2012. augusztus 8., szerda

1.rész - Mikor még azt sem tudtam ki vagy...

Sziasztok! :)
Először is... tényleg nagyon sajnálom a Romeo-t.
De kárpótlásként egy kis bevezető a Life with u.-ba. Rövidke fejezetek, összesen körülbelül 10 lesz, amiket szeptember 2-ig publikálok. És akkor kezdetét veszi a 4.évad! ;)
Remélem tetszeni fog, az első részeim mindig bénák szóval ezt nézzétek el nekem, de igyekeztem!
Jó olvasást! 
Pusz. Anna Love
u.i.: a design saját, jöhetnek a negatív vélemények, mert béna lett. :$


Mit is mondjon egy újdonsült hétéves? Wanda Love vagyok, Californiában élek. Van egy bátyám és egy öcsém, emiatt eléggé fiús vagyok. Gyakorlatilag mást nem tudok mondani magamról, hiszen nem vagyok valami érdekes. Most volt a szülinapom, sok szép ajándékot kaptam....
Meg kell állapítanom: unalmas vagyok. Be is fejezem a felesleges beszédet.
Hátradőltem és lepördültem a mászókáról. Odamentem anyukámhoz, aki éppen a hároméves öcsémmel, Mattel játszott a homokozóban. Leültem melléjük és unottan rúgdostam a homokot.
-Cameron!-szólt rám anya, mire felnéztem.-Vigyázz már az öcsédre!-takarta el kezével Mattet.
-Ne hívj már így, utálom ezt a nevet!-nyafogtam, de nem figyelt már rám.
A szememet forgatva álltam fel és otthagytam őket. Ahogy egyre idősebb vagyok, kezdem unni ezt a játszóteret, de muszáj kijönnöm az öcsém miatt, hiszen Wilbur, a bátyám nem vigyáz már rám. Sétálgattam a parkban, kerestem valami érdekes elfoglaltságot. Megláttam pár tizenévest a csúszdánál, akik valamin nagyon jól szórakoztak. Odamentemmhozzájukmés érdeklődve álltam meg előttük. Az egyik, agyon tetovált, pink hajú srác (?) felém nézett.
-Mit akarsz te törpe?-kérdezte, mire mindenki röhögni kezdett.
-Nem vagyok törpe.-közöltem.-Hústorony.-vigyorodtam el.
-Mit mondtál kis csíra?-állt fel dühösen.
-Tessék?-tettem fülemhez a kezemet.-A hájad elnyomja a hangod, nem értettem rendesen.
A dagi már kapott volna utánam, de megráztam a fejem.
-Megütnél egy kislányt?-pislogtam nagyokat.-A bátyám ezt lehet nem nézné jól szemmel.
-Csak azért jöttél, hogy istenítsd nekünk a tesódat? Majd ő megver?-nevetett.
-Én is meg tudom védeni magam.-mondtam, de ezért megint csak kiröhögtek.
Megvontam a vállam, ha nem hisz nekem, hát ő baja. A következő pillanatban jól tökön rúgtam, mire felszisszent ésmamföldre rogyott. Elégedetten mosolyodtam el. Mindig is szókimondó voltam, már mióta beszélek. És nehogy már egy ilyen ember szóljon már be nekem. Mivel senki sem szólalt meg, otthagytam őket. Még unalmasabb társaság, mint én vagyok. Na igen, ennyire vagyok átlagos...
De ez mind Wilbur miatt változott meg. A szüleim ki voltak rá borulva és mivel 18 lett, el is költözött tőlünk. Tudom mi történt, csak még nem értem. De azóta minden héten elmegyek valami nénihez, aki beszélget velem. Állítólag ezóta az incidens óta megváltozott a magaviseletem. Vagyis anya ezeket mondta, bár fogalmam sincs mit jelentenek. Majd megértem...

