2011. december 28., szerda

20.rész - Az elvarázsolt Wanda

Sziasztok! :)
Huha! Micsoda kommentek! :D
Mindnek nagyon örültem! :)
Szóval, most egy elég hosszú fejezetet hoztam, egyszerűen nem bírtam leállni az írással, annyira fel vagyok pörögve!
Akik eddig szét akarták verni Renét, most nem tudom mit fognak csinálni... De azt be kell vallani, a teának nagyon durva hatása van!
Na jó, nem húzom tovább olvassátok! :)
Puszi: Anna Love ♥


Wanda teljesen K.O volt. Látszott rajta, hogy nincs jól. Útközben el is aludt. Lehet, hogy tegnap azt hitte sokáig aludt, de nem. És azt hiszem nem is tud róla, milyen volt a tegnapi éjszakája...
Óvatosan vittem be a házukba és lefektettem a nagy franciaágyra. Nem hagytam magára, amíg aludt, kimentem tévét nézni. Kétszer voltam a házukban: mikor elvittem a tea receptjét és tegnap este, de sötét volt mindkétszer és nem láttam semmit. Most viszont alaposan körülnéztem. Tudok róla, hogy eredetileg Eric régi barátnőjével, Mollyval élt itt, de Wanda "kitúrta". Nem tudom ez mennyire igaz, én ezt hallottam.
-René!-hallottam lentről, miközben odafent a fényképeiket nézegettem.
Azonnal lerohantam, a lány amint beléptem, felém nyújtott egy telefont.
-Hívd fel Ericet!-mondta álmosan.
-Mi? Én?-értetlenkedtem, mire bólintott és a kezembe adta a már csengő mobilt.
A fülemhez tartottam, fogalmam sincs, mit mondjak neki...
-Halló?-szólt bele a popsztár, én vissza akartam adni Wandának a készület, de elaludt.
-A fenébe már!-mondtam idegesen.
-René? Te vagy az?-kérdezte Eric, a hangjában pedig elfojtott dühöt éreztem.
-Igen, én...-feleltem.-De ezt nem hiszem el! Wanda, kelj már fel!-piszkáltam a lányt, de csak a másik oldalára fordult és aludt tovább.
-Mi van Wandával?-szólt újra Eric, mostmár kicsit kétségbeesetten.
Kimentem a szobából és a kanapéra ültem. Azt hiszem, most beszélgethetek Mr.Popular-ral, és én ettől annyira boldog leszek!
-Mostmár semmi...-sóhajtottam.-Agyrázkódása volt.
-Mi a fenét csináltál vele???
-Most kivételesen nem én voltam, képzeld!-mondtam cinikusan.-Suliban volt és engem hívott, hogy menjek érte, mert összetörte magát.
Ezek után a popsztár hallgatott. Azt hiszem gondolkodott, de aztán rájöttem, hogy most kotyogtam ki Wanda titkát:
-Elmondta neked Markot?-kérdezte dühösen a srác.
Jézusom! Ezt nem hiszem el! Miért nem tudom befogni azt a hatalmas számat? Megígértem a lánynak és nem telt el 2 óra, már is elmondtam! Ezek után már nem tehettem mást, csak elmondtam barátjának az igazat.
-Igen, Wanda elmondta!
Hallottam, ahogy nagyot sóhajt.
-Rendben, de akkor tudod, hogy ezt titokban kell tartanod?
-Persze!-feleltem, mintha nem tudnám. Ez a minimum, miután véletlenül elmondtam...
-Akkor áruld már el!-szólalt meg újra.-Mit csináltatok tegnap? Mert a tudom, hogy a barátnőm hazudott, soha nem szokott, de tegnap mégis megtette...
Ezen muszáj volt elmosolyodnom. Miattam hazudott Ericnek, mert megkértem rá. Annyira imádom ezt a lány! De várjunk miről hazudott? Arról, hogy mikor a tervünkről beszéltünk vagy az estéről? Mondjuk nem valószínű, hogy emlékszik bármire is... De tegnap volt életem legszebb estéje!

Tegnap este...

