2012. március 29., csütörtök

14.rész - Chat

Sziasztok!
Szóval... :D
Tudjátok, milyen vagyok?
Az első évadot megálmodom, a másodikat kitalálom, a harmadik csak úgy jön, a Romeo sztori egy szám sokadik meghallgatása után lett, a Love is Callin' mikor unatkoztam a buszon, a negyedik évadnál pedig képes vagyok éjjel fél 2kor felkelni, mert a Timeless hallgatása közben csak úgy eszembe ötlött...
Na dehogy az 5. és 6. évadot akkor találom ki, mikor éppen Radnóti Miklós szörnyű sorsa és munkásosztagos élete a téma... Ez azért vicces, nem? :D
Mert igen, kitaláltam! Összekapcsolódik a két évad, de nem tudom még, hogy ezekkel folytatom-e majd, mert először is kinyírtok, olyan... :D másodszor pedig a 6.évad után meg nem nagyon tudnék mit írni, de én szeretném ezt a blogot jó sokáig írni... :)
Ezen azért még gondolkodok. Ha érdekel titeket, lehet, hogy leírom őket, mert ezek nem kapcsolódnak annyira a 3.-4.évadhoz szóval. :D
Még gondolkodok rajta... Addig is:
Jó olvasást! 
Puszi: Anna Love ♥


-Újabb rajongók...-sóhajtottam, majd közelebb hajoltam a kamerához.
Velem szemben egy sötét barna hajú mosolygós lányka ült, aki amikor elkiabálta a nevemet, a másik lány leesett az ágyról. Nem lehet, hogy ennyire unatkozom! Ilyenkor régen mindig dalokat írtam, de most valahogy nem megy. Nincs, ami illetve aki motiváljon... Ezért képes vagyok éjnek éjjelén interneten másokkal chatelni. 
-Eric, muszáj beszélned a barátnőmmel!-állt fel a lány, aki velem szemben ült.
-Megvesztél?-sikított a barátnője és a kis ablakban, hogy a fejére húzza a takarót.
-Egy pillanat! Ne menj sehova!-tartotta fel mutató ujját, én meg bólintottam és mosolyogva néztem mit csinál a két lány. Wandával lehetnek egyidősek, talán... Fura, már olyan régen nem beszéltem ilyen idős lányokkal, nem is akarok, csak Wandával, éppen azon gondolkodtam, hogy kilépek, mert hülyeség volt belépni is, soha nem szoktam ilyet csinálni.
A következő pillanatban a lány felhúzta a takarót a durcis lány fejéről és a háta mögé tette. Közelebb hajoltam, mintha láttam volna valamit még a kezében. Egy fekete csomó lehetett...
-Há!-mondta a hiperaktív lány, mire a másik felkiáltott.
-A hajam!
Itt már nem bírtam tovább, elröhögtem magam. Asztalra hajtott fejjel nevettem, valahogy éreztem hogy mindketten engem néznek. Mikor felnéztem hiperaktívka ismét az asztal előtt ült, durci meg rögtön elfordult, amint rákaptam a tekintetem.
-Ne szórakozz már!-verte vállba barátnője.-Nem azt mondtad, hogy holnap lesz a nagynap?-kérdezte.
-Maja, most már fogd be!-ült le a földre a durcis lány, így már nem láttam.-Sam ki fog nyírni!
Az a Maja nevű lány megvonta a vállát.
-Nem fog, mert már mindenki félnek tőlem. Azt mondok, amit akarok...-fonta össze a karját.
-Ha nem fogod be most rögtön, reggel ne lepődj meg, ha az erkélyen ébredsz!-dobta meg a durci valamivel.
-Ez szép volt...-nevettem el magam ismét. Lehet, hogy mégsem volt rossz ötlet, legalább ez a két lány elszórakoztat, már régen nem nevettem ennyit, mint ez elmúlt 5 percben...
Maja unottan forgatta a szemét, majd láttam, hogy gépelni kezd.
Segíts rávenni, hogy nézzen a kamerába! Örök életedre hálás leszel nekem ezért!
Ezen kicsit meglepődtem. Lehet, hogy elírta? Nem a barátnője lesz hálás? Mert ő csak egy rajongó! Igen, a rajongóim nélkül senki vagyok, de hogyha találkozok vele, miért lesz ez különleges.
Hiperaktívka biccentett egyet, én pedig megköszörültem a torkom.
-Te ott az asztal alatt... Hogy hívnak?-kérdeztem barátságosan.
-Közöd?-hallottam unott hangját.
-Ha nem mondod meg, én fogom elmondani!-"fenyegetőzött" Maja.-Ne legyél már ilyen! Te mondtad, hogy holnap lesz a nagynap! Egy éve, te mondtad! Vagy most beszélsz vele, vagy már nem fogsz!
A fejemet a naptár felé kaptam. Március 12... Egy éve, hogy...
Felálltam a székről és két lépést hátráltam, hogy egész testemmel benne legyek a kamerában. Maja éppen akkor nézett felém, és pedig ismét megszólaltam...

