2011. december 30., péntek

22.rész - Meglepetések /part 1/

Sziasztok! :)
Hát itt a várva-várt fejezet első része.
Lehet, hogy utálni fogtok, amiért a legizgalmasabb résznél hagyom abba... :D
Voltak páran, akik egész közel jártak az igazsághoz, de volt egy valaki, aki gyakorlatilag rátapintott a lényegre. Nem árulom el, ki volt az, ő úgyis tudja! ;)
Húzzam még az időt, vagy akarok olvasni? :D
Na jó, csak vicceltem.
Annyit elárulok, hogy az elején lelövöm a "poént", ami marhára nem lesz vicces...
De azt hiszem Wanda végre megért mindent.
Nagyon jó olvasást!
Puszi: Anna Love ♥


Életem legrosszabb napját az egyik stockholmi kórházban zártam. Ez nem lett volna érdekes, ha esetleg Renét hozzák be. A szememben mostmár egy kis senki! Ezzel a mai húzásával azt hiszem örökre megutáltatta magát velem... Van elég időm elmesélni mindent, amíg várok az eredményekre. Könnyes szemekkel nézek barátomra, aki gipszbe öntött kezekkel és lábakkal itt fekszik mellettem ájultan. Ő volt a baleset legszerencsétlenebb áldozata, én hiába tettem meg bármit, René tervét már nem tudtam megállítani...

Amint kicsöngettek, rohantam is a Sergels Torg térre, hiszen ott lesz a fesztivál. Már nagyban pakolt mindenki, kevesebb, mint két óra van a kezdésig. Észrevétlenül be tudtam osonni a színfalak mögé, ahol azonban nem találtam Renét.
-Wanda!-hallottam a felülről.
Felnéztem és a srác a színpad egyik tartóállványán ült. Érdeklődve méregettem, de nem tudtam, hogy lehetne felmászni. Nagyon magasra kellett volna felmennem, csak René azzal nem számolt, hogy tériszonyom van. Óvatosan leeresztett nekem egy kötelet, én pedig küszködve a fóbiámmal nagy nehezen felmásztam. Csukott szemmel kapaszkodtam a gerendákba és vártam, hogy a srác elmondja hogy állunk:
-Úristen! Tériszonyod van?-kérdezte.
-Igen, de már mindegy feljöttem... Mondd mi van a tervvel?-hadartam halál félelemmel.
-Nyugi, nem fogsz le esni!-fogtott meg, kicsit biztonságban éreztem magam. Kinyitottam a szemem és érdeklődve figyeltem a srácot.
-Szóval...-kezdte.-Kiszámoltam mindent, a csavarokat kilazítottam. A háromkor kezdődő produkció elején fog összedőlni a színpad. Addig azt hiszem elmondják a fellépőt és felmegy a színpadra. Talán kicsit fog énekelni, attól függ, melyik számát hozza...
-Ki a fellépő?-érdeklődtem.
-Vicces, mert fogalmam sincs...-nevetett.-Nincs a neve a listán.-lapozgatta a programot.-Csak annyi van, hogy lesz valaki a színpadon.
-Hát nem irigylem szegényt.-húztam el a számat.-De lebukni nem fogunk, ugye?
René megrázta a fejét.
-Biztos terv, amúgy sem leszünk a színpad közelében, ott leszünk fent!-mutatott egy barna tetejű építményre valahol a tér másik felén.-Jól vagy?
-Persze...-sóhajtottam.-Csak kicsit félek.
-Ne mondd már! Te a nagy Wanda Love vagy! Féltél valaha a csínyeid előtt?
Ez nagyon érdekes, mert nem. Akkor nem voltak halálpontos terveim, semmi nem volt kiszámolva, csak egyszer... És akkor lebuktam.
-Úristen René!-kaptam a szám elé a kezem.-Ez nem, nem lesz jó! Valami rossz fog történni, ezt tudom! Minden úgy van, mint a legutóbbi tettemnél! Minden tökéletesen meg volt tervezve, és egy pillanat alatt tönkrement az egész! Én ezt nem bírom! Nem fog menni...
-Wanda, ne parázz, minden rendben lesz!-simogatta meg a fejem, én pedig dühösen ellöktem magamtól.
-René, én sokkal régebb óta vagyok ebben a dologba! Tudom, hogy valami nem lesz jó! Rossz érzésem van valamiért...-kimondtam ezeket a szavakat és legyőzve minden félelmem leugrottam az állványról.
-Most hova mész?-kiabált utánam a srác.
-Kiszellőztetem a fejem!-feleltem dühösen és elmentem.
Pontosan odamentem, ahová René mondta, hogy fogunk menni. Felültem a kis barna tetejű házra és elővettem a mobilom. Hiába hívtam Ericet, ki volt kapcsolva. Ezt hiszem még van egy koncertje... Aztán estére már itt lesz! Ott akarok lenni vele! Most rögtön látni akarom, hiányzik! Nem bírom tovább nélküle, hallanom kell a hangját! Hívtam Tomot is, Alexet is, de senki nem vette fel. Sírva dőltem hanyatt, nagyon rossz előérzetem volt. Soha nem éreztem még ilyet, de most igen! Hallgatok az érzéseimre, fáj az egész. Nem tudom ki lesz ennek az áldozata, de sajnálom! Már nem az a Wanda vagyok, aki voltam! Egy új Wanda vagyok: Eric Saade barátnője, a kis szerény Wanda, aki nem mer kilépni barátja árnyékából. Nem is érdekelt, hogy egy senki vagyok... Egy valamit akartam: újra érezni Ericet, ahogy megölel és rám mosolyog, miközben a gyönyörű szemeivel engem pasztáz.
Próbáltam megnyugodni, de egyszerűen nem ment. Nem tudom mennyi ideig feküdtem ott, talán percekig, órákig! A tömeg egyre csak gyűlt és gyűlt. Mindenki megérkezett. Két órakor valaki felállt a színpadra és megnyitotta a fesztivált:
-Mindenkit üdvözlök ezen a szép napon!-hallottam egy vidám női hangot.-Nagy megtiszteltetés, hogy idén országunk rendezheti ezt a fesztivált! Rengeteg híresség eljött ma hozzánk, hogy előadhassa nektek egy-egy dalát! Nagyszerű meglepetésekkel is készülünk nektek! Fogadjátok sok szeretettel első fellépőnket! Justin Bieber!
Hiába fogtam be a fülem, úgyis hallottam a srác nyávogását és rengeteg tinilány sikítását. Ekkor eszembejutott, miért nem most hajtjuk végre a tervet, ez nem igaz... Renét azóta sem láttam. Talán elvégzi az utolsó simításokat és majd jön. Addig is próbálom élvezni a dolgokat! Igen, pozítivan kell hozzá állni! Semmi nem lesz, jó kis fesztivál ez!
Elmosolyodtam, mert a színpadra felállt két kedvencem, örülök, hogy értelmes embereket is meghívnak. Alexandra Stan, a román énekesnő és Carlprit, német rapper One Million című száma alatt én majdnem táncra derültem. Kezdett hangulatos lenni ez az egész... Nem értem miért akarja ezt tönkre tenni René. Néha mondjuk én is azt kívántam, bár elnyelné őket a föld, de néha annyira jól szórakoztam, hogy észre se vettem az idő múlását.
-Jól szórakozol?-hallottam egy hangot a hátam mögül. Mosolyogva néztem Renére, aki odaült mellém.
-Jól is, meg nem is...-nevettem.
Ekkor kirázott a hideg: a templom órája hármat ütött. A srácra néztem, aki gúnyosan elmosolyodott.
-Show-time!
Nem értettem mit akar jelenteni ez a mosoly, de mikor a színpadon álló nő bejelentette a következő fellépőt, már kevésbé voltam boldog:
-Hölgyeim és uraim! Hármat ütött az óra, ez azt jelenti, hogy érkezhet a meglepetés vendégünk! Nagy megtiszteltetés ez a srác számára, hiszen ő az egyetlen svéd énekes, aki felléphet ezen a fesztiválon! A színpadon Eric Saade!

