2011. november 6., vasárnap

11.rész - Főszerepben Molly

Hellóka!
Először is köszönöm, a tegnap 181 látogatást, nagyon örültem neki... :)
Aztán:
Volt egyszer egy olyan kérdés, hogy majd írom-e mások szemszögéből a történetet.
Hát itt az első, ahol nem Wanda szemszögéből írok...
Gondolom a címből kitaláltátok, hogy ki lesz az, akinek most leírom a gondolatait és érzéseit. Főleg az érzéseit...
Egy elég érdekes szituáció fog kialakulni, amiben 3 emberből csak 1 jár rosszul... De ki lesz az?
Eric, Molly vagy esetleg Wanda?
Ez majd később kiderül, most először nézzük meg mi a helyzet Mollyval... :)
Nem lett egy hosszú fejezet, de több minden kiderül belőle.
Jó olvasást! ;)
Anna Love 




Kedves Naplóm!
Úgy döntöttem fel avatom ezt a füzetet és elkezdem vezetni, mint naplót. Tudom, hogy van egy blogom és ott mindent megosztok az én drága és hűséges rajongóimmal, de a legféltettebb titkaimat mégsem tehetem közzé a világhálón.
Amikor azt írtam ide, hogy legféltettebb titkom, akkor arra a valakire gondoltam, aki közel 1 hete lépett be az életünkbe. Az az ember teljesen összezavart, már abban a pillanatban, amint megláttam... Ahogy a folyosón állt és próbált kiigazodni a feliratok alapján, hogy merre lehet. A szép kék szemei, a menő sapija alatt össze-vissza álló rövid, barna tincsei, a menő deszkás cipője, a menő pulcsija és a gyönyörű mosolya. Mark Love... 
Muszáj volt újralátnom, azért délután elvittem neki a maradék sütit és a videókat. Éppen ott voltak a szülei, akik nagyon rendesnek tűntek, el sem tudtam képzelni, hogy ez a 3 csodálatos ember Wanda Love-hoz tartozik.
Hát igen, Wanda. Lehetetlen, hogy Mark testvére legyen. A csaj totálisan őrült, nem bír magával, amit a tegnapi bulin művelt, az hihetetlen volt. Csak állt a színpadon és játszotta az agyát és ahogy próbált Ericnek nyalizni. Amikor Mark barátai azt mondták, hogy a srác nincs jól, de nyugodtan bulizzunk, azt nem is tudtam elképzelni. Nem mondhatta komolyan!
Tudtam, hogy az emeleti WC-ben bújt el, szóval be se nyitottam hozzá, csak leültem az ajtó elé és mindent elmondtam neki. Mármint az érzéseimről nem beszéltem, hanem hogy mit gondolok Wandáról és mennyire nem szimpatikus nekem. Igaz, egyszer sem felelt, de szerintem mindent értett. Aztán akkor fejezetem be a magyarázást, mikor hallottam, hogy valaki közeledik. Felálltam és elbújtam a másik folyosón és óvatosan kinéztem. Két alakot láttam a sötétben nem ismertem fel őket, csak láttam, hogy a viszonylag magas srác, a kezében egy lányt hozott, aki szerintem aludt. Aztán amíg bent voltak, közelebb mentem.
-Jó éjt, te kis buli hercegnő!-ismertem fel a párom hangját, majd egy puszit nyomott a leányzó homlokára. 
-Jó éjt, barna szemű hercegem!-felelte a lány oldalára fordulva.
Fogalmam sincs, hogy ki volt az, mert az ő hangját nem ismertem fel, de miután Eric még babrált valamit az éjjeliszekrény feletti és aztán kiment, halkan benyitottam és akkor öntött el a végtelen düh és féltékenység. Az ágyban, a kis 'bulihercegnő' , Wanda feküdt. Ezek után már fogalmam sem volt, hogy mi történt, majdnem felrobbantam, komolyan, hihetetlenül dühös voltam Wandára és Ericre is. 
Miután visszamentem a hálónkba és láttam, hogy a barátom az egész ágyon végigterülve alszik, kicsit megenyhültem. Tényleg nagyon jó bulit csaphatott és ettől totálisan kimerült. Lementem, majd befeküdtem a másik vendégszobánkba és reggelig durmoltam. 