-Wanda Cameron Love...-hallottam ismét Eric hangját, a szívem pedig a torkomba ugrott. Soha, senki nem szólított még a teljes nevemen. Nem is használom a Cameront, mert nem szeretem, ezt Eric is jól tudja, de most, hogy így szólított, tudtam, hogy végem...
Óvatosan a fejemre húztam a takarót, csak az arcom látszott ki és lassan kimásztam az asztal alól. Mikor megláttam drága mosolyát, egyből fellélegeztem. Maja felállt a székről, hogy odaülhessek, majd azt súgta a fülembe:
-Most egyedül hagylak titeket...-és kiment a szobából.
A fejemet az asztalra hajtottam és vártam, hogy Eric mindent elmondjon: hogy csalódott bennem, amiért ilyet tettem, meg nem is akarom őt látni, mikor itt van! Szégyelljem magam!
De a várt hatás elmaradt. Ő csak ült velem szemben és engem nézett. Ahogy néztem halványan elmosolyodtam, mert egészen jó bőrben volt ahhoz képest, ahogy gondoltam. Szürke kalapját viselte, a kedvenc fekete pulcsijával, amit csak akkor hord, ha valami különleges alkalomra készül.
-Mit ünnepelsz?-könyököltem fel bágyadtan.
-Semmit... még.-mosolyodott el.-Bár tudnod kell, mikor ezt felvettem nem gondoltam, hogy ma beszélünk.
-Én se.-vontam meg a vállam, majd nagyot sóhajtottam.-Hogy vagy?-tettem fel azt a kérdést, ami most a legjobban érdekelt. Kívülről lehet, hogy minden jónak látszik, de ki tudja mi van belül...
-A körülményekhez képest jól.-felelte.-Nem mondom, hogy örültem annak, újra el kellett mennem a dokimhoz, mert igen, a terápia véget ért, de jól rátettél egy lapáttal.
Elkerekedett a szemem:
-Terápia?
A popsztár bólintott, és bátorítóan elmosolyodott.
-Ne aggódj, semmi nincs, már jól vagyok... Főleg, hogy itt vagy!-simította meg a kamerát, én pedig elnevettem magam.
-Annyira jól vagy, hogy egy webkamerát simogatsz...
-Jól van! Csak hiányzol...-közölte szomorúan.
Ekkor én is megszeretgettem a kamerát, mire mindketten felnevettünk. Ezután beállt a kínos csend. Egy valami viszont még mindig nem hagyott nyugodni.
-Értesz mindent?-kérdeztem, mire Eric megvonta a vállát.
-Nagyjából, vagyis két dologra nem jövök rá...-csinált úgy, mintha gondolkodna.-Először is! René mit keresett ott?
-Jaj, csak véletlenül futottunk össze, mert őt is Kínába hozták és ebből elég nagy gond volt, de megoldottuk!-tártam szét karjaimat.
-Aha...-bólogatott bizonytalanul a srác.-És majdnem összeházasodtatok, mert?
-Mert hoztam a formám és összeszedtem egy görényt az utcán...-forgattam a szemem.-Nem kopott le rólam, és René csak segíteni akart!
-Úgy, hogy összeházasodtok?-fürkészte a tekintetem a srác, de nem bírtam állni. Utólag belegondolva, ez tényleg nagyon hülyén hangzik.
-Haragszol?-kérdeztem.
-Nem...-válaszolt egyszerűen, mire felsóhajtottam.-Csak nem teljesen értem...-húzta el a száját.
-Az a baj, hogy már én sem....-nevettem el magam megint, de lehet, hogy ez neki nem volt vicces, mert ő nem nevetett velem így egyből elkomorodtam.-Figyelj, ezt inkább felejtsük el!-kértem.
Eric egyetértően bólintott, majd az asztalra könyökölt és barna szemeivel, gyönyörű mosolyával ismét kérdezett:
-És drágaságom, te mi a fenét csináltál?-nevetett, nekem pedig leesett, hogy az elejét még nem is tisztáztuk. Mármint azt, hogy eleve hogy kerültem a tanúvédelmi programba. 