Óvatosan belestem a szobába, ahol Wanda már aludt. A szekrényére helyezett bögrébe lestem és elmosolyodtam. Megitta a teát... A varázslatnak pedig hamarosan hatnia kell. Leültem mellé az ágyra és vártam. Nem kellett sokáig várnom, hiszen kb 2 perc múlva a lány felült az ágyban.
-Te vagy az René?-kérdezte kábultan, mire bólintottam.-Nem vagyok magamnál.-mondta.-Megint ittam abból a hülye teából, nem tudom, hogy került ide, de borzasztó, megint nem fogok semmire emlékezni.
Láttam, hogy majdnem elsírja magát. Ezen kicsit meglepődtem, nem tudtam, hogy ennek ilyen hatása is van, eddig csak a teljesen kiütős fajtájával találkoztam, nem is gondoltam volna, ha mást rakok bele, akkor a hatása is más. Felálltam és megfogtam a kezét.
-Semmi baj...-mosolyogtam.-Gyere, szellőztesd ki a fejed egy kicsit!-húztam fel az ágyról.
Ráadtam egy pulcsit, mert reszketett. Kiléptünk az ajtón, és amíg én bezártam, folyamatosan engem bámult és azt hiszem gondolkodott. Visszaadtam neki a kulcsokat, mire olyat csinált, amin én magam is meglepődtem. Zsebre tette, majd megfogta a kezem és rákulcsolta az ujjait. Ahogy rám nézett, olyan ellenállhatatlanul gyönyörűek voltak a szemei.
A lámpák fényében indultunk el. Esténként egyre hidegebb van, ahogy vége lett a nyárnak, a szeptember meghozta a hideget Svédországba. A lány reszketett, kezei jéghidegek voltak, amiket csak az én meleg ujjaim tartottak életben. Sokáig némán sétáltunk, mikor Wanda egyszercsak megállt. Érdeklődve néztem rá, reméltem, hogy semmi baja nincs már.
-Mi bajod van Erickel?-kérdezte hirtelen.
Kérdése meglepett, nem is tudtam mit válaszolni így hirtelenjében. Elgondolkodtatott.
-Igazából...-indultam meg újra és a lány követett.-Nem tudom. Egyszerűen idegesít, ahogy veled viselkedik. Annyira nem törődöm hozzáállása van. Észrevetted, mikor nálam voltál, soha nem hívott? Nekem ez azért fura volt...
-Nem azért ne hívott akkor, mert nem érdekelte mi van velem. Én kértem meg...-súgta Wanda, én pedig meglepődtem.
-De miért?-tértem le az útról és egyenesen a tengerpartra mentünk. Ott leültünk a homokba és a lány mindent elmagyarázott:
-Tudod, amikor először, illetve másodszor találkoztunk a lakásodban, akkor nagyon szemétnek tartottalak. Volt egy beszólásod, amit kicsit zokon vettem. És aztán hazamentem és mindent elmondtam Ericnek, hogy találkoztam veled és hogy mennyire bunkó vagy meg minden. És akkor mondta azt mondta a popsztár, hogy ti már ismeritek egymást... Elmesélte, hogy jóban voltatok, egészen az eredményhirdetésig, mert akkor feltettek neki egy kérdést, amire nem tudott válaszolni és akkor odamentél hozzá és szépen elküldted melegebb tájakra. Ő pedig azt mondta, hogy nem akart rosszat neked, sőt örült, hogy volt ott valakije, és ebből én azt szűrtem le, hogy nem tudsz veszíteni. Aztán amikor a parkba hívtalak, azért voltam veled, hogy megtanítsalak veszteni. De egyszer felbukkant Eric és akkor teljesen pánikba estem, mert nem tudott erről az akciómról. Ezt pedig úgy oldottam meg, hogy hazaküldtem, de elfeledkeztem róla... Szerencsém volt, hiszen amikor hazaért, egyből el is aludt, szóval nem tudta meg, hogy mikor mentem haza. Minden rendben is lett volna, ha a hülye fotósok nem kapnak le minket, mikor éppen megöleltél. És megjelentették az újságban a képet, erre Eric begurult és ott akart hagyni, de megmagyarázhattam neki a dolgokat és így beleegyezett. Próbáltam segíteni rajtad, még Heni is a segítségemre volt! Aztán összevesztünk Erickel és annyira közel kerültem hozzád, hogy úgy éreztem, te vagy az egyetlen, akihez mehetek. Segítettél is megmentetted az életem azzal, hogy a kórházba vittél. Bevallom kicsit csalódott voltam, amiért Eric nem jött el, pedig megígérte nekem, hogy ott lesz, ha felébredek. De ott volt és akkor minden rendbe jött.
Wanda percekig csak mondta, mondta és mondta... Elmondott mindent, teljesen képbe voltam. Hihetetlenül rendes velem, hogy próbált segíteni, de ezen nem lehet, én ilyen vagyok!
-Valami igazság szérum is volt ebben a teában?-kérdezte, majd mindketten elnevettük magunkat. Olyan jó ízűen nevettünk, mint szerintem még soha. Wanda nagyot sóhajtott és a vállamra hajtotta homlokát.
-Nagyon jó barát vagy, tudod?-kérdezte, miközben a homokkal játszadozott és rajtam pihentette a fejét.
-Mostmár igen...-simogattam meg a haját.
Nem akartam ezt a szép pillanatot megszakítani, de muszáj volt, mert én is fázni kezdtem és már nagyon késő volt. Ráadásul Wandának holnap iskola van, nem hagyhatom, hogy fáradtan menjen suliba.
-Gyere!-álltam fel.-Holnap fáradt leszel!
Wanda viszont nem engedte, hogy menjek, egyszerűen visszahúzott és a homokba estem. Elnevettem magam és hanyatt fekve bámultam a csillagokat. Egyszercsak Wanda jelent meg felettem mosolyogva.
-Olyan sokat teszel értem...-mondta, miközben a hasamra ült.-Miért? Én semmi olyat nem tettem veled, amiért ezt érdemlem.-jó közel hajolt hozzám és a mosolyogva fürkészte a tekintetem.
-Már azért megérdemled, amiért élsz...-súgtam. Ez amolyan burkolt szerelmi vallomásnak is felfogható. Wanda elmorzsolt egy könnycseppet, majd olyan közel hajolt hozzám, hogy összeért az orrunk.
-Köszönöm!-lehelt egy apró csókot az ajkamra.
Ekkor történt valami, de nem tudom mi. Egyszerűen odahúztam magamhoz a lányt és tovább csókoltam. Nem utasított vissza... Azt hiszem abban a pillanatban mindketten elfelejtettük Ericet, kizártuk a külvilág zavaró dolgait. Csak mi ketten voltunk. Biztos voltam benne, hogy erre a gyönyörű pillanatra Wanda holnap már nem is fog emlékezni. Azt kívántam: soha ne legyen vége, ám egy hideg hullám szétválasztott minket.
A lány nevetve felsikított és ezek után mosolyogva, de álmosan nézett rám. Eldőlt és megfogta a kezemet. Én is mellédőltem és adtam egy puszit a homlokára.
-Jó éjszakát!-suttogtam, majd lehunyta a szemét és szerintem abban a pillanatban el is aludt.
Egyideig néztem a lányt, majd én is becsuktam a szemem és pár perc múlva már az igazak álmát aludtam, Stockholm egyik gyönyörű tengerparján, egy gyönyörű napon, egy gyönyörű lánnyal...

