2011. november 11., péntek

14.rész - Mi járhat a srác fejében?

Hello! :)

Most egy olyan fejezetet hoztam nektek, amiben kicsit keverednek a nézőpontok...
Hol Wanda, hol Molly beszél.
Remélem azért érthető, hogy mikor, ki beszél, ezt próbáltam jelölni is. :)
Hát akkor jó olvasást!
Puszi: Anna Love ♥
u.i.: Amit képet kitettem eredetileg egy fejlécnek szántam, csak még Eric is rajta lenne, kérhetnék pár véleményt? Köszi :*


"Mi járhat a srác fejében? Ez egy olyan kérdés, amire már mindenki szeretné tudni a választ..."

Lassan kezdtem magam kellemetlenül érezni. Molly döbbent tekintetét nehéz volt állni, akárcsak azt a hatalmas terhet, amit most rásózatam. Azzal, hogy megtudta, Mark nem létezik, összetört benne valamit, de ami számára még rosszabb volt: az akit nagyon utál, az aki egyben nagyon szeret. Ez azt bizonyítja, hogy megváltoztam...
Wandaként ugyanaz a vadóc, makacs és szemtelen lány vagyok, aki eddig is voltam, de Markként viszont teljesen más, ahogy viselkedek illetve beszélek másokkal. Mark Wandához képest egy tündér. Sok hasonló gondolat kavargott a fejemben, mikor Eric barátnője végre megszólalt:
-Oh...-ennyi volt a reakciója, mondjuk elsőre nem is vártam mást.
-Sajnálom, hogy ezt így kellett megtudnod,de már nem tudom visszaforgatni az időt.-fordultam meg és kimentem seprűért meg lapátért, hogy összeszedjem az üvegszilánkokat. Molly csak csendben figyelte, ahogy tevékenykedek, majd miután újra leültem, nagyot sóhajtott és magyarázkodni kezdett:
-Wanda, figyelj! Nagyon-nagyon sajnálom. Azt hiszem, inkább a rólad szóló híreknek és cikkeknek hittem, de nem ismertelek igazán. Viszont Mark egy kedves, rendesm törődő srác volt, akiről el sem tudtam képzelni, hogy egyáltalán a rokonod. Most pedig!-tárta szét a karját.-Kiderül, ez a fiú egyenlő azzal a lánnyal, aki teljesen ellentétének tekintettem! Ezt felfogni, szinte lehetetlen!
Igen, kimondtam! Nem is tudom ezt felfogni! Wanda Love, akit eddig ki nem állhattam, azok miatt a pletykák miatt, amiket az interneten olvastam, ő volt Mark Love, aki szerettem....
Arról fogalmam sincs, hogy ezek a hírek igazak, hogy sintér telepre vitte az igazgatója kutyáját, poloskákat rakott az osztályfőnöke kocsijába és fel akarta gyújtani a kormányzójuk autóját, de ezeke már nem lényegesek, mert egy teljesen más oldaláról ismertem meg ezt a lányt. Egy rendes, megértő és segítőkész Wandát fedeztem fel benne.
-Ugye nem mondod el senkinek?-kérdezte bizonytalanul, mire elmosolyodtam.
-Persze, hogy nem mondom el!-feleltem őszintén, mert tényleg betartom a szavam. Erre a lány olyat csinált, amit tőle egyáltalán nem vártam. Felpattant a kanapéról és jó szorosan megölelt. Nagyon jól esik, hogy megbízik bennem.
Most, hogy átgondoltam a pozítív dolgokat, jöhetnek a negatívumok:
Nagyon furcsa érzésem van Erickel és Wandával kapcsolatban. Szerintem, de javítsatok ki, ha tévedek: ők ketten többet éreznek egymás iránt, mint amennyit állítanak. Az a felvétel, amin a dal végén Eric... nem tudom mit csinált, teljesen meglepett. Azt gondolom, ha már Wandával ennyire őszinték vagyunk, el is mondhatja, mit történt akkor kettőjük között. Míg én ezeken merengdtem, a lány felöltözött és kicsit rendbe szedte magát.
-Wanda!-álltam fel határozatlanul, mire a szobatükörből nézett vissza rám.
-Mondjad!-igazította meg a sapiját. Ezért tetszett meg Mark... mindig olyan jól belőtte a haját, hogy az eszméletlen!
-Csak ha már ennyire őszinték vagyunk, akkor válaszolnál egy kérdésemre?
-Persze!-felelte mosolyogva.
-Mit csináltatok Erickel a Masquerade végén?
Értetlenül meredtem Mollyra. Lehet, hogy nekem vannak ilyen rémképeim, de nem beszéltünk már róla?
-De hát ezt már megbeszéltük!-feleltem.
-Igen, de azt hittem, hogy csak azért mondod, hogy nem tudod, mert nem akartál lebukni!-rágta a szája szélét Molly.
-Az az igazság...-sóhajtottam.-Hogy tényleg fogalmam sincs! Egy idő után már nem is emlékszem semmire! Az utolsó emlékem, mikor a Rumours után még elénekeltük a, a...-tétováztam.-Azt hiszem a Made Of Popot.
Ha jól rémlik, az este második legnagyobb száma volt. (Nagyon komolyan vették a karaokit, szavazás volt a nyertes dalról!) Hozzáteszem, én nyertem...