/Eric/

Tizenötévesen lemezszerződés? Nagy dolog... Csak még nem tudom mit fogok csinálni vele. Anya éppen a vállamon zokog, hogy mennyire büszke rám. Apát nem is érdekli, csak Lina a nővérem van itt, aki szintén büszkén ölel át. És mögötte egy másik mosolygós arc. Tesóm eleresztett, Mitchell pedig boldogan ölelt meg, közben hosszasan megcsókolt.
-Nyálas...-hallottam Lina gúnyos hangját, mire odafordítottam fejemet és elnevettem magam. Barátnőm hátulról átkarolta a nyakam, kezembe fogtam a pár perc aláírt lapot és együtt nézegettük.
Otthon ugyanezt folytattuk. Mitchellel a kanapén ültünk, vagyis én a kanapén, ő pedig az ölemben.
-Büszke vagyok rád.-mosolyodott el és beletúrt a hajamba.
-Kérsz valamit inni?-álltam fel óvatosan, mire bólintott és kimentem a konyhába, hogy hozzak üdítőt.
-Mikor dobod ki?-hallottam egy hangot a hátam mögül, mire megfordultam.
-Tessék?-vontam fel a szemöldököm.
-Ez a csaj egy nyálgép.-mondta nővérem, nekem pedig elkerekedett a szemem.
-Miről beszélsz?
-Aj, Mitchellről.-sóhajtott.-Csak kihasznál, mert tudja, hogy híres lehetsz és ő is hírnévre vágyik.
-Ezt miből gondolod?
-Ne kérdezősködj már, csak hidd el, amit mondok!-mondta.
-De szeret engem... És én is őt. Úgyhogy ne szólj bele!-legyintettem és kikaptam a hűtőből két palackos vizet.
-Találni fogsz majd valakit, akit tényleg szívedből szeretsz és ő is téged. Ezzel a lánnyal csak felszínesek vagytok.-magyarázta, de nem hallgattam meg, otthagytam.
Barátnőm éppen a tévét nézte, mikor bekapcsolódtam hozzá. A híradó ment. A több szokásos, béna hír után volt egy, amire felkaptam a fejem.
-Hétéves kislány intézte el tizenéves támadóit.-olvasta fel a tévés, mire felültem és érdeklődve meredtem a dobozra.
"Egy amerikai kislány ellen tett feljelentést pár tinédzser, ugyanis azt állítják, hogy odament hozzájuk, majd egyetlen rugással elintézte legerősebb emberüket, akit kórházba is kellett szállítani, egy korábbi hasonló eset miatt."
Mitchellel mindketten felnevettünk ezen, ez kész vicc!
"A 7 éves lányka édesanyja nyilatkozott nekünk, de kérte, hogy arcát takarjuk el:
-A lányomat kisebb korában hatalmas attrocitás érte, ezért durvult el viselkedése. Azóta komolyan foglalkozunk vele, de többet nem szeretnék mondani, csak higgyék el nem kisbűnöző a lányom!
A kétségbeesett anyuka nem is engedte meg gyermekének, hogy hozzánk szóljon, sőt a helyszínről is eltávoztak, ami egy játszótér volt."
A riportban bemutatták a helyet, még a lányt is láttam hátulról, de az anyja eltakarta arcát. Ez kicsit durva, szerencsétlen...
-Mekkora kis szemét ez a kölyök.-csóválta a fejét Mitchell.-Nem?-nézett rám kérdőn, de elbambultam. Inkább szegény, hiszen mondták, hogy valami történt vele kisebb korában, ez akár egész életére kihathat.
-Eric?-lóbálta előttem kezét barátnőm, mire összerezzentem és ránéztem.-Nem?-vonta fel szemöldökét.
-De...-suttogtam, bár egyáltalán nem ez volt a véleményem. Én sajnálom ezt a lányt. Viszont inkább nem mondok ellen Mitchellnek, mert tudom, hogy az ilyen kis dolgokon hogy fennakad. Lehet mégis igaza van Linának?

2 megjegyzés:

  1. Szia! :)

    Végül is..jól döntöttél.. szívesen :P De most lássuk a fejezetet:
    Nocsak.. Wanda már milyen kemény volt hét évesen is xd Istenem, jól elintézte azt a férfit :DD Én igazából jót nevettem rajta :$
    Nem tudom miért..de Lina-val értek egyet. Szerintem is csak kihasználja Ericet ez a Mitchell. Remélem mihamarabb kidobja Eric őt :D Nem volt semmi gond ezzel a fejezettel és várom már a következőt. Mikor hozod? :$

    ölel,Vanity

    VálaszTörlés
  2. Sziaa :D
    Hmm.. csalódott voltam, mert szerettem volna azt a történetet, de ezen már most látom hogy szívesen írod, és bevallom így én is szívesebben olvasom :D
    Wanda már kis csajként is menő volt :D Édes szíve de aranyos, és így hogy már tudjuk mi történt vele sajnálom, és ezt a Mishellt vagy kit meg tudnám fojtani..
    Öm viszont valami egy ici picit homályos.. ha Wanda 7 éves Eric hogy lehet 15? :O
    És természetesen ,Linának van igaza :D
    Várom a 2.at :P
    Puszi

    VálaszTörlés