Hű, erre így újra visszagondolni... Furcsa. Wanda ezt nem gonoszságból tette Erickel, hanem mert nem volt magánál. Ezt nevezik csalásnak, de szerintem ha a lány nem emlékszik rá, én pedig nem szólok semmit, akkor ez senkinek sem fáj.
-René? Itt vagy?-kérdezte Eric.
-Mennem kell, sajnálom!-tettem le a telefont és bementem Wandához, hogy megnézzem jól van-e már...

11 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon jó lett!
    Úgy látszik mégis van előnye, hogy ilyenkor is gépezek. :P
    Jobb is hogy Wanda nem emlékszik. Bár van egy olyan érzésem, hogy emlékezni fog, igazam van? :P
    Kíváncsi vagyok a folytatásra!
    Várom a következő fejezetet!
    Üdv
    Zoey

    VálaszTörlés
  2. Köszi Zoey, örülök, hogy tetszett! :)
    Kicsit meglepődtem: '1 megjegyzés' Úristen! Ki van fent még rajtam kívül ilyenkor? Hát te... :D
    Nem tudom, az az igazság, nem terveztem, hogy emlékezni fog rá. :/ Már mint kicsit mást terveztem. De mindegy!
    A következővel még bajban vagyok, nem tudom mikor tudom hozni, de igyekszem! :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!

