2012. április 11., szerda

17.rész - Lázban égve

Sziasztok! :)
Ismét köszönöm az előző részhez kapott kommenteket, nagyon örültem nekik!
Most akkor jöjjön egy Eric szemszög... :D
Remélem tetszeni fog a fejezet... mert nem tartom olyan jónak, mint az előzőket... :/
De azért:
Jó olvasást!
Pusz: Anna Love ♥



-Eric...-suttogta Wanda, miközben olyan szorosan ölelt, hogy majdnem megfulladtam.
De ez per pillanat nem érdekelt. Láttam milyen boldog, talán azért. Be kell vallanom, hiányzott. Ez az ölelés... egy ölelés, amit még egy számítógépen keresztül kapott ölelés sem múlhat felül...
Úgy gondolom ezt megérdemelem. Miután nagy szenvedések árán meghoztam a döntést a Melodifestivalennel kapcsolatban...

Az egész a Melodifestivalen afterpartiján kezdődött: éppen Edinnel beszélgettem, mikor odajött hozzám Molly két húga, hogy nem láttam-e a tesójukat. Elkapott a déjà vu nevű érzés. A mellettem álló táncosra pillantottam, ami megrázta a fejét. Már nem figyeltem a lányok sopánkodását, a lábaim maguktól indultak meg a hátsó ajtó felé. Kiléptem a teremből és halkan megindultam. Az érzés, ami most hatalmába kerített, pontosan ugyanolyan volt, mint 2 éve... Egyrészt a kíváncsiság, másrészt az aggodalom. A következő sarok volt az a sarok. Ahol a pofonokat kaptam, nemcsak képletesen, de fizikálisan is. Óvatosan dugtam ki a fejem, aztán megkönnyebbülten sóhajtottam fel. A mostani körülmények miatt... Nem volt üvegszilánk, se semmi. Csak egy boldog pár a fal mellett, akik csókokkal intették be egymás ajkait. Nem kapott el a féltékenység érzése sem, hiszen már nem volt miért.
-Szeretlek.-suttogtam Molly, félbeszakítva a csókjukat.
-Én is.-felelte Danny, én pedig elmosolyodtam rajtuk.
Két éve, sőt még talán egy éve is közéjük álltam volna, de most nem tettem. Megérdemlik egymást, végre együtt lehetnek.
Számomra sosem volt titok, hogy Danny szerette Mollyt. De Molly érzései is megváltoztak. Mikor másnap magyarázkodott nekem, hogy a srác neki csak egy barát és az is lesz, nagyon őszintének tűnt. De nem tudom, mi történt vele, a mi szakításunk után. Azzal tisztában vagyok, hogy Lee-vel (az utánam következő barátjával) Angliába költöztek, de lány egyhamar visszajött. Nem is beszélt többet erről az esetről és nem is szeretnék semmit feltételezni.
Vigyorogva sétáltam vissza Fridához és Mimmihez, akik egyből letámadtak.
-Na, megtaláltad?-kérdezték.
Szerettem volna felelni, de mindketten megkönnyebbülten sóhajtottak fel, mikor Molly és Danny kézen fogva lépett be a terembe.
-Szeretnék mondani valamit!-szólalt fel a lány, mire mindenki elhallgatott. Beállt a néma csend. Értetlen pillantásokkal bombázták őket, mikor Danny felém nézett. Bátorítóan rákacsintottam, ő pedig a barátnője felé fordult és átkarolta a derekát. Azt hiszem a körülöttük állók már sejthették mi fog történni. Egy csók csattant el köztük, amire többen is felszisszentek, de végül tapssal jutalmazták a párt. Molly arcára kiült a VIGYOR, csupa nagybetűvel. Csak akkor villantja meg ezt a mosolyát, mikor nagyon szerelmes.
-Éljen Molly és Danny!-kiabáltam a tömegnek, mire ismét ováció tört ki a teremben. A lány hálásan borult a nyakamba, azt hiszem örült, hogy örülök. Eleresztett és a barátja lépett elém. Kezet nyújtottam neki, ezzel jelezve, hogy minden rendben van...
A buli folytatódott, mindenki a győztest és párját ünnepelte, én meg valahol a sarokban egy pohár itallal a kezemben támasztottam a falat. Mosolyogva néztem a táncparketten lassúzó lányt és srácot. Éppen kiittam az utolsó kortyot a pohárkából, mikor valaki megjelent mellettem.
-Eric Saade?-kérdezte, én meg ránéztem.
Hosszú fekete kabát, sötét napszemüveg, a pasas zsebre tett kézzel várta a válaszom.
-Igen.-feleltem.-Kihez van szerencsém?-érdeklődtem.
Az ember levette a szemét takaró napszemcsit, így számomra is felismerhetővé vált az arca. Először kicsit megdöbbentem, hiszen mint kiderült, én ismerem ezt a srácot.
Legutóbb, pontosan egy napja láttam. Akkor dühös volt, szemei szikrát szórtak, de most nyugodt volt, kedvesen nyújtotta a kezét.
-Sam Holloway...-mutatkozott be hivatalosan is.
-Mi járatban erre?-kérdeztem, miközben továbbra is Mollyékat figyeltem.
-Szép pár...-mondta.
-Tudom.-sóhajtottam.
Ahogy őket néztem, eszembe jutott Wanda. Hogy mennyire hiányzik, hogy mennyire szívesen lassúznék most vele a táncparkett közepén, ahol csak mi ketten vagyunk...
-Hiányzik?-szólalt meg ismét Sam, mintha csak a gondolataimban olvasott volna.
-Nagyon.-hajtottam le a fejem.
-És szeretnél lassúzni vele Tallinn utcáin?-mosolyodott el, nekem pedig kitágultak a pupilláim.
-Találkozhatok vele?-kérdeztem, mire a srác bólintott.
Általában tudok uralkodni az érzéseim felett, de most nem ment. Olyan hirtelen öleltem át, hogy majdnem felborult. Nem hiszem, hogy csak ő lepődött meg... Hanem azok is, akik nem voltak tanúi a beszélgetésnek, csak látták ezt a kitörésem.
-Még el kell intéznem valamit.-bontakozott ki az ölelésemből.-Szóval holnap este indulunk és lesz még egy utunk Törökországba.
