2012. április 7., szombat

16.rész - Meglepetés

Sziasztok! :)
Először is nagyon-nagyon-nagyon köszönöm!!!!!
Hogy mit? :D
5 hónappal és 3 nappal a blogom megnyitása után megvolt a 20.000 látogatás! Reggel mikor félálomban bekapcsoltam a gépet, felléptem a blogomra és megláttam a számlálót, örömömben össze-vissza ugráltam a szobámban, mint valami nem normális! Mert annyira örültem... :')
Szóval nagyon köszönöm. És remélem ez a fejezet is tetszeni fog, nem tartom olyan jónak mint az előző kettőt, de azért igyekeztem... (a hossza az megvan! :D)
Jó olvasást! 
Pusz: Anna Love ♥
u.i.: Mint látjátok, oldalt van egy szavazás, hogy ki nyerje meg az eurovíziót. Felsoroltam pár országot, a dalaikat majd a későbbiekben olvashatjátok! ;)


A fejemet lehajtottam, nem mertem felnézni. Féltem, hogy ezért még nagyon kikapok. Mint a tanúvédelmi program tagja, állítólag tilos kapcsolatot létesítenem a múltbeli énem hozzátartozóival. De mégis megtettem, persze nem önszántamból: ha nincs Maja és a hülye webkamerája, akkor most nem lennék ilyen helyzetben... És különben is hol jár ez a lány?
-Így nagyon nem leszünk jóban!-szólalt meg dühösen Sam.-Tisztában vagy azzal, mennyien figyelik az internetet? Talán már úton vannak érted!
Szavai elég ijesztően hangzottak, ekkor gondoltam csak bele, mekkora hülyeséget is csináltam. Lehajtottam a fejem, próbáltam szégyellni magam, de nem igazán tudtam. Egyszerűen annyira jó érzés volt beszélni Erickel. Azok a külön töltött hetek, hónapok, a rengeteg még meg nem tárgyalt dolog, kérdések...
Ez a pár óra beszélgetés nagy megkönnyebbülés volt. Tudom, hogy nem haragszik, hogy minden rendben van vele. De ezek után el sem tudom képzelni, mi lesz velünk, ha újra el kell mennem.
-Sajnálom.-csuklott el a hangom. A sírás fojtogatta a torkom, ami ki akart törni, de kivételesen tudtam uralkodni az érzéseim felett.
-Ezzel a sajnálommal nem sokat érsz...-közölte Sam és arrébb sétált.
Most komoly fejtörést okozhatok neki ezzel. Fel-alá járkálása lassan kezdett nagyon idegesítővé válni, mikor végre megszólalt.
-Nem akarlak újra áthelyezni...-mondta, mire fellélegeztem.-Túl sok mindent kéne ahhoz átvariálni. Maja megint neki állna hisztizni, fújhatjuk az eurovíziót, ezzel minden észttel jól kicsesznénk! És a meglepetésed is oda!-csapkodott, én pedig felkaptam a fejem.
-Milyen meglepetés?-kérdeztem meglepődötten.
-Ezek utána nem hiszem, hogy megérdemled!-legyintett, de az én kíváncsiságomnak ez még nem tett eleget. Ha már megemlítette legalább mondja is meg mi az!
-De miért?-nyavalyogtam. 
-Én itt gürüzök érted már hónapok óta, te pedig képes vagy összekavarni mindent!-dühöngött.
-Várj egy kicsit!-vágtam a szavába.-Én biztos nem álltam volna neki a neten idegenekkel csetelni, és először nem is akartam Erickel sem beszélni! Maja kezdte az egészet!-világosítottam fel.
-Igen... a másik szabályszegő!-rázta meg a fejét.-Amikor nem engedett be, egyből tudtam, hogy valami rosszban sántikáltok.
-És akkor hogy jöttél be végül?-értetlenkedtem, miközben eléggé dühös lettem barátnőmre.
-Azt mondtam neki, hogy a One Direction a városban koncertezik, több nem is kellett, szedte a virgácsait!-forgatta a szemét.
Miközben magában szitkozott, leült az ágyamra és láttam, hogy nagyon töri a fejét. Idegesen masszírozta a homlokát, úgy gondolkozott. 
Egy nagy sóhaj kíséretében huppantam le mellé az ágyra.
-Mit tehetek, hogy segítsek?-kérdeztem, mire felnézett.
-Pár napra másra bízlak titeket Majával, de napi 24 órás felügyelet alatt lesztek, hogy ne csináljatok megint hülyeséget! Addig én Svédországba utazok, hogy beszéljek a bandavezetővel a keresésed hogylétéről. Kiderítem mi a helyzet és ha nem tudnak rólad, minden marad, ahogy volt. Ha viszont tudnak, ismét költözünk...-sóhajtott.
-Rendben.-feleltem kissé megkönnyebbülten.-Megkeressük Maját?
-Szerintem...-nézett az órájára.-Hamarosan rájön, hogy a One Direction nem koncertezik az éjszaka kellős közepén, pláne nem Tallinnban.-mosolyodott el ravaszul.
Be kell vallani, ez jó poén volt. Nevetve segítettem fel védelmezőmet az ágyról, hogy megkeressük barátnőmet, aki valószínűleg az éjszakába kiabálja, hogy Harry drágám, merre vagy?...