Ennyi emlékem van arról az estéről...
Aztán megcsörrent a telefonom. Miközben felvettem, csekkoltam az időt. Már 2 órája, hogy otthagytam Ericet és csak most hívott? Egészen jól bírta.
-Szia, megtaláltad Mollyt?-kérdezte kétségbeesetten.
-Nyugi, megvan!-válaszoltam.-Gyere hozzám, idehoztam!
-Rendben!-hallottam a felivdult popsztárt, majd lerakta a telefont és szerintem 150-nel száguldott, mert a majdnem 20 perces utat 8 perc alatt tette meg! Ezért is csodálkoztam, mikor ő szólt a kaputelefonba.
-Itt van!-tettem le a készüléket. Molly finoman bólintott és mosolyogva biccentett az ajtó felé. Eric hangos kopogással tudatta velünk, hogy rohant 3 emeletet. Kinyitottam az ajtót és Mr.Popular úgy száguldott be, hogy majdnem levitte a sapkámat a fejemről. Megállt Molly előtt, aki mosolyogva nézett fel rá. A srác először óvatosan megcsókolta barátnőjét, de miután Molly a nyaka köré tekerte a kezét és visszacsókolta, már biztosabb volt. Mosolyogva néztem az idill jelentet. A lány pár csók után eleresztette a fiút és mosolyogva azt mondta:
-Wanda holnap Svédországba jön!
Tátott szájjal bámultam rá. Még mi? Eric boldogan fordult meg, majd izgatottan hozzámlépett:
-Tényleg?
A háta mögött Molly mutatta, hogy igennel feleljek, így bólintottam. Eric mosolyogva kiment a konyhába, nyomában a barátnőjével, akinek még gyorsan elkaptam a karját.
-Ez mi volt?-kérdeztem még mindig értetlenül.
-Csak érdekel, hogy mi járhat a srác fejében...-felelt, majd követte a popsztárt.

2 megjegyzés:

  1. Hm...Hm...A fejléc szerintem úgy lenne jó ha a középről az egyik Mollyt meg a az egyik Wandát (nem tudom mi az eredeti neve a modellnek) és középre berakni Ericet, de persze ne hallgass rám, kövesd a saját ötleteidet. Nekem tetszeni fog mindenhogy. :)

    Most csak csak egy kérdésem van. Mi a csodát akar Molly?? Vagy inkább, hogy akarja megtudni, mit érez Eric? (vagy valami hasonló)Na, de ezt úgyse válaszolhatod meg, hisz akkor elmondanád a folytatást.
    Ui. Feliratkoznék én rendszeres olvasódnak, csak a gépem/netem nem engedi, de számíts annak. :)

    VálaszTörlés
  2. Oké, köszi a tanácsot (am Getter Jaani, észt énekesnő). Még próbálkozok... :)
    Molly csak kiváncsi rá, hogy mi járhat Eric fejében. Mert ha észrevetted, amikor Mollyról van szó, akkor őt imádja meg minden, de aztán szóba kerül Wanda és hát... De ez kiderül majd, meglátod minden ki van találva, csak még az egészet le kell írnom.
    Vasárnap majd hozom a folytatást!
    u.i.: annak számítalak, köszi :)

    VálaszTörlés