2012. június 24., vasárnap

4.évad ~ Happy Endings


~Crazy fans' attack~

Eric Saade, a visszavonult svéd popikon új életet kezd, amiben nem lehet helye másnak, csak neki és szerelmének Wandának. Mindketten valami újba vágnak: Eric az iskolapadba megy vissza, elvégzi az Építészeti Főiskolát, hogy azzá váljon, ami egyébként szeretett volna lenni. Wanda pedig betölti a 18. életévét és tánctanárnak áll...
Az élet tökéletes lenne? Még szép, hogy nem!
Ugyanis rajongók ezrei a világon a hírt, hogy kedvenc popsztárjuk visszavonul, nem fogadják hatalmas boldogsággal. Így különféle országok kiválasztanak egy-egy embert, aki majd őket képviseli, a Crazy fans' attack vagyis Őrült rajongók támadásában.
Eric és Wanda életében hirtelen rengeteg ismeretlen jelenik meg, a legkülönbözőbb helyeken: a tetováló szalonban, boltokban, éttermekben, Wanda táncóráin, sőt még akad, akit az utcájukban szednek össze...
De az élet nem normális:
Eric hatalmas bajba keveredik, egykor bukkan fel egy régi barát, akinek segítségével megoldhatja a dolgokat... vagy mégsem?
Wanda pedig megismeri Petert, a titokzatos fiatal embert, tánciskolájuk másik újoncát...

Fejezetek:

1.rész - Jelek
2.rész - Őrült rajongók támadása
3.rész - Újabb felbukkanások
4.rész - Bajban
5.rész - Ne zavard az órám!
6.rész - Egy régi ismerős
7.rész - A szökés
8.rész - Bekavar a táncoslábú
9.rész - Szabadulás


~Marching in the name of love~


"Az élet misztérium, ne pazarold arra az idődet, hogy megértsd! Csak őrizd meg a humorérzékedet, főleg ha saját magadról van szó, ez mindennél többet ad. És hidd el, soha semmi se marad ugyanaz..."

10.rész - Az álomház
11.rész - Ki lehet a cinkostárs?
12.rész - A nemhalloween parti
13.rész - Az állatkerti randi
14.rész - Tegyünk pontot a végre. /évadzáró/

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése