2011. december 29., csütörtök

21.rész - A béke

Sziasztok! :)
Teljesen fel vagyok dobódva a kommentek miatt! :D
A Verjük szét René-t! klubot megalapítom... Kik jelentkeznek? :)
Szóval ezt ide is leírom:
A mostani rész nem lesz valami izgalmas, egy átlagos fejezet, de!
Ma és holnap megírom az idei év utolsó részét, azaz minden lényeges dolgot, abban kiderül mi Eric meglepetése, végül mit talál ki Wanda és René és ez egy extra hosszú rész lesz, szóval part 1 és part 2-ként olvashatjátok őket: ez elsőt PÉNTEKEN DÉLUTÁN, a másodikat SZOMBATON DÉLELŐTT.
Ehhez a mostanihoz pedig jó olvasást!
Puszi: Anna Love ♥


-René, ne merd le tenni a telefont!-mondtam dühösen, de már késő volt: lerakta. Dühösen vágódtam az ágyamra és plafont tanulmányozva gondolkodtam. Mi lehet Wandával, nagyon furcsa lett. Olyan titkokat áruld el Renének, amiket nem szabadna, úgy viselkedik velem, ahogy René megkérte és azt hiszem minden megállapításomban szerepelhetne René. Nem volt jó ötlet ott hagyni egyedül... Inkább lemondom a fellépést, Dev is megértette volna, ha máskor látogatom meg, de nem! Nekem most kellett! Azok utána, hogy most agyrázkódása volt, nincs szívem ezeket a fejéhez vágni. Sóhajtottam egy nagyot, majd kopogásra lettem figyelmes.
-Gyere be!-kiabáltam ki, mert nem volt kedvem semmihez.
Tom lépett be az ajtón. Amint rám nézett, egyből látta, hogy össze vagyok omolva.
-Na jó, mostmár elég legyen!-jelentette ki határozottan.-Eric Saade, most azonnal összekapod magadat és nem busongsz, nem nyávogsz! Lejössz velem edzeni!
-Most komolyan szerinted van erőm hozzá?-ültem fel.-Ja, bocs nincs... Sajnálom! Tudod, biztos én vagyok az egyetlen a világon, akinek elcsábítják a barátnőjét és ezért még csak nem is tesz semmit! Már rég haza kellett volna mennem hozzá! Mit keresek még itt?
A menedzserem pakolászni kezdett a bőröndőben és aztán hozzám vágott két ruhadarabot, majd leült mellém.
-Figyelj Eric...-mondta.-Ha Wanda tényleg szeret téged, akkor nem fogja hagyni, hogy egy kis patkány elcsábítsa. Ismerem annyira a lányt, hogy nem teszi meg ezt veled! Ha pedig mégis, akkor megérdemli! Legyen boldog azzal a szemétládával! Akkor már biztos lehetsz benne, hogy te jobbat érdemelsz nála... Lányok milliói a világon oda vannak érted! És nemcsak a tinilánykákra értem! Vannak idősebbek is, korodbeliek, stb. Majd találsz valakit, aki tényleg a boldogságot jelenti számodra!
-De nekem Wanda jelenti a boldogságot...-ráztam meg a fejem, majd hanyatt vágódtam.-Csak azt tudnám miért csinálja ezt René? Mire jó ez neki? Így adja vissza a versenyeken történteket? Én komolyan kinyírom azt a gyereket!-álltam fel dühösen.
-Ha ki akarod nyírni, akkor formában kell lenned!-dobta felém a ruháimat Tomas.-Öltözz át! Még lesz pár koncerted, amit le kell nyomnod és aztán jön a legnehezebb... Wandának elmondtad már?
-Nem...-ráztam meg a fejem.-Meglepetésnek szánom, remélem még örülni fog neki.
-Ne használj olyan szavakat, amik értelmetlenné teszik a mondataid! Nincs olyan, hogy MÉG örülni fog neki...-emelte ki az a bizonyos szót Tom, amitől szintén annyira féltem, mint a HA szócskától. Ezeket feltételes módban használjuk és nekem az nem tetszik...
-15 perc múlva lent találkozunk!-indult meg az ajtó felé a menedzserem.
-Rendben...-sóhajtottam és elmentem átöltözni.