Semmi sem érdekelt, felőlem akárhova elvihet. A lényeg, hogy majd eljutok Észtországba, és végre rendesen is átölelhetem a barátnőmet.
Meglátogattuk Törökországban egy régi ismerősömet, René Belyzelt, azaz Arszlán Sisa-t, a török modellt. Oké, fura volt... De mindent megbeszéltünk és megegyeztük, hogy elfelejtjük a múltat. Ezek után utunk egyenesen a Balti államban vezetett.
-Maradj itt...-szólt Sam, amikor kiszállt a kocsiból.-Leküldöm a lányt, hogy végre lassúzhassatok.-kacsintott.
Mosolyogva bólintottam és vártam, hogy újra karjaimban érezhessem a lányt. Amint megjelent az ajtó másik felén, elöntött a boldogság, azt hiszem nemcsak engem. Wanda még a pulcsiját is elhagyta, úgy rohant ide hozzám.
-Meg fogsz fázni, te lány!-eresztettem el és végig simítottam csupasz karjait.-Szexi a pizsamád!-nevettem el magam, mert a felsőjéről én mosolyogtam vissza.
-Tudom...-mosolygott.-De élőben sokkal szexibb.
Közelebb léptem a barátnőmhöz és elővettem a telefonom. Érdeklődve figyelte, mit csinálok, majd a fülébe tettem a fülhallgató egyik felét, a másikat a sajátomba. A zenét elindítottam, derekára helyeztem a kezem, ő pedig a vállamra az övét. Mikor meghallotta a számot, elmosolyodott.
-Nagy kedvencem...-suttogta, mondatát viszont egyszerre fejeztük be:-Főleg a vége nagyon szép.
A lány hátralépett, én előre. Így táncoltunk végig az utcán, s vissza, a Hold fényében, csak mi ketten...
Lassan értünk vissza, a szám a végéhez közeledett. Az utolsó I Don't Want To Hurt You után megforgattam Wandát és megálltam vele szemben. Mélyen belenéztem kék szépségeibe, amikor a végéhez ért a szám.
Először csak óvatosan közelítettek egymáshoz ajkaink, aztán apró puszikat adtam szájára, melyeket boldogan viszonzott.
Az első csók... most belegondolva pontosan ugyanezen a napon csattant el köztünk, oda fent a vendégszobánk ablaka alatt, egy évvel ezelőtt. Kijelenthetjük, hogy az időzítések mesterei vagyunk...
Wanda lassan elhúzódott és ismét a szemembe nézett. Az övé csak úgy csillogott, mosolya pedig gyönyörű volt, mint mindig.
-Szeretlek!-suttogta.
-Várj!-nevettem el magam.-Nem ez a szöveged! Hanem: Gonosz vagy! Megjelensz azokkal a barna szemekkel és mindenkit elvarázsolsz velük!-vékonyítottam el a hangom, úgy ismételtem el azokat a szavakat, amiket a mai napig nem felejtek el, akármilyen régen is hagyták el szerelmem száját. Wanda halványan elmosolyodott és megint megcsókolt. Ezt a filmbe illő idill pillanatot egy kopogtatás zavarta meg. Mindketten az ajtó felé kaptuk fejünket, ahol Sam ácsorgott. Két pulóvert dobott felénk. Wanda a rövid ujjú Eric pizsiben, én pedig izompólóban és térdnadrágban... Nem a legjobb mínusz két fokban.
Értettük a célzást, ideje bemenni. Útközben találkoztunk egy másik ismerőssel, aki éppen cipelt valamit.
-Szóval te lennél Maja?-toltam fel a fejemre a napszemüveget. A lány zavartan bólintott, én meg kezet csókoltam neki.
-Köszönöm, hogy rávettél a beszélgetésre...-kacsintottam és Wandára néztem, aki mosolyogva bólintott.
-Hová készülsz?-mutatott barátnőm a lány kezében lévő táskára.
-Csak nem szeretnék zavarni az éjszaka..-vigyorgott a gondolatolvasóm.-Samnél alszom!-jelentette ki.
-Tessék?-pislogott nagyokat a srác.
-Nyomás befelé!-tolt be minket gyorsan a szobába.-Csak mielőtt még visszavonhatná!-tette hozzá és ránk zárta az ajtót.
Percekig csak némán bámultuk az ajtót. Én törtem meg a csendet, mikor vigyorogva Wanda felé fordultam.
-Emlékszel arra, hogy mit mondtam éjfél után 3 napja?-kérdeztem.
A lány mosolyogva nézett rám.
-Valami olyasmit...-gondolkozott.-Sajnálom, hogy nem vagy itt velem, mert...-utánozott és elnevette magát. Én viszont halál komoly arccal vártam, ahogy befejezze a röhögést. Miután látta, én nem nevetek, kiült az arcára a döbbenet.
Halványan elmosolyodtam és felkaptam az ölembe. Hirtelen lecsapott ajkaimra, majdnem elejtettem. Óvatosan ledöntöttem az ágyra, ő pedig a csókok közepett beletúrt a hajamba.
Aztán lépteket hallottunk és felkaptuk a fejünket. Maja döbbent tekintetével találtuk szembe magunkat.
-Bocsi...-húzta el a száját.-Csak itt maradt a papucsom!-kapta fel az említett tárgyat.-Folytassátok csak nyugodtan..-mosolygott, majd kiment a szobából.
Wandára néztem, aki kicsit megilletődött.
-Be kéne zárni.-mutatott az ajtó felé, mire bólintottam. Felpattantam és kulcsra zártam az ajtót, hogy senki se zavarjon meg minket.
Visszamentem és ledőltem a másik ágyra. Megdörzsöltem a szemem, a következő pillanatban pedig Wanda már a csípőmön ült. Egy lágy csókot lehelt az ajkaimra és mosolyogva nézett engem.
-Na jó...-ültem fel a barátnőm pedig a combomra ült és a kezeit a vállamra helyezte.-Van valami a pizsi alatt?-vigyorogtam.
A lány vette az adást és pimaszul elmosolyodott.
-Miért rajtad van melltartó?-érdeklődött.
-Haha...-nevettem unottan.-Van.-feleltem, amin nem kicsit döbbent meg.
Röhögve újra megcsókoltam és visszadőltünk az ágyra.
-Akkor megszabadíthatlak tőle?-szakította félbe csókunkat mosolyogva.
-Csak akkor, ha én is.-kacsintottam és végül mindketten beváltottuk az ígéretünket....