-Ez szép volt srácok!-adtam egy pacsit az egyik táncosomnak, hiszen épp most fejeztük be a nap utolsó próbáját, amit azt hiszem tökéletesnek titulálhatok. Amióta volt az a kis hisztim, a próbák sokkal jobban mennek, a táncosok, az operatőr és a koreográfus is kedvesebb velem. Nem tudom ehhez Samnek mennyi köze van, de köszönettel tartozom neki nemcsak ezért, hanem mert nagyon sokat tesz értem...
3 napja ment vissza Svédországba, hogy kiderítse, mi van a bandával, hívást még nem kaptunk tőle, de remélem, hogy minden rendben van vele.
Hullafáradtan, mégis mosolyogva ugrándoztam oda a színpad szélénél ácsorgó Majához és Jimhez. Végigfeküdtem a színpadon és a fejemet lelógatva néztem őket. 
-Nehogy leess! Az kéne még!-kapott alám ideiglenes védelmezőnk, én meg felültem.
-Nem lesz semmi bajom!-legyintettem.-Samről van valami hír?-érdeklődtem.
-Semmit nem tudunk...-húzta el a száját Jim.-Állítólag ma este jön vissza.
Bólintottam. Ha Sam azt mondta itt lesz, akkor itt is lesz!
Miközben szedelőzködtünk, Maja feldobott egy témát:
-Este megnézzük a Melodifestivalen döntőjét?-kérdezte.
-Nem...-feleltem mezei egyszerűséggel. Igazából már 3 napja volt a döntő, gondolom a videót akarta megnézni. Érdekelt volna, de mégsem akartam megnézni. Mikor Eric azt mondta, hogy van valaki, aki nagy esélyekkel indul, egyből rájöttem, hogy csak Molly lehet az. De úgy gondolom a svédek nem fognak egy balladát küldeni az eurovízióra, szóval a lánynak nem sok esélye van, attól félek, hogyha megnézném és megtudnám, hogy nem ő nyert... megszakadna a szívem. Ha már a barátom nem jelentkezett, ő lehetne az egyetlen, akivel meg tudnám beszélni a dolgokat. De amikor a Why Am I Crying?-al és a Så vill stjärnorna-nal indult, nem ő nyert... Ha idén egy újabb balladával indul, megint nem fog nyerni.
-De mi megnézzük, ugye?-fordult Jim felé barátnőm, mire a srác bólintott.
-Akkor az erkélyen alszotok!-tártam szét a karjaimat és elindultam az öltözőm felé.
-Getter!-kiabált utánam Maja, de nem foglalkoztam vele.-Állj már meg!-ragadta meg a karom és visszarántott.
-Nem fogom megnézni!-jelentettem ki határozottan.
-És miért is nem?-érdeklődött barátnőm.
-Mert...-vontam meg a vállam.-Bízok valamiben... Ha mégsem az lesz, akkor talán a szívem is megszakad! De inkább később szakadjon meg!
-Mi a fenéről beszélsz?
-Mollyról!-húztam ki a kezem a szorításából.-Tudom, hogy őt nem küldenék ki az eurovízióra. Van egy stílusa, amit én például nagyon szeretek. A lassú és szép balladák. De nem valóak egy ilyen versenyre. Én pedig szerettem volna régi barátaimmal együtt lenni...-miközben ezeket kimondtam, már tudtam, hogy bármikor elsírhatom magam. Azt pedig mindenki furcsának tartaná. Igazából senki sem értheti mi van most a fejemben: össze-visszaság. Az egyik pillanatban még olyan boldog vagyok, hogy a lámpaoszlopot is kedvem lenne megölelgetni, de aztán a hangulatom a béka feneke alá kerül... Mint most. Ilyen vagyok az elmúlt napokban, hiába tartom annak látszatát, hogy minden rendben van.
-Akkor kellemeset fogsz csalódni...-mosolyodott el Maja, én pedig érdeklődve nézem rá.-Molly nem balladával indult! Egy aranyos kis svéd nyelvű dalocskával, a produkció is nagyon vicces! Nem mondod komolyan, hogy még csak az elődöntős előadását sem nézted meg?-tette volna csípőre a kezét a lány, de megfogtam a karját.
-Megyünk haza!-mondtam és már vonszoltam is magam után, kifelé az épületből...

