2011. december 31., szombat

23.rész - Meglepetések /part 2/

Sziasztok!
Hát elérkezett! Az idei év utolsó fejezete!
Tele izgalmakkal, drámával és mindenféle érdekességgel.... ;)
Jó hosszú lett, lesz mit olvasni! :D
Nektek milyen volt 2011? :) Én idén azt hiszem nagyon sok mindennel gazdagodtam.
De a két legjobb dolog, ami ebben az évben történt velem:
1.) Megismertem Eric Saade-t.
2.) El kezdtem valóra váltani az álmom, ezzel a történettel.
Annyira, de annyira köszönöm nektek!
És néhány olvasómnak! (nem sorrendben van, ez fontos!)
@Becksie: Nem rég lettél olvasóm, de a kommentjeid mindig megnevettetnek és mindig jó érzéssel olvasom a komikat, amiket írsz! A kirohanásaidnak meg örülök, sosem zavart, ha valaki sokat ír! :)
@Viki: Utószavaiddal mindig könnyeket csalsz a szemembe, szavaid hihetetlenül jól esnek, gyakorlatilag azt hiszem, te vagy az egyik, aki MINDIG írt kommentet! :) Nagyon köszönöm!
@Zoey: És te vagy a másik, aki szintén mindig ír, csak néha túl gyors vagyok és azért nem sikerül elolvasnod... :D De ez nem érdekes... A lényeg, hogy köszönöm neked is!
@Dorothea: Lehet, hogy nem hiszed el! De még emlékszem az első kommentedre! :) Amikor azt írtad, hogy szinte látom minden egyes pillanatát, akkor kezdtem el érezni, hogy valamit tudok, ha ezt mondod. Köszönöm neked is, hogy már kb 2 hónapja követed az eseményeket! :D
@Sziszaa: Szintén köszönet! Nem is tudom már mióta olvasod a történetem, régebben (mint írtad valamikor) nem nagyon írtál, de követted a történetet és ez a lényeg! És bocsi mégegyszer, de a Szent Johanna Gimi erős függőséget fog okozni... :D
@Vanity: Nagyon szépen köszönöm az összes kommented! Minden szavad hihetetlenül jól esik, és vannak, amelyek meg is nevetettnek... :D
@Vivi (ßlack$tar): Azt hiszem te se olyan rég vagy olvasóm, de jókat szoktam nevetni a hozzászólásaidon, főleg, amikor írod: 'Miért nem Justin?! MIÉRT?!' :DDD Azt hiszem ez közös dolog bennünk... Én is úgy utálom... :D
Remélem nem hagytam ki senki! ;) Nektek heteteknek (huh, ez jó hülye szó :D ) nagyon szépen köszönök mindent!
 Nagyon jó olvasást és nagyon-nagyon boldog, sikeres új évet kívánok minden kedves olvasómnak!
Puszi: Anna Love ♥