Napok óta más semmi csinálok, csak gondolkodok. Most is az egyik folyócska feletti hídról lógatom le a lábaimat és az elmúlt pár napon gondolkodok... Mindig ide jövök, ha valami nyomja a lelkem, itt kitisztul a fejem. Nem kevés dolgon agyaltam, hiszen, vegyük sorra:
Először is, számomra még mindig rejtély az, hogyan kerültem a tengerpartra. Jó, megittam a teát, a hatása teljesen elvarázsolt, de az eddigiekkel ellentétben semmire nem emlékeztem. Arra se, hogy volt-e velem valaki vagy sem. Azt hiszem ez örök talány marad.
Másodszor a lelkiismeret furdalás... Hazudtam Ericnek és azóta gyakorlatilag nem is beszéltünk, egy árva szót sem! Ő is elvan Amerikában, én pedig élem a napjaim itt Stockholmban. Nem is kíváncsi rám, egyáltalán semmi érdeklődés. Hiába hívtam Tomot, azt mondta elfoglalt, most nem ér rá... Pedig régen mindig ráért. Amikor kezdődött a koncertje, akkor is az utolsó percekben velem beszélt telefonon. Most pedig elfoglalt. Érthetetlen számomra a popsztárok élete...
Harmadszor: folyamatosan a tervünk járt a fejemben. Minden tökéletesen ki lett találva, a végrehajtása holnap lesz... Eric este érkezik csak meg, a fesztivál viszont délután lesz, remélem nem kések el, mindenképp ki akarok utána menni elé, hogy megbeszéljük a dolgokat. René délelőtt berendezi a dolgokat, amíg én suliban vagyok, aztán találkozunk a színpad mögött. Már előre sajnálom szegény Disney sztárocskát, de mindegy, nem ez a lényeg. Csak sikerüljön és akkor újra boldog leszek, ezt is megcsináltam, de azt hiszem ezek után meg kell szakítanom a kapcsolatot Renével... Túlságosan is közel kerültünk egymáshoz az elmúlt napokban, és nem hiszem, hogy bárki is jó szemmel nézi, hogy Eric Saade barátnője egy másik sráccal szórakozik. Nehéz lesz ezt neki megmondani, de azt hiszem megérti majd. Alapvetően egy nagyon rendes, jó lelkű srác, olyan sokat törődik velem, mint azt hiszem még senki...
Órák óta ültem a hídon, mikor valaki leült mellém. Oda se kellett néznem, máris tudtam ki az.
-Min gondolkodsz ennyire?-kérdezte mosolyogva René.
-Csak a terven...-feleltem.-Szerinted sikerül?
-Miért ne sikerülne?-vonta meg a vállát.-Szerintem egyszerűen tökéletes lesz!
Elhúztam a számat és a víztükröt kezdtem tanulmányozni. Láttam benne magunkat, láttam, hogy a srác engem néz és valamin folyamatosan kattog az agya.
Egyszercsak megszólalt a mobilom. Nagyot sóhajtottam és kivettem a zsebemből. Rejtett számon hívtak. Forgatni kezdtem a szemeim, annyira utálom.
-Pillanat és jövök!-mutattam a srácnak a készüléket, mire bólintott és elsétáltam a közeli kis tisztás felé. Útközben felvettem a telefont és elfeküdtem a fűben.
-Igen, tessék?-szóltam bele unottan.
-Szia...-hallottam a vonal túlsó végéről egy ismerős félénk hangot.-Hogy vagy?
-Köszi jól, veled mi újság?-érdeklődtem.
-Semmi érdekes nincs.-válaszolt.-Tudsz most beszélni, nem zavarlak?-kérdezte gúnyosan.
-Nagyon vicces vagy!-csináltam úgy, mintha nevetnék.-Nem tudom, attól függ René mennyire veszi zokon, hogy elvonultam telefonálni egy ismeretlennel, hiszen olyan sokat készült erre a piknikre...-sóhajtottam.
-Micsoda???
-Nyugi, csak vicceltem...-nevettem el magam, a srác tisztára beparázott ettől.-Persze, hogy ráérek. Mondd csak nyugodtan!
Hallottam, ahogy Eric vesz egy mély lélegzetet (azt hiszem így próbált megnyugodni), majd végül rákérdezett a dologra:
-Te most szereted Renét? Mármint olyan értelemben...-azt hiszem ez nyomta a lelkét. Talán ezt vette le abból, hogy hazudtam neki.
-Szeretem Renét...-feleltem.-De tizedannyira sem, mint téged...
Most őszintén válaszoltam, nem hazudtam semmit. Tényleg szeretem a francia srácot, mint egy barátot, de Popular-t nemcsak úgy szeretem, mint egy barátot... Nekem ő a mindenem, soha nem hagynám el! A popsztár szívéről most hatalmas kő eshetett le.
-Akkor mostmár minden rendben?-kérdeztem.
-Minden...-válasza megnyugtatott, tudtam, hogy újra szent a béke köztünk.-Mész holnap a fesztiválra? Úgy sajnálom, hogy nem érek haza...-mondta durcisan, majd elnevettük magunkat.
-Megyek, ha nem gond. De utána ígérem, kimegyek érted a reptérre!-mondtam.
-Á, hagyd csak! Hazatalálok egyedül is...-viccelődött, legalábbis én azt gondoltam, de mint kiderült komolyan beszélt.
-De miért?
-Van két lábam, tudok rajtuk járni.Tudom merre van a házunk, oda találok. Ennyi...-szórakozott.
Ezek után még sokáig elbeszélgettünk, azt hiszem ez most kellett nekünk. A telefonszámla pedig nem is érdekes.
-Mostmár mennem kell, még ma lenyomok egy koncertet és megyünk haza!-mondta a popsztár.-Szeretlek...
-Én is téged!-feleltem és leraktuk a telefont.
Visszanéztem a hídra, de René már sehol nem volt. Ekkor kaptam egy SMS-t:
"Holnap találkozunk! xoxo" -írta a srác.
Nem is válaszoltam, csak szépen lassan elindultam hazafelé, ismét egy kis lelkiismeret furdalással, hiszen kicsit elhanyagoltam Renét, jól ott hagytam egyedül. De nem sokáig járt ezen az eszem, izgalommal töltött el, hogy holnap megcsinálhatjuk a tervet és ami még ennél is fontosabb: újra láthatom Ericet...