Kopogásra nyitottam ki a szemem. A barátnőm a karjaimban továbbra is békésen szuszogott. Csak néztem, ahogy az orrlyuka minden levegővételnél kitágul, látványán elmosolyodtam. Valaki ismét kopogott, óvatosan másik oldalára fordítottam és gyorsan az ajtóhoz mentem, hogy kinyissam.
-Jó reggelt!-veregette meg a vállam Sam.-Hogy aludtatok?-érdeklődött.
-Én jól...-feleltem és visszanéztem a barátnőmre.-Szerintem ő is.
-Van szíved felkelteni vagy felébresszem?-kérdezte, mire bólintottam.-Akkor gyertek le, majd tízkor találkozunk!-intett és ott hagyott.
Visszazártam az ajtót és az órámra néztem: pár perc múlva kilenc.
Leültem Wanda mellé a keskeny ágyra, ahol együtt aludtunk. Óvatosan megsimítottam a vállát, ő pedig felkapta a fejét.
-Jó reggelt!-pusziltam meg a száját.
-Jó reggelt...-felelte álmosan.
-Mi a baj?-néztem végig rajta, mert nem festett valami jól.
-Semmi, csak kicsit fáj a fejem.-fogta meg az említett testrészét. Megpusziltam a fejét is, hátha enyhül a fájdalma és ő felült, majd az órára nézett.
-Kilencre kéne menni?
-Tízre...-feleltem.-Menj, fürödj le és aztán még tudsz pihenni.
Álmosan elmosolyodott és a fürdő felé vette az irányt. Addig úgy gondoltam készítek neki reggelit. Ebből viszont nem lett semmi, mert mikor éppen a kenyeret vajaztam, kisebb köhögőroham jött rám. De nem olyan, mint a Melodifestivalenen. Visszafeküdtem az ágyra, a hanyatt fekvéstől pedig bedugult az orrom. Létezik, hogy megfáztam? A torkom fáj kezdett a sok köhögéstől, az orrom a sok fújástól. Éppen trombitáltam egyet, mikor kinyílt a fürdő ajtaja és Wanda vacogva lépett ki, törölközőbe és köntösbe bugyolálva.
-Nincs meleg víz...-közölte, alig értettem amit mondott, annyira remegett szegény.
Elhúztam a számat, mert még én is le akartam tusolni.
-Feküdj vissza!-mutattam az ágyra és ismét köhögtem kettőt.
-Jól vagy?-lépett elém a lány aggódva.
-Persze, persze!-köhögtem.-Feküdj le, addig én is lefürdök.
Wanda reszketve bólintott, én pedig bementem a fürdőbe, ahol olyan párás volt a levegő, mintha valaki legalább 20 percig fürdött volna, tűzforró vízben. Gyorsan bemásztam a kádba, meg nyitottam a meleg vizet és ugyanazzal a lendülettel el is zártam.
-Basszus!-kiáltottam fel, mert azt hiszem leforráztam a lábam. Ennyit a hülye meleg vízről!
Ezek után csak gyorsan letusoltam, kellően melegem is lett. Dühösen léptem ki a szobába.
-Biztos valaki szívatásból elzárta a meleg vizet...-forgattam a szemem, mondandómat Wandának címezve, választ viszont nem kaptam. Már negyed tíz volt, még meg kellene reggeliznünk, úgyhogy odamentem a barátnőmhöz, hogy ismét felkeltsem. Gyorsan bealudt, teljesen kitakarózva egy lenge hosszított pólóban feküdt végig az ágyon.
-Wanda...-simítottam meg az arcát, majd döbbenten helyeztem vissza a kezemet a homlokára. Tűzforró volt...
-Wanda, jól vagy?-ültettem fel, mire bágyadtan kinyitotta a szemét.
-Nagyon nem..-felelte és erőtlenül esett karjaimba...