-Hello Stockholm!-kiabálta Eric a mikrofonba vidáman.
Az órámra néztem: 1 percem van átverekedni magam a tömegen és lerángatni a barátomat a színpadról, mielőtt az egész összedől. Leugrottam a tetőről és próbáltam magam áttörni a sikítozó lányok tömegén, de nem engedtek. A popsztár közben neki kezdett a Popularnak és a táncosokkal együtt táncoltak. Könnyeimmel küszködve kiáltottam egy hatalmasat és a többiekre ügyet sem vetve rohantam előre.
-Eric!!!-ordítottam a srác nevét, de vékony kis hangomat elnyomta a nagy hangzavar. Az órámra se mertem nézni, tudtam, hogy szorít az idő. Mikor végre előre értem, kiestem a sorból, de egy biztonsági őr elkapott.
-Hova, hova?-kérdezte, miközben próbáltam a karomat kirántani hatalmas kezei közül.
-Eric!-kiabáltam egy utolsót, ekkor már egész látható helyen voltam. Popular hirtelen felém fordult, de már késő volt...
Minden egyetlen pillanat alatt történt, nem bírtam végig nézni. Sírva borultam a földre és hallottam, ahogy a színpad összeomlik. A zene elhallgatott, és mikor legközelebb felnéztem Alex előttem hevert, mellette Kevin, Edin és a másik oldalamon Jennifer. Pont elől voltak, mikor az egész történt, így szerencsére megúszták. Hiába néztem körbe, a popsztárt sehol nem láttam. A két óriási állvány a faszerkezetű padlóra dőlt, ezzel darabjaira törve azt.
-Hol van Eric?-kérdeztem ijedten a táncosaitól.
Alex nem felelt semmit, csak aggódó tekintettel nézett a színpad felé.
-Nem...-álltam fel.-Nem, ez nem lehet!-nem érdekelt senki, csak felpattantam és a romokhoz szaladtam. Nem lehet, hogy egyedül Eric maradt a színpadon, legalább még egy valaki!
-Eric!-másztam be a darabok közé sírva. Nem tudtam hol lehet, csak annyi, hogy valahol alattuk. Mindenki visszafojtott lélegzettel nézett engem, ahogy keresem az eltűnt popsztárt, de egyik nem sem volt esze ágában sem segíteni! Mi van, ha az oszlop dől rá és belehalt? Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni.
Ekkor a napfényben valami megcsillant, én pedig odarohantam. Egy apró szív alakú medál volt. Óvatosan kinyitottam és elolvastam a benne lévő szöveget:
"Drágaságom! Nagyon szeretlek, remélem soha nem választ el minket semmi! Ezt a nyakláncot adom neked szerelmem jeléül... Eric"
Mellette egy közös képünk szerepelt, ami még a nyár elején készült. Akkor még boldogok voltunk, nem volt senki, aki meg zavart volna minket... Ez alatt természetesen Renét értem. Dühösen néztem vissza a barna tetejű házikóra, de a srác már nem volt ott.
Ismét keresni kezdtem Populart, itt kell lennie valahol, hiszen az ajándéka itt volt... Mikor tovább akartam menni, hirtelen megcsúsztam egy darabon és elestem. Az volt a furcsa, hogy nem kemény dologra estem. Megfordultam és a szám elé kaptam a kezem. Eric erőtlenül nyitotta ki a szemét. A lábára dőlt az oszlop, így nem tudott kimászni alóla. Hiába próbáltam nyomtam, húztam, toltam, de semmi.
-Segítsen már valaki!-kiabáltam.
A táncosai azonnal észbe kaptak és odarohantak segíteni nekem. Együtt nagy nehezen leemeltük a srác lábáról a nagy vas pillért.
-Au...-sziszegte Eric, és összeszorította a fogait.
-Annyira sajnálom!-folytak patakokban a könnyeim, amíg pár mentős odajött és kivitték a romhalmaz közepéről.-Eric...
Azt hiszem, ezt már nem hallotta. Szemei lecsukódtak és elvesztette az eszméletét. Könnyes szemmel néztem végig, ahogy beteszik az autóba és rákötik a gépeket. Csak úgy a semmiből megjelent mellettem valaki:
-Te vagy Wanda Love?-kérdezte.
-Igen...-sóhajtottam, miközben továbbra is Ericet figyeltem.
-Be kell vinnem a rendőrségre emberi életek veszélyeztetéséért!-rakott a kezemre egy bilincset. Csak ekkor eszméltem fel...
-Micsoda?-hülledeztem és próbáltam megszabadulni a szoros "karkötőktől".-Én nem tettem semmit!
És ebben gyakorlatilag igazam is volt... Semmit sem csináltam az égvilágon, minden René intézett el! Csak annyi közöm volt ehhez a tervhez, hogy tudtam róla!
A mentő ajtai bezárultak és szirénázva indultak el, engem pedig beültettek egy autóba és elvittek az örsre.