Későn ébredtem. Se Wanda, se Mark nem volt már ott. Az előbbinek örültem, az utóbbinak nem. Ekkora határoztam el, hogy elmegyek Markhoz. És akkor ismertem meg a szüleit, Ivan-t és Sandrát. Nagyon rendesek voltak, de mivel úgy érzetem zavarok, inkább elmentem. De akkor hallottam Mark mamáját: -Nekünk meg se mutatod?
Tudom, hogy nem szép dolog, de visszamentem és hallgatóztam. Mark sorban indította a videókat. És aztán elérkezett az utolsóhoz, ami ha jól hallottam bentről, a Masquerade volt. Éppen, hogy vége lett, az ajtó kinyílt és a szülei döbbenten néztek rám. Becsukták az ajtót, de még utoljára láttam Markot, aki döbbenten meredt a képernyőre.
-Mi történt?-kérdeztem a szüleit, akik szintén kicsit sokkos állapotban voltak.
-Ki az a rövid, fekete hajú, nagyon barna szemű srác, akivel Wanda énekelt?-érdeklődött az apja.
Először nem értetem, ez miért érdekli őket, de aztán feleltem:
-Egy híres svéd popsztár, Eric Saade... a barátom.-éreztem, hogy ezt hozzá kell tennem.
A szülei lehajtották a fejüket, majd Sandra csak annyit mondott:
-Sajnálom!-majd elmentek.
Azonnal hazarohantam és elindítottam a videót. Mint minden Eric-féle fellépés, ez is tökéletesen sikerült. És aztán olyan történt, amire még én se számítottam. Fogalmam sincs, hogy akkor mi történt, mert Eric eltakarta mindkettőjük arcát, engem ismételten elöntött a féltékenység. Wanda Love és Eric Saade? Ez lehetetlen! Ezt azonnal meg kell tudnom... De a barátomtól csak nem kérdezhetem meg, hogy 'Te, tegnap az utolsó produkció végén lesmárolted a csajt?'. Muszáj volt, megtudnom! Az egyetlen, aki biztos beszélt a lánnyal, az Mark.
Sietnem kell! Azonnal beszélnem kell, azzal a srác, akibe azt hiszem... beleszerettem.


Molly Sandén                                                                           2012.február 17.  10:23

8 megjegyzés:

  1. Húúú, na ebből, hogy fog kijönni Wanda? Molly beleszeretett? Mindent vártam csak ezt nem. Most jól megleptél. :)
    Nos, felesleges azt mondanom, hogy siess, mert anélkül is elég gyorsan hozol frisset, de nagyon várom már a kövi részt.
    Ui.csak annyit fűznék még az előző fejezetekhez, hogy 6 órás időeltolódással kéne számolnod. Így ha Mark délelőtt hívta a haverjait akk Amaerikában épp éjszaka van. Nem tudom milyen pályázatra viszed, de ebbe bele tudnak kötni. (legalábbis nekem minden ilyen hibát észrevettek egy régebbi novellámban)

    VálaszTörlés
  2. köszi Dalma... örülök, hogy tetszett! :)
    Hát ez a pályázat egy honlapon van és arra jelentkeztem, mert ez egy eléggé felkapott Erices honlap és a jelentkezők közül a 3 legjobb kikerül az oldalra és szeretnék én is kikerülni... nem tudom, hogy ilyenekbe belekötnek-e, de azért köszi, hogy szóltál... :) Akk kb hajnali 2-3 óra lehet ott... kijavítom... :)

    VálaszTörlés
  3. Szia! :))
    Nem is tudom, hogy mint mondjak, valahogy gondoltam, hogy Molly kezd valamit érezni Mark iránt... szegény lány viszont azt nem tudja, hogy Ő nem létezik, csak egy kitalált személy. Biztos vagyok benne, hogy ebből Molly jönne ki csak egyedül rosszul. Ez nagyon egy Eric és Wanda központú történet, de hiszen, én nagyon is erre vártam! Vajon Eric és Wanda megbeszélik majd azt a csókot vagy megbeszélik csak éppen nem Wanda lesz jelen, hanem Mark?
    Nagyon jól sikerült ez a Molly szemszögéből íródott fejezet is! :)) Gratulálok hozzá! ;)
    Várom a folytatást. :)
    Puszii, adadel <3

    VálaszTörlés
  4. Fuu, köszi adadel! :)
    Kicsit kijavítom, mert Molly nem tudja, hogy mit csináltak Ericék, mert eltakarta az arcukat! :)
    Majd a köviben kiderül minden! ;)
    Puszi :*

    VálaszTörlés
  5. Szia!Ma kezdtem el olvasni a blogodat,és be kell vallanom nagyon megtetszett!Nagyon jó az alap sztori is kíváncsi vagyok hogy mit fogsz belőle majd kihozni!.-)

    VálaszTörlés
  6. Huh, evus nagyon küszi, ennek örülök! Próbálom kihozni belőle a legtöbbet! ;)
    Anna Love ♥

    VálaszTörlés
  7. szia hát nekem ez egy kicsit furcsa de kiváncsi vagyok majd mit hozol ki a történetből
    siess a kövivel
    pusszy

    VálaszTörlés
  8. Kedves Névtelen!
    Tényleg kicsit fura... de majd meglátod! minden ki van találva ;)
    És hozom őket, amint tudom! :*

    VálaszTörlés