9 megjegyzés:

  1. jujjjjjjj
    ez waaaaa rohadt jo lett ugye tudod? aaaaaa siess siess siess *-*
    uristen d kivancsi vagyok mi.lesz majd *-*
    siess
    puaziiii

    VálaszTörlés
  2. Mi történt Wandával :O És Eric is beteg? Most eléggé kétségbe estem.. :/
    Na de kezdjük az elejéről :D Őszintén egy dolog nem tetszett az pedig Danny és Molly.. ajj én Mollyt nem tudom mással elképzelni :( :( De azt imádtam, ahogy Eric reagált :D De nekem akkor is Ők ketten tartoznak össze.. ajj az élet igazságtalan :'( de vissza a részhez :D a többi rész nagyon nagyon tetszett :D Jó volt, ahogy lassúztak, annyira romantikusan hatott ;) <3 Meg ahogy Maya lelépett XD Sam meg "tessék?" jót nevettem ahogy elképzeltem a fejét :D Meg az is vicces volt mikor Maya rá nyitott Ericékre XD :D De ez a melltartós megoldás :D Meg vicces jelenet volt az Erices pizsi is :P
    De vissza a kétségbe esésemhez :O Mi a fene történt hogy mindketten betegek? És Wanda még Ericnél is betegebb :( A végén majd jön Molly azt Ő ápolja le őket vagy mi? XD :D Na jó befejeztem bocsi :D Szóval gyógyuljanak meg és jobbulást kívánok nekik ;)
    Köszi hogy ilyen gyors voltál :D <3 és nekem tetszett esemény dús volt az biztos (:
    Várom a továbbikat ...
    Pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Nagyoooooon joooo lett!!Imádtam!!!Olyan romantikus volt!!De nagyon is!!! :)
    "-Na jó...-ültem fel a barátnőm pedig a combomra ült és a kezeit a vállamra helyezte.-Van valami a pizsi alatt?-vigyorogtam.
    A lány vette az adást és pimaszul elmosolyodott.
    -Miért rajtad van melltartó?-érdeklődött.
    -Haha...-nevettem unottan.-Van.-feleltem, amin nem kicsit döbbent meg.
    Röhögve újra megcsókoltam és visszadőltünk az ágyra.
    -Akkor megszabadíthatlak tőle?-szakította félbe csókunkat mosolyogva.
    -Csak akkor, ha én is.-kacsintottam és végül mindketten beváltottuk az ígéretünket...."
    Ez a kedvenc részem meg mikkor Eric elorditja magát hogy "Baszuss"!Haha!Fogadni mernék hgy mind a ketten megfáztak!!Remélem meggyogyunak!(Ha igazam lenne)!De már várom a következö részt!!!!!Pusss: Meli :)