12 megjegyzés:

  1. Szia!
    Háhá, első komi:$

    Én belépnék a "Verjük meg Renét" klubba :'D Egyre jobban és jobban gyűlölöm a srácot.. ez-ez felfoghatatlan :O Már, Wandából is kezd elegem lenni..hogy miét? Mit művel ez a lány? Felejtse már el Renét a sutyiba, és menjen vissza Popular-hoz... Ne azon agyalgasson, hogy milyen jó lesz megszívatni..(oké,reggel van még, de remélem jól értelmeztem,hogy itt fogják Ericet megszívatni.) Javíts, ha tévedek :$ :))
    Na mind1...
    Várom a következő fejezetet :)
    Üdv: Vanity

    VálaszTörlés
  2. Sziaaa!! :D
    Jelentkeznék a "Verjük szét Renét" klubba, tagsági díj? :D
    Ez olyan jó kis fejezet lett. *.*
    Tom milyen bölcs ember. *.*
    Hááh, René, most Wanda nem veled volt elfoglalva. :D Jó ez gonosz volt, mindegy. Örülök, hogy végre kibékültek. Annyira olvasnám már Eric meglepetését és azt, hogy mit terveltek ki Wandáék. Áááh, nem tudok várni. Nem, nem, nem ez lehetetlen!! (bocsi :D)
    Olyan jó lett. *.* Amúgy nem tudom miért, de van egy olyan érzésem, hogy Eric is ott lesz a fesztiválon. Rémképek jelennek meg előttem :O:P
    Nagyon-nagyon-nagyon várom az év utolsó fejezetét. :P
    Ezer+1 csóóók: Sziszaa <333

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Én is belépnék a 'Verjük meg René'-t klubba! :D
    De legalább most nem vele volt elfoglalva Wanda,hanem Eric-kel,és végre kibékültek,ez már nekem is hiányzott! :)
    Mért van az az érzésem,hogy köze lesz Eric meglepetésének,a szívatáshoz? Javíts ki ha nem így lesz,mert ezek a kétségek teljesen kikészítenek! :P
    Egyébként szuper fejezet lett,és már nagyon várom az év utolsó fejezetét(csak mért van olyan rossz érzésem a résszel kapcsolatban,remélem nem lesz olyan hatalmas nagy vita a szerelmes pár között emiatt)! :)
    Üdv:Viki

    VálaszTörlés
  4. Ezt mindenkinek írom csajok:
    Köszi szépen a komikat, örülök, hogy tetszett és már mindannyian sejtetek valamit valaki nagyon-nagyon közel jár az igazsághoz! :) Sőt gyakorlatilag telitalálat... :D De azt nem mondom meg kinek, mert mindenkinek van egy kis köze hozzá.
    Akkor már 3-an vagytok a klubban. ;)
    Írom a fejezetet, okés?
    Puszi: Anna Love ♥