-Kapcsold be!-mutogattam a számítógép felé, mint valami 5 éves kisgyerek.
-Először fürödj meg, mert büdösen nem fekszünk ágyba!-húzta le a takarót az ágyakról.
-Majd utána!-legyintettem.
-Azt mondtam, hogy utána néztem ki nyert! A nyertes pedig...-húzta el az utolsó szót, mire befogtam a száját.
-Ki ne mondd! Megyek!-kaptam fel a törölközőmet és szélsebesen berobogtam a fürdőbe.
Rekordgyorsasággal pizsamában voltam, lefürödve és az ágyon az Eric babát szorongatva vártam, hogy Maja a tévére varázsolja a videót.
-Gyerünk már!-sürgettem, minél előbb szerettem volna látni a produkciót.
-Nyugalom!-birkózott a kábelekkel, aztán a képernyőn megjelent az SVT honlapja rajta a videóval. A géphez szaladtam és elindítottam.
-Molly az utolsó előtti fellépő...-mondta Maja.-Addig én is lezuhanyzok.-és bezárkózott.
Unottan meredtem a képernyőre. Sablan szöveg az elején: Végre kiderül ki képviseli hazánkat az eurovízión meg pár óra múlva megtudjunk! és bla-bla-bla... Hasonlóan a produkciók, már a 2. után majdnem elaludtam! Óvatosan a fürdő felé néztem, de barátnőm még mindig a zuhanyrózsának adott koncertet, szóval úgy gondoltam nem bánja meg, ha csak egy kicsit beletekerek.
Ebből a kicsiből pedig az lett, hogy kapkodtam és a kezem továbbvitte az egeret, én pedig annyira meglepődtem a látottakon, hogy nem léptem vissza.
-Szóval Eric, kit küldjünk az eurovízióra? Danny Saucedo-t vagy Molly Sandén-t?-kérdezte a műsorvezető a barátomat, akinek az arca hófehérre lesápadt a kérdés hallatán. A ponttáblázat megjelenése után, kb nekem is olyan fehér lehetett az arcom. Tudom, hogy három éve 214 ponttal nyertek, Eric is összesen 193 pontot szerzett... De a 401 pont talán minden idők legtöbb pontja. Ami nem is lenne probléma... Ha nem Molly és Danny állna az első helyen. Tehát sikerült neki...
Egy valami viszont nem kerülhette a figyelmem. Ahogy végignéztem Ericen. Azt megértem, hogy lesápadt, de reszket a lába, kiverte a víz és... Mi ez a gönc rajta? Bármennyire is érdekelt, ki nyert, visszatekertem Danny produkciójához.
Eric nem említette, hogy Danny táncosa lesz a fesztiválon, pedig szerintem ez egy elég fontos dolog, hiszen akkor... ő is jönne az eurovízióra... Az pedig nagyszerű lenne! Ott lehetne velem Ő is...
-That's what you're.-énekelte mosolyogva Danny az utolsó sorokat.-Köszönöm Globen!-kiabálta, én pedig ijedten néztem, ahogy Eric elsőként rohan le a színpadról, a kamera egy ideig még vette, de aztán átváltottak.
-Akkor most elérkeztünk a produkciók végére.-mondta a műsorvezető.
-Azt mondd mi van Erickel!-vertem rá a képernyőre dühösen, mire elsötétült az egész. A gép felé kaptam a fejem, ahol Maja átöltözve, nagy pislogások közepett áll egy kihúzott kábellel a kezében. Elég morcos volt, mert nem vártam meg, de nem kellett volna most kikapcsolnia, mikor ilyen idegállapotban vagyok?
-Kapcsold vissza!-kiabáltam rá, majdnem sírva, amitől azt hiszem kicsit megijedt.
-Mit történt?-kapkodott a kábelek után.
-Nem tudom...-feleltem aggódva és visszatekerünk a szavazáshoz.
-Molly Sandén vagy Danny Saucedo?-tette fel a mindenkit foglalkoztató kérdést a műsorvezető. A popsztár lihegve kapkodta a fejét a két lehetséges győztes között. Szótlanul ácsorgott, majd lehunyta és összeszorította a szemeit. Ezt mindig akkor csinálja, ha valami nagyon fontos döntést kell meghoznia. Legutóbb akkor csinálta ezt, mikor nem tudta eldönteni, hogy sajtos vagy sonkás pizzát rendeljen...