    VálaszTörlés
  4. @Becksie: köszi :D most hogy mondod... talán elhiszem. ;) sietek, ígérem!

    @Roxiii: a Danny és Molly kapcsolatnak még lesz jelentősége a történetben,ezt elárulom... ;) és is egyébként így vagyok Erickel és Mollyval. az elején még bíztam benne,hogy ez csak egy rossz vicc! de nem az volt... és kezdem egyre jobban elhinni,hogy ennek már nem lesz folytása... :/
    igen, Sam és Maja gyorsan léptek. :D ennek előbb vagy utóbb meg kellett történni,inkább előbb,és így tudtam összehozni... :)
    majd a megtudsz mindent a következő fejezetben,aminek a címe: A betegség szerintem találó :D
    igyekeztem... ;) és most is fogok. ;*

    VálaszTörlés
  5. @meli: örülök,hogy ez a rész tetszett a legjobban... mert féltem,hogy nem fog... :/ de hát... :D majd meglátod mi van a drága betegeinkkel. ;) egyik jobb lesz,mint a másik. :D

    VálaszTörlés
  6. Szióó :)
    Megint nem okoztál csalódást :D Jó rész lett nagyon... Kicsit csatlakozva az előző témához.. én még reménykedem.. :D Lehet naív vagyok, de az igaz szerelem mindent legyőz.. REMÉLEM!
    Na a rész :D Szerintem nagyon jó volt... ahogy Eric megölelgette Samet az tetszett a legjobban, annyira el tudtam képzelni ;) Na meg Wanda pizsije.. hát persze hogy nem hagyhatta szó nélkül az nem is Ő lett volna XD Meg az az 'ágyjelenet' istenem mekkorát röhögtem :D
    Imádom, hogy tele vannak poénokkal a fejezetek, olyan jókat nevetek :D
    Kíváncsi vagyok milyen szerepe lesz a Molly-Danny kapcsolatnak és arra is hogy mi a baja a mi kis párocskánknak.. meg hogy ki nyeri az Euróviziót..mi döntjük el tudom de akkor is nagyon izgi :D
    Hát várom hogy választ kapjak :$
    ßißi voltam :)

    VálaszTörlés
  7. @ßißi: örülök,hogy nem okoztam csalódást... :D majd mindent meglátsz... ;) még rengeteg minden fog történni! ezt elárulom. olyan is amire nem számítasz! ;D ezek szerint mikor próbálok egy kis humort belevinni,sikerül :D és ennek örülök. az eurovízióra már sokan szavaztak... :D és elárulom valaki nagyon vezet! ;D sietek! :*

    VálaszTörlés
  8. Szia! :))

    Nagyon örültem annak, hogy a történelem még sem ismételte meg magát teljesen..! Van egy friss párunk, Molly és Danny :)) Jobban összeillenek mint Eric és Molly :D haha :P
    Háhá, és megjelent Sam is, aki elvitte Ericet Wandához *-* Ezért egy pacsi neki :P Még Sam is meglepődött azon, hogy Maja nála alszik :DD Ügyes volt ez a lánytól :P
    Nagyon aranyosak voltak együtt.. de most mindketten megbetegedtek?:O És mi volt ez a végén? Na jó, most már nagyon-nagyon gyorsan hozd a következő fejezetet, mert megőrülök :D Ja, és elfelejtettem mondani, hogy fantasztikus lett ez a rész is *-*

    Ölel, Vanity

    VálaszTörlés
  9. @Vanity: igen, már szerintem is... sőt azért kezdek kicsit reménykedni,hogy ez igazából is így lesz,ha már Eric és Molly nem. :/ és te mondtad,hogy nem írhatok még fejezetet,mert nem írtál komit? :D akkor ígérem sietek és nagyon örülök,hogy tetszett! ;D :*

    VálaszTörlés