    VálaszTörlés
  5. Na végre itt vagyok :D
    Igen szeritnem is ott lesz Eric, tuti lesz valami, valami gáz, szarul sül el (oké ilyen hogy sülhetne el JÓL? sehogy) szóval lesz veszekdés, szomorú rész, megkönnyezem érzem.
    Lehetek a "Verjük-szét-Renét" klub alapító tagja? Én találtam ki xDXD MAjd jól megölöm. Komolyan írj bele addig a történetbe, hogy MEGÖLÖM! De valami brutál véres halált találj ki. Még mindig támogatom a Freddies ötletemet xD Vállalom Freddie szerepét, álmában kinyírom MUHAHAHAHAAAA
    A rész...... iiiimádom. Nagyon jó lett. Komolyan. Jajj kibékültek VÉGRE. NA nagyon kiváncsi vagyok egyre jobban az ajándékra wááá.
    Jajjjjjj félek a résztől xD tudom h gáz lesz :(
    Vároma részt
    Puszi
    Becksie♥

    VálaszTörlés
  6. Köszi Becksie, örülök, hogy tetszett!
    Nyugodtan lehetsz az alapító tag... :D Tényleg te találtad ki, és én is nem is szeretnék belépni, szóval... :D
    Nem brutális véres halált szántam neki. Valami más, majd meglátod! ;)
    Gáz lesz... :/
    Írom őket!
    Puszi: Anna Love ♥

    VálaszTörlés
  7. Uristen akkor meghal? Muhahaaaaaa. És miért nem szeretnél belépni? :D

    VálaszTörlés
  8. Nem hal meg... :)
    Nekem sem a szívem csücske René, de valamiért szimpatikus.
    Az SzJG-ben is azokat a részeket szeretem, amikor Cortez nem szól hozzá Renihez, meg folyton beszólogat neki. Furcsa vagyok, ugye? Nem azért szimpatikus, mert ilyeneket csinál, csak valahogy maga a srác. Renének is megvannak a maga jó tulajdonságai: 1.) Wandával mindig is rendes! Ez főleg az előző részben nyílvánul meg... Amikor írtam a csók előtti sorokat, annyira elképzeltem azt, ahogy mondja a lánynak a burkolt vallomását és akkor majdnem elsírtam magam, úgy sajnáltam, hogy nem lehetnek együtt Wandával. 2.) Még az évad elején, amikor a kishúgával beszélgettek, akkor annyira aranyosnak találtam... 3.) Azt hiszem nekem az is közre játszik, hogy akit Renének képzelek el (Scott Mechlowicz) egyik kedvenc színészem, és az egyik filmében egyszer elmosolyodott és az a mosoly folyamatosan a szemem előtt lebeg, mikor írom pl.: René halványan elmosolyodott, majd megsimogatta a lány fejét. (Jó lehet, hogy nincs ilyen mondat a történetben, de például ilyenkor...)
    Remélem értelmesen írtam, mert kicsit össze-visszának érzem, de azért a lényeg remélem kivehető... :D

    VálaszTörlés
  9. Szia!
    Nagyon jó lett! Mint mindig. :D
    Kíváncsi vagyok a folytatásra!
    Én nem lépnék be a "Verjük-szét-Renét" klubba. Nem kedvelem Renét, de megverni azért nem akarom. Nem vagyok erőszakos típus. Elég ha hazamegy vagy csak elutazik és nem jön vissza. :P
    Várom a következő fejezetet!
    Üdv
    Zoey

    VálaszTörlés
  10. Köszi, nagyon örülök, hogy tetszett!
    Végre valaki... :D Hát én sem szeretném szét verni Renét. Mondjuk én erőszakos típus vagyok. :)
    Igen, lehet, hogy el kéne utazni, valahova jó messzire... ;)

    VálaszTörlés
  11. Sziia :D

    Verjük szét René-t! - klub? Benne vagyok :P

    Nekem ez a rész különösen tetszett.... de nem tudom miért :o

    Nem igazán tudok most mit írni, de várom már a következőket :)
    Puszii: Dorothea K. ♥

    VálaszTörlés
  12. A klubbot Becksie alapította, már elég sokan vagytok... :D
    Igen ez a rész nekem is valahogy nagyon tetszett és örülök, hogy neked is! ;)
    Jönnek majd az év utolsó fejezetei!
    Puszi: Anna Love ♥

    VálaszTörlés