-Ki nyert?-kérdeztem a barátnőmet, miközben továbbra is Eric arcát fürkésztem.
Vagy kiküldi a jelenlegi barátnőjéhez azt a lányt, akivel régen együtt jártak és most nagyon szoros barátság van köztük. Vagy kiküldi azt a srácot, aki a legjobb barátja és gyakorlatilag ezzel saját magát is elküldené az eurovízióra, hogy találkozzon a barátnőjével...
A lány már éppen felelni akart, mikor Eric kinyitotta a szemét.
-Molly Sandén!-mondta ki végül, mire nemcsak én, de azt hiszem egész Svédország felsóhajtott.
A nyertes örömkönnyekkel a szemében borult Danny nyakába, aki mosolyogva ölelte át a lányt. Nem tudom rajtam kívül figyelte-e valaki a kívül a két srác között lezajlodó jelbeszédet.
Danny csak bólintott egy aprót Eric felé, hogy jól döntött. Popular felvonta a szemöldökét, hogy tényleg nem bánja? A másik srác pedig kacsintott egyet és felkapta az ölébe a még mindig könnyező Mollyt és felvitte a színpadra a popsztár mellé.
Mindketten megfogták a lány hozzájuk közelebb eső kezét és a magasba emelték.
-Molly Sandén!-kiabálták egyszerre a győztes nevét.
Halványan elmosolyodtam, én is úgy éreztem jól döntött...
-Molly.-felelt a pár perccel ezelőtt feltett kérdésemre Maja.
Ezen elnevettük magunkat és most már nagyon kíváncsi lettem a lány produkciójára. Az egészet végignevettem, és időközben azt is megértettem, miért vágták be Ericket, aki éppen feltett egy fülvédőt a fejére. A sikítástól percekig csengett a fülem, olyan érzésem volt, mintha csengettek volna. De miután ismét csengetett valaki, összenéztük Majával. Szóval nemcsak én hallottam, valaki tényleg itt van...
Talán Jim? Aki bár azt ígérte velünk tölti az estét (ennyit a napi 24 órás felügyeletről...) inkább elment egy csajjal vacsorázni, minthogy sem két másik lánnyal legyen, akik közül az egyiknek folyamatosan hangulatváltozásai illetve kirohanásai vannak, a másik pedig meg ezt mind halál nyugodtan tűri.
Most kopogtak. Nem is kellett kétszer kopogni, a kopogtatás az, ami most már kezd annyira idegesítővé válni számomra, hogy nem is bírom elviselni. Egy pillanat alatt feltápászkodtam és kinyitottam az ajtót.
-Mit akarsz még, egy ajtónyitó komornyikot?-nevetett az a valaki, akit amint megláttam, egyből átöleltem.
Nem helikopterrel, esetleg tankkal jött, hanem a saját két lábán. Ez csak azt jelenthette, hogy minden rendben van. Maradhatok Getter Jaani, az észt énekesnő, aki eddig voltam, én nekem kell elmennem mondjuk albán gyerekcsősznek...
-Nem kell semmi!-suttogtam könnyes szemmel és úgy magamhoz szorítottam, hogy csodálkozom nem fulladt meg.
-Akkor már a meglepetés sem érdekel?-kérdezte, mire eleresztettem. Tudja jól, mennyire kíváncsi vagyok, persze, hogy érdekelt!
-Lent hagytam...-kacsintott titokzatosan.
Nagyon vicces, de már nem érdekelt, mert pár pillanaton belül megtudom mi az és ez a fontos! Maja hátulról rám dobta a pulcsimat, mondván Észtország sem melegebb, mint Svédország ilyenkor. Én pedig a nagy rohanás közben csak lazán belebújtam, össze sem húztam a cipzárt, mint akit puskából lőttek ki úgy robogtam le a lépcsőn. De amikor leértem, megtorpantam, ugyanis az üvegen keresztül kiszúrtam a meglepetésem. A boldogság könnyeket erőszakolt a szemembe, majd kirohantam a hidegbe, és még a kardigánt is elhagytam, úgy borultam a srác nyakába.
-Eric.-suttogtam, mikor oly hosszú idő után újra átölelhettem barátomat...

