. Ott állt teljes életnagyságban a TV-nk előtt és az érkezésemre megfordult.
Így még sokkal helyesebb volt, mint bármelyik képen és az emlékezetemben.
-Szia!-köszönt.-Most már megismerkedhetünk személyesen is! Eric Saade...
Úgy mondta, mintha nem tudnám.
-Hello...-nyögtem ki, mert mást most úgyse tudtam volna mondani. Aztán megerőltettem magam és vége megszólaltam: -Mark Love vagyok!
Eric kicsit oldalra hajtotta a fejét és alaposan felmért, majd olyat kérdezett, amire nem is gondolotam volna:
-Van valami közöd Wanda Lovehoz, az amerikai vadóchoz?-mosolygott. Tudja ki vagyok!
-Igen, a bátyja vagyok!-bólintottam és akkor közelebb jött és hátba veregetett.
-Nagyon jó fej lehet a tesód!
-Az is!-bólogattam...
Ezek után Eric el kezdett kérdezősködni és aztán ez átment egy beszélgetésbe és a végén már olyan volt, mintha évek óta jó barátok lennénk. Mindent megtudtam Ericről, amit akartam! Ő is megtudott Wandáról meg Markról pár dolgot és azt mondta, hogy kár, hogy nem ismeri a húgom... Nem mertem neki felajánlani, hogy találkozzanak, mert akkor lebuknék és az nem jó, már majdnem éjfél volt, mikor Mika bejött.
-Mostmár késő van!
Erickel egymásra néztünk. Én még nem akartam abbahagyni a beszélgetést! És szerintem Eric sem...
-Figyelj, akkor add meg a számod és majd beszélünk!
Elállt a lélegzetem. Elkérte a számom, amit természetesen megadtam neki.
-Akkor hát szia!-köszöntem.
-Szia...-mosolygott.-Nagyon szimpi vagy, szerintem találtam egy új barátot!-kacsintott, majd elment...

2 megjegyzés:

  1. Szia Anna Love! :D
    Most találtam rá nemrég a történetedre és már az a kis ismertető is megfogott. :) Nagyon jó ötletnek tartom az egész alap story-t.
    De be kell valljam, kicsit fura... ugye, itt Wanda nem Wanda, hanem Mark. Eric szeméből ez nagyon úgy néz ki, hogy slash, ugye nem slash-t akarsz kihozni a történetből? Eric lehet, hogy nem is Mark-ba szeret bele, hanem a még nem látott Wanda-ba? Nagyon érdekes, ebből a történetből nagyon sok mindent ki tudsz hozni! :) Az is meglehet, hogy Mark bevallja Eric-nek, hogy ő Wanda és így folytatódna a kapcsolata, ami külső szemmel néz ki slash-nak... Kicsit hátborzongató. :P
    Várom már a hétfőt és ezáltal az új fejezetet! ;)
    Puszii, adadel <3

    VálaszTörlés
  2. Szia adadel!
    Nagyon jó volt olvasni a bejegyzésed... :)
    Annyit elárulok, hogy Eric nem szeret bele Markba.. :D Az kicsit gázos lenne... :D
    És van neten,szal tudok hozni most is 1-2-t! :D
    Puszi: Anna Love ♥

    VálaszTörlés