-Most ezt nem képzelik komolyan?-csaptam az asztalra.-Szerintük képes lennék a SAJÁT barátomat megölni, vagy egyáltalán megsebesíteni?
-Nagyon valószínűnek tartjuk...-felelt az egyik rendőr.-Az utóbbi hetekben túl sokat láttuk egy másik férfival és azt feltételezzük, hogy ez a gyilkossági kísérlet azért következett be...
-Milyen gyilkossági kísérlet?-hitetlenkedtem.-Ez nem gyilkossági kísérlet volt! Egy szimpla baleset! Nem tettem semmit! És most engedjenek be a kórházba Erichez! Jogom van látni!
-Persze, hogy aztán ott öld meg?
Ebben a pillanatban éreztem úgy, hogy legszívesebben lekevernék neki. Legalább háromszor mondtam el, hogy nem akartam és nem is akarom megölni Ericet, mégcsak meg sem fordult a fejemben! Az egész René miatt van, ő tehet róla! Most kitekerném a nyakát, olyanba sodort engem, amihez közöm sincs!
-Igen, ez volt a feltett szándékom...-mondtam cinikusan.
-Ne szórakozz velünk!-állt fel mérgesen a másik rendőr.-Ha nem te voltál, akkor mégis ki?
Elmosolyodtam. Azt hiszem ez megfelelő büntetés lesz a srácnak.
-René Belyzel volt... A francia modell fiú a hét elején mondta el nekem a fesztivál tönkretevésére való szándékát, ekkor én még nem tudtam róla, hogy Eric Saade is fellépő lesz! Én gyakorlatilag abban a pillanatban tudtam meg, amikor a hölgy a színpadon kimondta a nevét! René mindent kiszámolt, mikor dől össze a színpad, éppen ki áll majd rajta és ő tudtam, hogy Popular lesz éppen akkor soron, szóval ő a tettes, ezt most itt helyben bevallom!
Elégedetten dőltem hátra a székben, tudtam, hogy ezzel tisztáztam magam. Ám nem vagyok elég ügyes, mégis ki tudtak játszani:
-De ha tudtál róla, miért nem jelentetted a rendőrségen?-vonta fel a szemöldökét az egyik ember.-Ezek szerint neked is volt valami részed a tervben...
A fenébe! Mit lehet erre válaszolni?
-Lett volna, de meggondoltam magam! Tudtam, hogy valami rosszul fog elsülni és tessék! Én vagyok gyanúsítva, amikor semmit nem tettem! Be is vallottam, hogy René tette, mit akarnak még tőlem?
-Már semmit... Elmehetsz!-legyintett a rendőr.
Hatalmas kő esett le a szívemről. Azt hittem képesek lesznek engem megvádolni, mármint meg is vádoltak, de bele sem egyezek a dologba, ha tudom: ez lesz a vége...