10 megjegyzés:

  1. Sziia :D
    Ez a fejezet nagyon nagyon jó lett :D

    Áááh...ez nem lehet igaz -.-
    Komolyan... most már végleg megutáltam Renét :(
    Eddig még bíztam benn egy picit, hátha "megjavul"...De nem...
    Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra, remélem nem lesz nagy baj :(
    A fejezet végén már majd' meg haltam idegességemben :P
    Rendesen meglepődtem, és most Wanda helyében agyon ütném Renét, az tuti -.-

    Nem lett valami pozitív komment, de ne értsd félre, a fejezet tényleg jó lett :D Csak Renét nem csípem :P

    Puszi: Dorothea K.♥

    VálaszTörlés
  2. TUDTAM
    Egyre jobbban éreztem hogy Eric lesz ott. Wáááááá René rohadj meg, fúúú nem rédekel tényéeg megölöööööööm :@ "Szép" lassú drasztikus halált szánok neki, majd megkínzom, fuuuuu hagy üvöltözzön nem érdekel de most wáááá
    Éreztem hallod? Így legyen ötösöm a lottón. Végig sejtettem, hoyg eric ott lesz, előre féltem és igen és ÚRISTEN
    ami egyben jó mert ott van, de ez nem igaaaaz
    Csak össze ne vesszenek. Komolyan ha összevesznek. mert úgy is kideürl hpgy Wanda benne volt.