    Na jó, ez gonosz húzás volt tőled :D Már én is csatlakozom ahhoz a kis csoporthoz, hogy verjük meg Renét :$ Eddig sem kedveltem, de most már végképp nem fogom megkedvelni... Hjaj.. Eric, hol a fenében vagy?! :D Azonnal húzzál vissza Svédországba, és lásd el René baját.. mert nem leszünk így jóba -.- :DDD
    Én is remélem, hogy emlékezni fog... :))
    Tudunk várni a fejezetre ;) De azért siess :P
    Üdv: Vanity

    VálaszTörlés
  4. Sziia :D

    Ne haragudj, hogy nem írtam eddig :) Az előző fejeztetek olyan gyorsan jöttek, hogy alig bírtam követni őket :D

    Áá..ez a rész nagyon tetszett :D Ugyanakkor a végénél már meglepődöttem olvastam a "Tegnap este..." részt :O
    Eddig én is utáltam Renét....de szerintem ez most sem nagyon fog változni...kíváncsi vagyok mi lesz Eric reakciója az 'új' Wanda miatt :P

    A tea hatása pedig...utálom Renét, amiért ezt kihasználja -.-

    Jaj, de várom már hogy Eric visszajöjjön :D

    Az előző fejezetekre meg nem tudok mást mondani, csak azt, hogy szuperek lettek :D

    Puszi: Dorothea K. ♥

    VálaszTörlés
  5. @Vanity: Szerintem alakítani kéne egy verjük szét Renét csoportot elég sokan lennétek... :D
    Eric nem mehet haza, még mindig majd a következőben megtudjátok miért.
    Most jöttem rá, hogy szerda van, tisztára abban a hitben éltem, hogy ma csütörtök van! :D Akkor holnap hozom az újat! ;)

    @Dorothea: Nem haragszom, most annyira benne voltam az írásban, hogy nem lehetett leállítani... :) Hát úgy néz ki már mindenki utálja Renét. :D Csak Wanda nem... ő meg van róla győződve, hogy csak segíteni akar neki.
    Én meg épp ellenkezőleg nem várom, hogy Eric viszamenjen, de ezt csak én tudom miért... :/
    Örülök, hogy tetszettek! ;)

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Én esküszöm tényleg szétverem René-t!! :D
    Nem is rossz ötlet egy 'verjük szét René' csoportot,biztos,hogy sokan lennénk benne! :)
    Nagyon szemét húzás volt tőle,hogy kihasználja Wanda elvarázsolt állapotát(bár megjegyezném Eric is ezt tette,csak őt nem hátsó szándék vezérelte!) :D
    Remélem hamar visszahozza azt a szép hátsó felét Eric,mert itt még nagy gondok lesznek ebből,ha René így folytatja! :D Huhh de utálom... :P
    Egyébként összességében nagyon tetszett ez a fejezet,remélem hamar hozod a következőt! :)
    Üdv:Viki

    VálaszTörlés
  7. Szia! :)
    Azt hiszem, hogy eddig egyszer vagy kétszer írtam, de mostantól próbálok rendszeresen. :)
    Ahogy megemlítetted a Szent Johanna gimi c. könyvet, rá is kerestem, a neten beleolvastam és egyszerűen imádom! :) Ha függő leszek, az a te hibád. >.< :D
    Szóval a fejezet: nagyon-nagyon tetszett, René eddig sem volt a szívem csücske, de most... ha lehet, belépnék a "Verjük szét René-t" csoportba, szívesen segítek. :D
    Eric is.. tényleg siethetne haza, és akkor René talán nem nyomulna ennyire, vagy legalább helyre tehetné a francia srácot. Én a helyében már rég otthon lennék, oké, hogy nem teheti, de akkor is... :D
    Összegezve nagyon jó, sőt szuper lett a fejezet! :)
    Remélem mihamarabb olvashatjuk a következőt! :P
    Várom már nagyon!
    Csóóók: Sziszaa <3333