Elmeséltem neki mindent, már engem sem érdekeltek a szabályok, bárhol is van most Sam, akár figyel, akár nem, most, hogy itt a lehetőség, mindent elmondok Ericnek, hiszen a barátom! És tudnia kell, mi van velem.
-És a zenéléssel mi van?-érdeklődtem.
-Sokat gondolkoztam azon, hogy induljak-e a Melodifestivalenen, de végül elvetettem. Én már voltam kint! Mások is megérdemlik. Bár most, hogy elmondtad mi van, kicsit bánom, hogy nem jelentkeztem, mert elég valószínű, hogy nyertem volna...-vonta meg a vállát, én meg csak bólogattam. Én is bánom... Ott legalább találkozhattunk volna.
-Viszont van valaki, aki nagy esélyekkel indul...-mosolyodott el titokzatosan, mire felkaptam a fejem.
-Ki az? Ismerem?-faggattam, de nem válaszolt.-Mondd el kérlek! Milyen a szám? És ki az? Eric lécci...
-Nem, nem...-rázta a fejét.-Legyen meglepi!
Összehúztam a szemem. Jól tudja, hogy nem szeretem a meglepetéseket. Ha legalább a szám címét elmondaná! Rögtön kideríteném!
-Wanda...-szólalt meg hirtelen a popsztár, mire feleszméltem.-Éjfél.-suttogta.
Hátranéztem és a falióra éppen akkor ütött 12 órát. Miközben az órára meredtem, könnyek szöktek a szemembe és visszafordultam Eric felé, aki bár próbálta leplezni mennyire elérzékenyült, még is láttam rajta, hogy nem fogja fel éppen mi van.
-Boldog évfordulót!-hadartuk egyszerre, majd megint elnevettük magunkat. 
-Én mondtam előbb!-vonta meg a vállát.
-Csak szeretnéd!-nevettem.-Egy éve... Ez hihetetlen!
-Sajnálom, hogy nem vagy itt mellettem.-szontyolodott el Eric.-Pedig szerettem volna valamit csinálni veled.
-Micsodát?-kerekedett el a szemem, mert tényleg nem tudtam mire gondol. De nem is tudtam meg, mert legyintett egyet és a témát is elterelte.
-Hogy tudnánk majd beszélni?
Megráztam a fejemet:
-Sehogy... Ha erről a beszélgetésre Sam rájön, talán nem is találkozunk többet!-mentegetőztem.-Azért eljössz az eurovízióra?
-Sajnos nem tudok, de én zsűrizek, szóval Észtországnak már a csodálatos énekesnő miatt jár a 12 pont!-vigyorgott.
Nevetve forgattam a szemeimet. Ennek most vége kell, hogy szakadjon. Mert már éjfél elmúlt, vagyis várjunk...
-Nálad még nincs is éjfél!-mondtam.
-Tudom, de most veled vagyok, szóval éjfél van...
Ez olyan rendes volt tőle, velem várta meg a mát, hogy együtt legyünk csak egy kicsit. Annyira szeretem, hogy azt senki sem tudja elképzelni. Szeretném, ha most itt lehetne mellettem és megölelne, végre olyan sok szenvedés után.
-Nagyon szeretlek.-mondtam.
-Én is...-kacsintott.-Szerinted visszavinnének a gyogyóba, ha megölelném a gépet?-tűnődött, én meg nevetni kezdtem és megráztam a fejem.
Mindketten felálltunk, remélve semelyikünket sem látják és megöleltük "egymást". Azt hiszem most ez a legszebb dolog, ami velem történt az elmúlt egy hónapban. Számítógépen keresztül ölelkeztem Eric Saade-val, hát ezzel kéne dicsekedni, a táncosokat megenné a fene.
-Még találkozunk?-kérdezte a popsztár.
-Persze, nem is kérdés!-feleltem.-Te lépsz ki, mert én nem tudok! Nincs erőm hozzá...
-Dettó...-felelt a srác, majd láttam, ahogy elkomorul az arca.-Nagyon szeretlek és hiányozni fogsz! Sok sikert!-intett, aztán eltűnt a monitorról.
Lehajtottam a fejem. Féltem felnézni, kinyomta meg mellettem az X-et. Reméltem, hogy Maja volt, de csalódnom kellett... mert Sam dühös tekintetével találtam magamat szemben.