Felszabadultan léptem ki az épületből. Egyfelől megnyugodtam, velem minden rendben van, csak tudnám Erickel hogy van és egyáltalán hol? Nem egy kórház van Stockholmban, bármelyikbe vihették.
Hirtelen a zsebemhez kaptam és kivettem belőle az Erictől kapott medálomat. Könnyes szemmel néztem a benne lévő képet és visszagondoltam találkozásunkra. Egy véletlen baleset miatt volt az egész, ha aznap nem mászkálok az üres folyósón és nem jön éppen arra Eric, talán most nem itt tartanánk.
Kapcsolatunkat véletlenek sorozata jellemzi, így kerültem én mégis a popsztár kórházi ágya mellé.
A kezembe szorítottam a kis szívecskét és lehajtottam a fejem. Remélem kapok valami jelet arra, hogy mégis merre induljak el. Nem kellett sokáig várakoznom, kb 2 másodperc múlva meg is kaptam.
-Félre, vigyázat!-borított fel egy ember és sietősen tovább haladt. Ekkor eszméltem fel, hogy azok a mentősök voltak és Ericet vitték egy hordágyon. Tényleg furcsa véletlen, fogalmam sincs, hogy kerültek ide, de követtem őket.
-Elnézést!-futottam utánuk.-Mi történt? Mi lett a mentővel?
-Valaki belénk rohant, teljesen összetört az autó! Hihetetlen, hogy pont ilyenkor!-dühöngött az egyik.
Futólépésben követtem őket, közben pedig Ericet néztem, aki ájultan feküdt az ágyon. Próbáltam azt képzelni, hogy alszik, de sajnos az állapotán látszott, hogy nem... A feje minden egyes bukkanónál megemelkedett, én pedig csak arra tudtam gondolni, most mit érezhet. Mármint a fájdalmakon kívül.
Esküszöm, ha ezt a napot túléljük, én isten bizony többet nem bántok senkit! Aki nem érdemli meg. Így utólag értettem René arcára miért ült fel az a gonosz vigyor, csak el akarta intézni Ericet! Előbb észre kellett volna vennem: csak engem használt fel, hogy közelebb férkőzhessen hozzá és aztán elintézze! Azt hiszem most vált számomra egy kis alattomos senkivé!
Mikor megérkeztünk a kórházba, Ericet azonnal egy kórterembe vitték és amíg megvizsgálták, nekem kint kellett várakoznom. Nagyon ideges voltam, csak én ültem kint meg a recepciós. Gondolkodni sem tudtam, folyamatosan kapkodtam a fejem. Hol a szoba felé, hol a röngten felé néztem. Nem tudhattam, honnan fognak kijönni. Az ölembe hajtottam a fejem és lehunytam a szemem. Ám az álmosság eluralkodott rajtam, és már perc múlva elszundítottam.
Nem tudom mennyit aludhattam, mikor az egyik nővér felkeltett:
-A doktor úr hívatja...-mondta.
Kinéztem az ablakon, már sötét volt odakint. Az órám pedig 9 órát mutatott. Kb öt órát kellett várnom, így rosszra számítottam, de ennyire azért mégse. Ahogy beléptem a terembe, a kezemet a szám elé kaptam, hogy ne sikítsak. Barátom sebes arccal, begipszelt lábbal és kézzel feküdt az ágyon. Szörnyű látvány volt...
Odasétáltam mellé és óvatosan leültem az ágyra. Szerettem volna, ha ebben a pillanatban felébred és újra átölelhet, de nem ez történt. A doki bejött, bezárta az ajtót, majd leült az ágy másik szélére. Szomorúan nézte, ahogy megsimítom barátom arcát, majd nagyot sóhajtott és magyarázkodni kezdett:
-Túl éli...-mikor ezt kimondta, nagyon megkönnyebbültem.-Hamarosan fel kell ébrednie. Csak a szerencsének köszönheti, hogy nem kellett amputálni a lábát. Gyakorlatilag a sípcsontja majdnem kettétört, ha nem az összes, de akkor minimum 8 lábujja tört el, a bokájáról ne is beszéljünk! A bal lábát teljesen leamortizálta. Nyílt törés a kezén, pár bordája megrepedt, az arcán mint látható óriási sebek, remélhetőleg nem maradnak hegek rajta...
-Kérem ne folytassa!-fogtam be a fülem. Hallgatni is szörnyű volt! Abba is hagyta a beszédet. Könnyes szemmel néztem tovább a srácot, majd miután az orvos kiment, beletúrtam a popsztár hajába és óvatosan megpusziltam a száját.
-Annyira sajnálom...-súgtam és kinéztem az ablakon. A düh és a csalódottság, amit ekkor éreztem, teljesen elvette az eszemet. Előkaptam a mobilom és írtam Renének egy SMS-t:
"Bárhol is vagy, én megtalállak és ezt nem úszod meg szárazon..."