12 megjegyzés:

  1. ÁÁÁÁÁ elsőőőelsőőő elsőőő remélem
    UUUU uristenuristen ERIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIC ott van. uuuuuuh*.*
    remélem most már minden okés lesz :D És nem lesz balhé
    "Be kell vallani, ez jó poén volt. Nevetve segítettem fel védelmezőmet az ágyról, hogy megkeressük barátnőmet, aki valószínűleg az éjszakába kiabálja, hogy Harry drágám, merre vagy?"
    Sírtam :D Imádom Harryt ;)
    Juuuuuj rohadt jó rész lett!
    Siess a résszel!
    Pusziiiiil
    Becksie

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Hát ez az elsö hogy irok komit.Nem rég keztem el olvasni a blogod elejétöl végéig!!Nagyon tetszik!!
    Mikor Sam mondta hogy a One Direction itt koncertezik...Leestem a székröl,annyira nevettem.Meg mikor "Harry drágám merre vagy?".Haha.Nagyon tetszik!Gondoltam hogy a meglepetés Eric lesz de hogy honnan!?
    Szoval negyon tetszet!Még annyit hogy benne lenél egy cserében?Én is nemrég keztem el egy blogot!http://ashleyhaleandericsaade.blogspot.com.Ha szeretnél irhatsz komit bejelenkezhetsz....bármit!!!!Ha nem probléma én kiteszlek!!!Pusss:Meli :)

    VálaszTörlés
  3. @Becksie: igen,ott van... :D mondtam,hogy ezért szeretni fogtok. :D majd meglátod mi lesz! ;D
    tudtam,hogy az a rész tetszeni fog... :D
    köszi,nagyon örülök,hogy ennyire tetszett!
    sietek! ;*