11 megjegyzés:

  1. ATYA ÚR ISTEN :D
    Először is mondd hogy nem csal a megérzésem és Molly megy az Euróvizióra kérlek kérlek kérlek :D
    Másodszor ez a rész O_O Ez a kedvenc részem az egész történetből..IMÁDTAM! ♥ Ahogy Wanda bujkál, és Eric rájön jajj ♥ Majdnem elsírtam magam mikor éjfél lett *_* remélem Sam nem viszi el innen Wandát azt nem teheti nem nem és nem! Ez Ez ááá komolyan nem bírok értelmes hozzászólást írni szóval ne haragudj de még a rész okozta sokk alatt vagyok :D
    EZ LETT A LEGJOBB RÉSZ!♥
    Bocs most többre nem futja tőlem :D
    puszi♥Roxiii

    VálaszTörlés
  2. @Roxiii: annyira örülök, hogy így tetszett! :D kedvenced? :') ♥
    nem mondok el semmit! :D titok! :P :D
    és annyira örülök, hogy így tetszett! :D ♥♥♥

    VálaszTörlés
  3. Chat? Ez komoly? Fantörpikus egy csaj vagy :D Eszembe nem jutott volna... és amikor leesett Wanda haja..istenem mekkorát nevettem ;) Úgy érzem tisztázták a dolgokat :D Hát egy 12 pont garantálva ;) Kis csalók <3
    Roxiiihoz hasonlóan én is nagyon reménykedem benne hogy Molly megy majd és akkor találkozhatnak :D És elmondhatatlanul örülök hogy végre tudtak beszélni :D Ez az évforduló annyira édes volt :D Én is ezt nyilvánítom a kedvenc részemmé ;) Még Sem sem tudja elrontani az örömöm XD "És ez a Te lépj ki mert én nem tudok" annyira édes volt :D Beleszerettem ebbe a részbe♥
    Epekedve várom a folytatást de komolyan ;)
    Bevallom elolvastam utána lenyugodtam és így tudtam ezt megírni..nem tudom mennyire lett értelmes XD
    Állati jó lett .. ezt nem tudom máshogy kifejezni mint hogy ilyen szavakat írok és lassan kibogozhatatlan lesz úgyhogy asszem mégsem vártam eleget XD
    hát ha mégis megértettél volna belőle valamit akkor gratulálok XD
    Bazi jó rész lett♥
    Puszi Jenni

    VálaszTörlés
  4. Szia!
    Csatlakozom az előttem szólókhoz,nekem is ez a kedvenc részem,IMÁDOM!! *-*
    Nem lehet szavakba önteni, hogy milyen jó lett!! :)
    Majdnem elsírtam magam,amikor elütötte a mutató a 12-őt,és amikor 'megölelték egymást',na akkor kész voltam! :)
    Ez a rész lett a legromantikusabb,a legviccesebb,a legjobb és a legaranyosabb! :) ♥
    Kíváncsi leszek Sam mit fog csinálni Wanda-val,de remélem semmi gonoszat,mert akkor ő is felkerül a 'rosszak' listámra! xDD
    Én is Molly-ra tippelek,aki ki fog jutni az Eurovisio-ra. :D
    NAGYON JÓ RÉSZ LETT,NEM TUDOK BETELNI VELE! :) :D <3
    Puszi:Viki

    VálaszTörlés
  5. @Jenni: azta... :O nagyon-nagyon kösziii! úgy örülök,hogy ennyire tetszett mindenkinek, sokat is dolgoztam rajta. :D
    és a következőben kiderül hogy ki képviseli Svédországot az eurovízión. ;)
    sietek a folytatással, remélem sikerül majd még ilyen részt írnom. :')

    @Viki: "legromantikusabb,a legviccesebb,a legjobb és a legaranyosabb" nagyon köszi, ennek hihetetlenül örülök! Sam, az eurovízió és Wanda sorsa még titok, de remélem örülni fogtok a következő fejezet után... ;D