17 megjegyzés:

  1. Ez.... úristen.Jó még nem kellet nagyon zsepit használnom, de konkétan rázott a hideg, minden bajom volt, konkrétan, a gyomrom a torkomban volt. Úristen Eric, Ez.... ez.... szörnyen durva.
    Komolyan. És még őt akarták lecsukni? Renét.... tudod mit? nem csinálok semmit, csak bezárom egy üres cellába. az talán nagyobb büntetés, mint hogy szétkínzom. :@ Úristen hallod végleg Ericet akarta? Rohadjon meg.
    De hallod. Te tettél fel más részleteket is? Azok hol vannak? Mikor teszed fel?
    Amúgy első komi az enyém :D sose írtam még neked ELSŐ komit :D Büszke vagyok magamra :D
    És nagyon örülök, hogy engem is megemlítettél! iszonyatosan jól esik!
    Örülök, hogy megnevettetknek, és örülsz nekik :D amúgy látnod kéne mikor írok komit. Tökre felpörgök xD
    Amúgy igazad van... az SZJG hatalmas függőséget okoz. Már csak tudom. Olyan ember vagyok, aki képes NAPOKAT beszélni az szjgről, reniről, cortezről, reni+cortezről, a kedvenc részeimről, ricsiről, zsoltiról, daveről meg a többiekről xD
    A rész amúgy rohadt jó lett, ha nem szűrted volna le, konkrétan remegtem mikor olvastam :| Úristen. ez nagyon durva. ez sokkolt.
    Mi lesz a köviben? Ajj....
    Amúgy dejó tudtam komit írnixd
    És Boldog új éveeeet :D
    Jövőre is itt leszek, nem kell félned, ugyanúgy boldogítalak a kirohanásaimmal, meg szjgvel, ericel, óó meg sok mindenkivel ;)
    Puszi:
    Becksie

    VálaszTörlés
  2. Remélem semmit nem hagytam ki a kommentemből. Ja de: Hol van René? hova ment? Hogy rohadjon meg ott ahol van xD

    VálaszTörlés
  3. @Becksie: Gratulálok, hogy tiéd az első 3 komi... :D Majd kiderül mi lesz Renével, hiszen Wanda beköpte, meg fogják keresni. ;) Csak innen tettem fel részleteket, az egyik az elején van még, hogy előre rohan, aztán amikor megtalálja a medált és az utolsó sorokat... ennyi :) Hát a mostani kommentednél is nevettem, ennyi! :D (az, hogy: "nem csinálok semmit, csak bezárom egy üres cellába. az talán nagyobb büntetés, mint hogy szétkínzom." :'D)
    Van egy barátnőm, akivel folyamatosan csak a Szent Johannáról beszélünk, de főleg Cortezről♥
    Hát mostmár tudom, hogy írásaimnak nemcsak felpörgető, de sokkoló hatása is van... :)
    Az FB oldalra teszek majd részleteket!
    Örülök, hogy itt leszel velem, köszönöm, hogy olvasod amit írok! :')
    Neked is puszi és BUÉK! :D

    VálaszTörlés
  4. Sziiiiaaa!!!
    Áááh, basszus a sírás határán voltam, Istenem, szegény. :'(
    Amikor megbilincselték Wandát, hirtelen felálltam a székből és tovább állva olvastam. És komolyan őt hibáztatják? Istenem, René, hallod ennyire... áááhh.xD Na, jó nem is gondolok rá, csak arra, hogy Eric mihamarabb meggyógyuljon.
    Vajon meg fogja tudni,hogy Wanda tudott a színpad összedőléséről? És ha igen, akkor hogy fog reagálni?
    Úgy kitépném a haját Renének, aztán meg.. nem tudom mit csinálnék vele, de az biztos, hogy nem egy Hawaii-i utazásra vinném el. :@
    Na, de a lényeg, hogy a fejezetet imádtam!!! Eric gyógyulj meg mihamarabb! :) (ezt így kintről üzenem neki :P)
    Annyira várom már a következő részt!! *.*
    Siess vele!!
    Sok-sok csók neked: Sziszaa <33 (Renének meg háromszor annyi rúgás a gyenge pontjára...:D)

    VálaszTörlés
  5. Szia! :)