    VálaszTörlés
  8. Na végre gépnél, és jöhet a komiiii :D
    Bepötyögtem telón és erre nem küldi el érted --" azt hittem h kidobom a galaxy minim xd
    NA de a részhez térve:
    Iiiiimádom <3 De tényleg!
    És igen René meghal. Szétverem, és nem él tovább. BElemegyek a részbe, és rejtélyes módon elhalálozik... ÉN ÖLÖM MEG muhuhahaaa
    Mondom embeeeeer ha ez kiutudódik, mármint ami a tea hatásakor történt. Eric balhét rendez. Wanda kórházba kerül, majd a végén belehal, vagy Eric öngyilkod lesz... már ilyenek jutnak eszembe LÁTOD? xD
    Ez René hibája lesz és akkor mondjuk úgy hal meg, mint a rémálom az elm utcában c filmben xd Vagyis jön Freddie és megöli az álmában MUHAHAHAHAHAAAA
    *ördögivigyor*
    Wáááá olyan kiváncsi vagyok Eric meglepeijére *-*
    A réééééész.......

    hogy is mondjam
    öööööööööö
    (ne haragudj rám, majd megszokod hogy ilyen bolond vagyok :DDD ilyen komikat fogsz kapni xd)
    ROHADT JÓÓÓ LETT
    komolyan wáááá *-*
    jujjj olyan de olyan. IMÁDTAM
    siess a résszel!
    mikorra várható?
    Renét megfogod ölni? xD
    puszi
    Becksie

    VálaszTörlés
  9. Uristen most felvételizel? úúú :/ sok sikert. én tavaly felvételiztem. az írásbelim elszúrtam úúúú 67 pontom lett. azt hittem nem vesznek fel, de az angol szóbelim max pontos lett és ideiglenesbe voltam 27. majd mikor látom a nevem a véglegesbe. akkorár sikítottam :D
    Szóval szerintem ne aggódj annyira., Tudom hogy szörnyű, mikor láttam h milyen rossz lett eléggé kibuktam.
    Szóval sooook sosksok szerencsét kívánok hozzá :D
    Amúgy megkérdezhetem milyen suliba jelentkeztél? :DD
    puszii

    VálaszTörlés
  10. amúgy ne haragudj a komment kitöréseim miatt, eleve sokat beszélek, ez nálam ilyen sajátosság xd Ha lehetne mindig beszélek. ÉS NAGYON gyorsan beszélek, már nagyon hadarok. Mindig mondják, h Lassíts már rebeka xd mondom jójójójó xd főleg mikor belendülök... xd

    VálaszTörlés
  11. @Viki: Nagyon örülök, hogy tetszett! Mostmár sok a jelenkező azt hiszem megalapítom a klubot... :D

    @Sziszaa: Sajnálom, nem akartalak megfertőzni... :D De ilyen a hatása!
    Nagyon örülök, hogy tetszett! :) Sietek a következővel és szépen sorban kiderül minden... ;)

    @Becksie: Wow, 3 komment... :D Huha, René azt hiszem kezdhet félni :D Jaj, Eric meglepije! *.*
    A bolondságért soha nem haragudtam, én is tudok annyira zizi lenni... :D Következő holnap jön! Renét nem ölöm meg, de majd minden kiderül, nem akarok elárulni előre semmit! ;)
    Hát az az igazság, hogy nem parázok a SIMA felvételitől... Ugyanis tehetséggondozót is írok, ami 100x nehezebb és ha azt elszúrom, akkor tuti nem vesznek fel az álom gimibe... :/ Megkérdezheted, az egyik legerősebb kéttannyelvű gimibe szeretnék bekerülni, van esélyem, de az elmúlt években 3szoros volt a túljelentkezés és csak 70 valahány gyereket vesznek fel (ebből én nekem az 55ben benne kell lennem, mert az az angolos... :/)
    Nem zavarnak ezek, sőt inkább örülök a kitöréseidnek... :D szeretem olvasgatni őket... ;)

    VálaszTörlés