    VálaszTörlés
  4. @meli: örülök,hogy tetszett a történet... :D és hogy írtál. ;)
    valahogy éreztem, hogy az a rész mindenkinek tetszeni fog.
    a cserében mindig benne vagyok!
    és sietek! :*

    VálaszTörlés
  5. WÁÁÁÁ ÁÁÁÁ JÉZUUUUS HÚÚÚÚ :D Aztaaaa :D
    Egyébként szia :D
    Ez ez ez fenomenálisan iszonyatosan jó lett :D Nagyon tetszett :D
    Istenem annyira de annyira de annyira örülök hogy Molly nyert :D Kíváncsi leszek mit szól ha meglátja Wandát na meg Ericet :D Annyira édes volt ahogy örült..mondjuk szerintem amúgy is ilyen:D♥Legalábbis az idei Melodifestivalenen ilyen volt :D Egyébként az én fejemben meg sem fordult hogy ha Danny megy akkor Eric is de ez már úgy is mind1 mert ott van :O ♥ Annyira jó fej Sam annyira imádom :O
    Remélem a következő részben Eric szemszögéből kicsit elolvashatjuk hogy ez hogy s mint történt mert engem nagyon érdekel még akkor is ha csak 5-6 mondatban :D
    Na a rész poénja megint megvolt :D majdnem kiestem a székből :P
    Annyira jó hogy újra együtt vannak, de vártam már erre a pillanatra :D♥
    Nagyon tetszett és siess kérlek :D
    Pusziii Roxiii

    VálaszTörlés
  6. @Roxiii: szia... :D jó látni, hogy ennyire tetszett. Igen, Eric ott van. Jó kis meglepi. a következő fejezet Eric szemszögéből fog íródni,szóval... :D mindent megtudsz! ;)
    sietek! :*

    VálaszTörlés
  7. Halihó :D
    Ez a rész? :D Ezt el sem hiszem :D :D Annyira örülök hogy Molly nyert :D És annyira aranyos volt Wanda ahogy "nem akarta hogy csalódjon" Ő is neki szurkolt mit Én :D :D
    Sam?? Komolyan lassan a kedvenc szereplőm lesz :D Annyira megkedveltem, annyira jó fej és annyira meg akarja könnyíteni Wanda életét :D Elhozta neki Ericet :D Legszebb ajándék :D És nekünk is az mert ez egy csodás rész volt :D
    Roxiii említette előttem hogy olvasná Eric szemszögéből ezt a Sam-es dolgot.. egyet értek vele, csak néhány mondatot ha írnál róla az nagyon jó lenne :D
    Húú komolyan nem tudok mit írni, nagyon nagyon tetszett a rész :D Eddig is imádtam a történetet de ez az utolsó 3 fejezet :O Eddig is szárnyaltál de úgy látszik most még valami gumimaci szörpöt is ittál XD :D A lényeg hogy nagyon tetszett! :D
    Ezúton kívánnék Neked BOLDOG NYUSZIT :D
    Puszil Jenni

    VálaszTörlés
  8. @Jenni: igen, én is sokat vacilláltam én is,hogy melyiküket küldjem... de Mollyt. ;) Sam egy rendes srác... ;) és igen, itt van Eric, a meglepetés.
    a következő fejezet Eric szemszög lesz, úgyhogy mindent megtudtok róla.
    megmutattam anyumnak a gumimaci szörpöt... :D ez aranyos volt! :D köszii... :DDDD
    neked is boldog nyuszit! :*