    Nem vagyok az az érzelgős típus, de ahogy elképzeltem ahogy Wanda keresi Ericet a romok alatt.. hááát.. könnyezni kezdett a szemem. Nagyon ritka dolog hogy sírok, vagy hogy csak könnyezek. Sőt! Még ritkább hogy egy történeten érzékenyülök el. Le a kalappal Előtted! ;)

    Hát igen. Sajnos nem mindenki utálja Justint ezen a világon.. :'( Szegény Selena, jól mellé fogott! :'| Ezt most csak úgy mellékesen: Olvastad hogy Justin mutál? Amikor először olvastam a cikket, ez volt az első gondolatom "Ó hogy némulnál meg!" :DD Bocs hogy mindig belecsempészek egy kis Justint a kommentjeimbe, csak hát nem sokan osztoznak a véleményemen vele kapcsolatban.. :| :)
    És ha már Justnnál tartunk, René sem maradhat ki! :DD

    Ha ott lettem volna a fesztiválon, vittem volna magammal egy sörétest, és egy sorozatlövőt (+ egy sokkolót a biztonság kedvéért), és ha megkérdezik mi a szándékom ezekkel, csak annyit mondanék: "Jöttem görényt ölni!!!"

    Ericet meg nagyon sajnálom :( És az a medál.. Miért Eric?! Miért? Miért nem Justin?? :''((

    A fejezet, hát az nagyon tetszett. :D Ennél már csak lehet überebb, hogy René Belyzelnek kampec! :D
    Várom a kövit! Ja és B.U.É.K.!!! :DD
    Puszi: Vivi

    VálaszTörlés
  6. @Sziszaa: Nagyon örülök, hogy tetszett! :) Azt nem akarom elárulni, hogy mi lesz Wandával és Erickel, gyakorlatilag arról szól majd a következő rész. Nem hiszem, hogy ezek után bárki elvinné Renét nyaralni... :D
    Neked is puszi! És Renének oda! :D

    @Vivi: Hát, köszönöm... Ezek szerint mostmár ilyet is tudok... :) Igen, én is azo a rész könnyeztem, meg a végén... huha, tudjátok írni még nehezebb volt, mint olvasni. Meg is kellett állnom pár percre, hogy lenyugodjak...
    Nem baj, hogy justin is belecsempészed, hiszen a legjobb barátnőm hatalmas fan és az a vicces, hogy én utálom justin, ő meg erictől készül ki! :D szóval ez így meg nálunk, egyikünk ezt, a másikunk azt szidja... :D Végre valaki, aki egy véleményen van velem! Én mikor olvastam, mondtam huha, lehet, hogy most lesz hangja? tévedtem... :/ keveseb van, mint akkor volt! :P
    Görény, ez tetszett! :D Ezen még mindig szakadok... :'DDD
    Igen, azt hiszem Wanda is ezt kérdi magában, miért nem justin??? :D
    Hát Renének nem kampec lesz, hanem valami más, de azt nem árulom el! ;)
    Köszi, BUÉK még egyszer! :)
    Puszi! :*

    VálaszTörlés
  7. Jaj hát Cortez. Azok a szemek (mélykééék) meg a fekete haj. Meg bunkó, de az kit érdekel, mert rohadt jól áll neki, és olyan nagyon ééédes, főleg mikor olyanokat mond reninek, pl "Látni akartalak" meg "milyen volt a szünet? nem volt teljes" mega "melyik szeptember 8?" aztán ott végem vooolt. Imádom *-* fhuu mikor elküldte renit a francba..,. okés megértem őt is, mert az ő szemszögéből nézve áááh, de tudjuk, hogy nem úgy volt, és igazán meghallgathatta volna. mikor az elején a könyvbe renit mindig szöszizte.... na az *-* uuuuu. bár a 4. ben volt pár nagyon bunkü dolga, és olyankor szétvertem volna az aranyos kicsi fején a gitárját, de amúgy nem akarom bántani. Olyan kiváncsi vagyok mi lesz a 6.ban, hogyan viselkedik majd Renivel, milyen lesz a kapcsolatuk, becézi-e valaminek, vagy csak reni (ricsitől tökre édes, hogy virágnál folytatja az emó cuccot xD) JA igen ricsit is tökre bírom.
    Szóóval.... bocsi ezezez kijött.,
    Jajj cortez. <3