    Amúgy nehogy azt hidd, hogy a való életben is ilyen drasztikus ember vagyok, mert neeem jókislány ok vagyok ééén :D xD

    A rész pedig IIIIIMÁDOM nagyon nagyon jó *-*

    VálaszTörlés
  3. @Dorothea: Örülök, hogy tetszett! :)
    A következőkben majd mindenki kiderül az is, hogy Wanda szemében most René mennyire elsüllyedt, fu és lesz egy nagyon gonosz húzás is, de az majd csak később derül ki! ;)

    @Becksie: A kommented végére már sírva röhögtem... :'D Azt hiszem az a szép drasztikus halált meg kell majd néznem... :D Igen, te voltál az egyik, aki ezt megérezte! ;) A lottó ötös az nekem is kéne... :D Majd kiderül mi lesz! Szerintem nem nagyon számítotok rá, úgyhogy... :D
    Elhiszem, hogy jókislány vagy! ;D Nagyon örülök, hogy imádod a fejezetet! ;)

    VálaszTörlés
  4. Sziia!
    Basszus annyira éreztem, mint egyszer. Ááááh, René, de utállak!! xD
    Az elején, basszus.. ááh... bocsi, hogy egy értelmes komment, de most még dühös is vagyok Renére, annyira, hogy már nagyon. xD
    Becksie-vel nagyon egyet értek, olyan halála legyen, hogy majd sírni fog. Fúúú, na jó, nézd el ezt az... "értelmes" kommentet, komolyan, nem hagyhatod abba, kérlek!! *.*
    Hozd minél hamarabb esküszöm nem tudok várni. :'(
    Annyira jó lett, hogy az már nagyon szuper, erre abbahagyod. :'(
    Remélem hamar hozod! :)
    René, basszus, de utállak. xD
    Sok-sok-sok-sok csóók: Sziszaa <3333

    VálaszTörlés
  5. Igen Sziaszaa, te voltál a másik! :D
    Bocsánat, de mindig a legizgalmasabb résznél kell abbahagyni... :D Nyugi, holnap felkelek és megígérem azonnal felteszem! :)
    Az a jó, hogy tegnap óta írom az utolsót, de még mindig nem vagy kész vele! :D Állítsatok le! :D
    Nagyon-nagyon örülök, hogy tetszett! ;)
    Neked is puszi! :*

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Bocsi hogy eddig nem írtam, csak itt volt Apukám..

    Kár hogy nem Justinra dőlt a színpad.. :''( Szívesen végig néztem volna, hogy összedől a színpad, és az a nyávogós, dzsuva fejű gyerek HUPSZ! "Véletlenül" eltűnik, és szörnyet hal!!! :DDD De most hogy Eric szenvedte el az egészet...

    Az a b**i René! Úgy utálom! Okéé szerelemben és harcban mindent lehet, de ez már beteges!!! :@ Hogy lehet valaki ennyire gonosz?! És Wandára nem is gondol, hogy milyen rossz lehet neki, hiszen mégiscsak a szerelméről van szó... Komolyan mondom, ha szembe jönne velem René az utcán, tuti hogy sokkolóval mennék neki!

    De ezeket leszámítva, nagyon tetszett a fejezet! :)
    Várom a kövit! :)
    Puszi: Vivi

    Ui.: Miért nem Justin?! MIÉRT?!

    VálaszTörlés
  7. Szia!
    Ne már,pont itt hagyod abba,ez nem ér! :P
    Így lenne nekem is lottó ötösöm,hogy Eric lesz ott!!!! Huhh de utálom René-t,tényleg meg kéne vernünk,megérdemelné! :DD
    Mint már sokszor leírtam,remélem nem lesz komolyabb baja Eric-nek,és nem megy tönkre a kapcsolatuk!! :)
    Kérlek ne vesszenek össze olyan hosszú időre,ne szedd szét ezt a tökéletes párost! (nagy bociszemek) :)
    Wanda-nak meg igaza volt,ő már nem az a régi,aki bármilyen csínyben benne,ő már az a lány,aki először mindent meggondol,mielőtt megcsinálná!! :D
    Szuper rész lett,csak tudjam kivárni a folytatását!! :)
    Nagyon várom máár! :D
    Az meg sosem baj,ha van ötleted,szerintem mindenki szívesen olvassa az írásaidat!! (én biztosan) :D
    Üdv:Viki

    VálaszTörlés
  8. @Vivi: Örülök, hogy tetszett... :D Igen, annyira jó lett volna, ha Justinra dől a színpad... :D Én nagyon bírtam volna.
    A sokkoló most a legújabb, az még nem volt... :'D
    Holnap jön a kövit! ;)

    @Viki: De ér... :D
    Igen, mondjuk elég valószínű volt, hogy Eric ott lesz. Hát a klubba már elég sokan vagytok. :D
    A tökéletes páros aww *.* ez olyan jól hangzik... :D
    Nagyon örülök, hogy szupernek tituláltad a fejezetet.
    Viki, az utószavaid mindig nagyon jól esnek...
    "Az meg sosem baj,ha van ötleted,szerintem mindenki szívesen olvassa az írásaidat!! (én biztosan) :D" köszi, remélem nem fogyok ki az ötletekből... :)

    VálaszTörlés
  9. Ja igen tényleg: De gyűlölöm Justin Biebert fúúj. Meglátom a nevét és elröhögöm magam. Mondom úristen milyen büntetés ez? xD

    VálaszTörlés