    VálaszTörlés
  9. Sziaaaaaaaaa :)
    Hát ezt a részt is besorolnám az ISTENKIRÁLYFANTASZTIKUS kategóriába :D Mint a többség én is Mollynak szurkoltam -az igazi döntőben és itt is- Hihetetlenül boldog vagyok hogy legalább itt átélhettem azt hogy nyert :D Komoly majdnem ugyanolyan érzés futott végig rajtam mint mikor A Melon a saját elődöntőjét megnyerte :D Annyira örülök, hogy megy és találkozhat Wandával :D És persze mivel Eric is kint van Ő is támogatni dogja :D
    Sam annyira rendes hogy nem akadt ki nagyon sőt még Ericet is megkapta Wanda :D Bár így kisebb az esély hogy valami őrültséget csinál XD
    Három kedvenc részem volt ebben a részben :D
    *Mikor Eric kimondta Molly nevét és Danny felcipelte a színpadra :D
    *Mikor Ericet meglátta Wanda :)
    *Nem véletlen hagytam utoljára :D de ezt csak idézni lehet "mindig akkor csinálja, ha valami nagyon fontos döntést kell meghoznia. Legutóbb akkor csinálta ezt, mikor nem tudta eldönteni, hogy sajtos vagy sonkás pizzát rendeljen..." Hát én majdnem megfejeltem az íróasztalomat annyira röhögtem :D :D :D Arra számítottam hogy valami olyasmi lesz, hogy mikor ráomlott a színpad és róluk kellett dönteni vagy mikor megtudta hogy Ő Wanda igazából.. erre a pizza :D Hát ez valami brutál volt komolyan :D Még mindig nem hagytam abba a nevetést :D
    Hú én azt hittem az előző 2 rész felülmúlhatatlan, de nekem ez lett a kedvencem :D
    Nagyon örülök hogy a következő Eric szemszög lesz és nagyon várom hogy végre mindenki visszatérhessen nyugalomban Svédországba :D
    Várom a kövit :D és Kellemes ünnepeket!
    Vivien :)

    VálaszTörlés
  10. @Vivien: tetszik ez a szó... :D ISTENKIRÁLYFANTASZTIKUS :D
    örülök, hogy sikerül olyan érzést kiváltani belőled, mintha az igazi Melot nézted volna. :D
    Sam igen. én nagyon szeretem őt, egy pozitív karakternek szántam és ezek szerint úgyis sikerült. :)
    tök jó, hogy több kedvenc részed is volt. a harmadik hát igen... :D az is egy kihagyhatatlan poén volt. :DDD
    és hogy most ez lett a kedvenced. :D ezek szerint tudom még fokozni,szóval még próbálkozok. ;)
    ez a visszatérhessen Svédországba még előkerül. ;D
    Neked is kellemes ünnepeket! sietek a következővel! :*

    VálaszTörlés
  11. Szia! :))
    Wow, megint nagyot alkottál :D A One Direction-os vicc nagyon tetszett :D Én is jót nevettem rajta :P De én csak akkor rohannék el, ha csak is kizárólag Zayn vagy Louis lenne ott :$ Na..itt is a tankkal találkozom :Dd Á, ismerős valahonnan :P Azon a Taya-t a Marsra dolgon még mindig nevetek :$ Nem vagyunk normálisak..tényleg :D
    Sejtettem hogy Molly nyeri meg, de szerintem így lesz a jó! :)) Már csak az a kérdés, hogy az esc-t is ő nyeri-e meg?? Már várom ;)
    Öhm..én is örülnék egy ilyen ajándéknak, de szerintem nem csak én :$ Annyira aranyos volt ez Samtől!
    Összefoglalva, imádtam a fejezetet! Úgy hogy kérlek, siess a következővel :$

    Ölel, Vanity

    VálaszTörlés
  12. @Vanity: oh,köszi... :D kellenek az ilyen apró poénok.. ;)
    a tank az csak úgy jött, de az Taya dolog. :'D
    azt,hogy az ESC-t kinyeri meg, ti döntitek el! ott van fent a szavazás!
    Sam drága... én szeretem őt, rendes srác.
    örülök, hogy tetszett és hamarosan egy szerintem brutál hosszú fejezettel... :DD
    Pusz ♥

    VálaszTörlés