    VálaszTörlés
  8. @Becksie: Semmi baj, ha meghallom Cortez nevét, akkor rögtön: "Micsoda?" :D Csak az a különbség, hogy én még akkor is bírom, mikor bunkó Renivel, sőt azok a legjobb részek, mikor nem állnak szóba vagy veszekednek... :D Tudom, hülye vagyok... :D
    Amúgy Cortezt elképzelni nem nehéz: Eric mélykék szemekkel... *.* ♥♥♥♥♥
    Igen, nekem Cortez után Ricsi a kedvencem, aztán Dave :DDDD
    A 4.ben én meg végig mellette álltam, mert Arnoldot meg ki nem állhatom... :P már az elejétől utáltam és ezért mindenki engem izél, hogy miért? :D

    VálaszTörlés
  9. Én is gyűlölöm Arnoldot. Azt hiszi, hogy annyira jó lenne renihez, és tudja mitől boldog. Aham, persze. Csak ő tuti, hogy magára gondolt, mert ő renivel boldog lenne. De reni az NEM értse már meg. végre lelépett, vissza se jöjjön xd

    VálaszTörlés
  10. Szia!
    Nagyon szuper lett ez is! :)
    Én az egész fejezetet remegve,a végére már sírva olvastam végig... amikor az orvos a-tól z-ig elmondta,hogy mi történt Eric-kel,hát én teljesen kész voltam...
    Magam elé tudtam képzelni,amikor Eric-et keresi Wanda,nagyon jól leírtad,szintén csak gratulálni tudok ehhez a fejezetez is! :))
    Nagyon remélem (a rendőröknek meg ajánlom,hogy megtalálják azt a féreg René-t),mert nem fogja megköszönni senki sem,ha mi mindannyian,akik beléptünk a 'Verjük meg Renét' klubba,és mi foglyuk megtalálni,na az lesz René utolsó napja,és nem fogjuk megkérdezni,hogy van-e utolsó kívánsága,mert nem fog érdekelni,az biztos!! :DD Úgyhogy René bújj el,de nagyon gyorsan... xD
    Tényleg ne történjen köztük semmi komolyabb veszekedés,és Eric mihamarabb gyógyuljon meg,légysziii!! *-*
    És így végszóként,mert már megint sokat írtam,NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM,hogy megemlítettél,nagyon jól esik!! és biztosíthatlak,hogy a jövő évben is számíthatsz Rám,mert nem tudnám abbahagyni a történeted olvasását,mert annyira jól írsz és így teljesen bele tudom élni magamat mindenkinek a szemszögébe!(kivéve René-jébe!!!) ;D
    Mi lesz a következőben?... jajjj nem tudom,hogy fogom kibírni,hogy ne olvashassam el... :P
    Boldog és Sikerekben Gazdag Új Évet Kívánok Neked! :)
    Puszi:Viki

    VálaszTörlés
  11. @Becksie: végre valaki! :D köszönöm! :DDD

    @Viki: Nagyon köszi! :D Örülök, hogy tetszett! Igen, azt hiszem miközben leírtam, hogy mi baja lett Ericnek is elmorzsoltam pár könnycseppet... :'(
    Nem akarom elárulni mi lesz Renével, majd kiderül a következő fejezetekből... ;)
    És megint az utószó... :D Nagyon-nagyon köszönöm és örülök, hogy Rád is számíthatok a jövőben. És hogy nagyon jól írok, azt is komolyan, nagyon-nagyon... :')
    Január 2-án hozom a következőt! Annyit csak bírtok várni...
    Köszönöm szépen a jó kívánságokat! Szintén neked is!
    Puszi! :*