    VálaszTörlés
  6. Nem igazság! Most én vagyok durci. Azt hittem Eric ott lesz az ESC-n, erre tessék! Akkor Molly lesz ott. Nem merem kijelenteni annyira mint Ericet, mert hát mi lett belőle? :D Sejtéseim azt sugallják, hogy Molly lesz ott. Punktum. Jaaa am szia! XD Milyen udvariatlan vagyok! >.< Nagyon tetszett amikor Maja próbálta rávenni Wandát hogy menjen a kamera elé. Cameron? Én ugyanígy vagyok az Ágnessel, ki nem állhatom! Nem is illik hozzám, de mivel a dédimamám Ágnes volt....... Nekem ez a 2. kedvenc részem. Az 1. az az, amikor Renét kikészítették, az számomra felülmúlhatatlan volt, és lesz! :D
    A Radnóti Mikisre csak azt tudom mondani, hogy mindenkit váratlanul ér az ihlet. Én például wc-n ülve kaptam ihletet a Swedish X-factorhoz szóval.. :DD
    Várom a kövit, és aztán Molly legyen az Eurovízión!
    Puszi Sarah

    VálaszTörlés
  7. @Sarah: ne legyél durci... :D így legalább Wanda max pontot kap a svédektől. :DDD és nem mondok el semmit! :P kiderül minden! ;)
    A harmadik név... igen, nekem is van, de ki nem állhatom... maximum Anna vagyok. de nem Stella! -.- Wanda se szereti a Cameront... :D
    Az a rész tényleg annyira tetszett??? :O :D ennek tökre örülök.
    Oké, nyertél. :D ilyen helyen még nem jutott eszembe történet. :'DDD
    sietek! :*

    VálaszTörlés
  8. Sziaa :D
    Tegnap a tesóm sokkos állapotban közölte velem éjnek évadján hogy ezt el kell olvasnom :D És elmondom neked hogy engem is úgy lesokkolt hogy ma még egyszer elolvastam és olyan volt mintha részek kimaradtak volna XD De ez valami ISTENKIRÁLYFANTASZTIKUS volt :D Totálisan egyértelműen ez a legjobb rész, ez ez..azt sem tudom ezt mivel lehet felül múlni?
    Ez a chat annyira jó ötlet volt, és Maya jajj de megkedveltem és ahogy Eric "megvilágosodik" és rászól Wandára ajj.. annyira édes volt..komolyan nagyon cuki rész lett :D na meg a kamera ölelgetés..hát azon szakadtam :P
    Nagyon remélem Molly megy, jó lenne ha ott lenne Wanda mellett Ők jóban vannak/voltak és Molly Ericnek is segített mikor szüksége volt rá :)
    Sam? miért kell a legrosszabbkor megjelennie? Elrontotta az én tökéletes pillanatom Xd De ha Wandáét is elrontja akkor balhé lesz ;)
    Komolyan nagyon nagyon jó rész lett, annyira jó hogy ez ilyen nyugis, romantikus a történet nem halad benne sehová, de mégis többet mondd többet jelent mintha .. nem is tudom megfogalmazni :D Nagyon tetszett és komolyan gratulálok elértünk a csúcshoz, legalábbis szerintem ezek voltak a történet legszebb pillanatai!!

    (Arról az Eric féle varázslatról lesz még szó vagy elárulod mi volt mert azt nem értettem :/ )

    millió puszi Vivien

    VálaszTörlés
  9. @Vivien: azta,nagyon köszii!!! nem is fogom tudni felülmúlni azt hiszem... :)
    nem mondok el semmit, majd mindenre választ kaptok! :D
    az Eric féle varázslat... hát én sem tudom igazából mi ez... :D egy tea, amit Eric úgy kevert össze, hogy ilyen hatással lesz az embere. :D
    sietek a kövivel! :*

    VálaszTörlés
  10. Szia!:DD
    Áh, ez egyszerűen volt romantikus,aranyos és édes egyszerre! Legalább is szerintem :) Én nem néztem őket hülyének, mikor megölelték a számítógépet illetve a laptopot! Szerintem aranyos volt! Személy szerint, én is örültem volna, ha Eric megint indul… De most elgondolkoztam azon, hogy ki megy akkor, ha nem ő…esetleg Molly? Nem tudom :\ De remélem mihamarabb megtudom :D 1 év…pff, milyen sok idő is az:\\ És milyen sok dolog is történt :D
    Hjaj, Sam, most miért ilyeen? :( Gonosz… remélem nem lesz nagy gond belőle, hogy beszéltek! Ahogy említetted, mindjárt jön az új fejezet…már várom ;)

    Ölel, Vanity

    VálaszTörlés
  11. @Vanity: oh, nagyon köszi... :D örülök, hogy mindenki annak találta.
    a következő nemsokára jön, az egész a svéd indulóról fog szólni,majd meglátod! ;D
    Samről és Wandáról a 16.fejezetben lesz szó!
    Írom az utolsó mondatokat! :*

    VálaszTörlés