    VálaszTörlés
  12. Sziaa :)

    Huh...ez a fejezet :(
    Még most kezdem rendesen felfogni, pedig már kb 10 perce olvastam :) El tudom képzelni, milyen most Wandának :(

    Remélem Renét lecsukják, vagy valahogy "hatástalanítják".... Szívem szerint a képébe mondanám: Ásd el magad René! :D Legszívesebben szálanként tépném ki a haját :@
    Annyira bele tudom élni magam, hogy most tényleg én is szomorú lettem, és minden egyes pillanatot láttam magam előtt...ahogy Wanda Ericet keresi, ahogy a doki elmondja mi lett Erickel :'(
    René egy suttyó :@ Remélem nem okoz több bajt Wandának és Ericnek :)

    Nagyon örülök, hogy megemlítettél, és annak meg különösen, hogy még emlékszel az első kommentemre :) A jövőben is szeretnénk ilyen "aktív" olvasó lenni :) És még mindííg imádom ahogy írsz :D És szerintem ez nem is fog változni... :P

    Boldog Írásban Gazdag Új Évet :P

    Millió puszi: Dorotheaa ♥

    VálaszTörlés
  13. @Dorothea: Renéről még nem árulok el semmit, azt majd meglátjátok! ;)
    Wanda és Eric pedig a következőben...
    Nagyon örülök, hogy "aktív" olvasóm szeretnél lenni, köszönöm szépen a dicséretet! ;)
    Köszönöm, remélem tényleg írásban gazdag lesz és az majd eldől, hogy az lesz-e vagy sem... :)
    Puszi! :*

    VálaszTörlés
  14. Szia Anna Love!:)

    Köszönöm, hogy attól,hogy kevés kommentet hagytam magam után,kiemeltél :') Örülök,hogy azért sikerül is megnevettetnem téged :')
    Megjegyzem.. gonosz vagy... Hogy miért?! Facebook-on spoilerezel.. és már a hajamat tépem,hogy úristen,most mi van? Mi lesz? És ilyen kérdések halmozódnak fel bennem :') (Nem szó szerint érteni :P)
    A mostani fejezet: Ámultam és bámultam. Fantasztikus lett,akár csak a többi. Bízom benne,hogy Eric gyorsan felépül. :))
    René meg egy gyáva nyúl... -.- Él még a "verjük meg Renét" klub ugye? :DD És Wanda végre bekeményít :') Várom már a dolgokat :P

    Happy New Year! :') Írásban és (ERICBEN) gazdag évet kívánok neked:)
    Jól látom,Január másodikán érkezik a következő fejezet... várom :)))
    Siess :P

    Vanity

    VálaszTörlés
  15. Szia!
    Úristen! Ez nagyon nagyon durva volt! Szegény Eric! Remélem teljesen rendbe jön.
    Nagyon jó lett!
    És megint kihagytam egy fejezetet. És erre is kicsit késve írok. :(
    Most már én is szívesen belépnék abba a "Verjük-szét-Renét" klubba!
    Remélem minden rendbe jön majd!
    Szörnyen kíváncsi vagyok a folytatásra! Nagyon várom a következő fejezetet!
    Nagyon jól esik, hogy megemlítettél, nagyon köszönöm! :D
    BÚÉK!
    Üdv
    Zoey

    VálaszTörlés
  16. @Vanity: igen, azt hiszem tényleg gonosz vagyok... :) Az úgy érdekesebb, ha már tudtok valamit, de mégse az igazságot. Nagyon örülök, hogy tetszett! Az hogy mi lesz, kiderül... ;D
    Él még a klub és várják a tagokat! Köszönöm a jó kívánságokat, remélem mindkettőben gazdag évem lesz... :)

    @Zoey: Hát a klub szeretettel várja a tagokat... :D Örülök, hogy tetszett! Igyekszem a fejezettel! És köszönöm, BUÉK! :D

    VálaszTörlés