2011. december 27., kedd

19.rész - Egy furcsa nap...

Hello!
Mondtam, hogy ezt a részt hamar hozom...
Ahhoz képest, hogy egyáltalán nem vártam, kaptam kommenteket (másoktól is! :) ) és nagyon örültem neki...
Most egy nagyon érdekes fejezet következik.
Ami az elején történik, azt majd a következő fejezetben megértitek!
Remélem tetszeni fog! :)
Puszi: Anna Love ♥
u.i.: Akinek van facebookja, annak ajánlom figyelmébe az FB oldalt. Ott mindig kiírok mindent! :)
https://www.facebook.com/pages/Anna-Love/287550614609550


Hullafáradtan dőltem az ágyamba. Annyira álmos voltam, hogy alig bírtam nyitva tartani a szemem. Az éjjeliszekrényem felé nyúltam és levettem róla a bögrémet. Megittam az összes benne lévő teát, majd visszafeküdtem. Ám csak ezek után ismertem fel az izét... A varázslatos Eric-féle teát ittam meg. Fogalmam sincs, hogy került az ágyunk mellé, talán Eric itt felejtette, vagy mit tudom én. De éreztem, hogy hat... Mivel nem volt most senki, aki a varázslat hatása alatt, hogy is mondjam: azt hiszem a piszkáljon szó a legmegfelelőbb, így nyugodtan feküdtem vissza az ágyba és elaludtam vagy egyszerűen az összes emlékemet elvette a varázslat...

Kinyitottam a szemem és érdeklődve néztem a plafonom. Ami a szokásos lila helyett most gyönyörű kék volt. Az ágyneműm is sokkal selymesebb volt, mintha csak homokban feküdtem volna. Felültem és alaposan meglepődtem, hiszen a tengerparton a homokban feküdtem. Sehol senki, egyedül voltam a parton. Azt hiszem még sem volt nyugalmas éjszakám. Ám most az eddigiektől eltérően egyáltalán nem emlékeztem semmire. Talán a túl sok tea miatt volt. Most viszont nem volt időm agyalni, hiszen amikor az órámra néztem, eszembe jutott, hogy nekem iskolában kéne lennem! Azonnal felpattantam és szerencsére nem volt messze a suli, de a Mark cuccom otthon, illetve a szekrényemben van. Hazamenni már túl késő, tehát amíg mindenki órán van, addig én szépen csendben kiszedem az álruhámat és átöltözök.
Ez a terv kivitelezhető lehetett volna, ha tudok az új szabályokról. Sikerült belopóznom a suliba, éppen a cuccomat akartam kivenni, mikor megjelent mögöttem egy kiskölyök. Éppen annyi időm volt, hogy a sapit felvegyem.
-Miért nem vagy órán?-kérdezte karba tett kézzel a kis tizedikes.
-Te mit parancsolgatsz itt nekem?-háborodtam fel.-Ki vagy te, hogy számon kéred a dolgaimat.
-Az új folyósó ügyeletes!-felelt.-És most...-vett elő egy jegyzetfüzetet.-Késésért és szemtelen viselkedés miatt az igazgatóhoz kell vigyelek!-megfogta a kezem és el kezdett rángatni.
Kisebb sokkot kaptam, nem vagyok felöltözve teljesen, ha így rángat, még el is hagyom a parókát. Szerencsémre a mosdó az igazgatói mellett volt, szóval egyszerűen kihúztam a kezem és bementem a WC-be. Abban is szerencsém volt, hogy egy kislány az ügyeletes, így nem tudott utánam jönni. Bezárkóztam a legelső fülkébe és őrült módon öltözni kezdtem. Hallottam, ahogy ajtón dörömbölt, de nem érdekelt, csak siettem, ahogy tudtam. Márcsak a sapkámat igazgattam, mikor kinyílt az ajtó. Teljesen lemerevedtem, csak álltam és hallgattam, ahogy valaki közeledik felém. Bedugott valamit a zárba, a kulcs az én oldalamon kiesett és a zár kattant. Megpróbáltam egy lehetetlen dolgot: hirtelen felhúztam magam a fülke tetejére, ám amikor át akartam ugrani a másikba, meginogtam és egy nagy puffanással értem földet a szomszédos WC-ben. Mivel ezt a tornagyakorlatot nem túl halkan hajtottam végre, az a valaki ebbe a fülkébe is benézett. Mint kiderült, az igazgató volt az...
-Mark Love, maga mit művel?-kérdezte.
Nem voltam képes válaszolni, annyira beütöttem a fejem. Nem is érdekelt semmi más, úgy hasogatott a fejem, hogy nem bírtam megmaradni. Percekig csak ültem a koszos padlón és próbáltam magamhoz térni. Észre sem vettem mi történik körülöttem, egyszercsak valaki felkapott és kivitt a mosdóból. Nem ájultam el, éreztem, ahogy végigmegyünk a folyósón. Aki vitt, az megtorpant és bement egy szobába.
-Hol a doktornő?-kérdezte a gondok (akit a hangja alapján felismertem), majd lefektetett egy ágyra.
-Ma nincs bent...-felelte a védőnő.-De én kezelésbe veszem! Mi történt?-szólt hozzám.
Szerettem volna válaszolni, de ő már a következő tünetből megállapította, hogy agyrázkódásom van. Szépen fogalmazva kidobtam a rókaprémet. A védőnő vette a dolgot, kikísért a mosdóba, addig ő telefonált. Hallottam, ahogy beszél, de nem tudtam kivel.
-Igen, Önt keresem! Szóval Mark Love nevű tanulónk az orvosi szobánkban fekszik és magát kell értesítenem, ha a fiúnak baja esik. Agyrázkódása van, kérem szépen, hogy jöjjön érte!
Ekkor már tudtam, hogy Mikával beszél, őt vállalt értem felelősséget.
-Akkor kit értesíthetek ez ügyben?-kérdezte, én pedig ebből azt tudtam leszűrni, hogy a barátnőm nem ér rá.-Rendben, azért köszönöm!-tette le.
Bejött hozzám és a fejemet fogva fordultam felé. Szédültem és úgy fájt a fejem, mint még soha. A néni óvatosan elmosolyodott.
-Jobban vagy?-érdeklődőtt. Minden erőmet összeszedtem, nagy nehezen bólintottam. Segített felállni és visszakísért az ágyhoz. Lefeküdtem, ő pedig elmagyarázta a dolgokat:
-Szóval, aki felelős érted, az jelenleg nem tud érted jönni, valamilyen elfoglaltság miatt. Kit értesíthetek?
Nagyot sóhajtottam. Tudtam, hogy ezért Eric megölne, de most nem volt más választásom. Őt nem rángathatom ide Amerikából, de a barátaimon, Mikán és a popsztáron kívül senki sem tudja, ki vagyok...
-Hadd beszéljek én!-nyújtottam a kezem, és odaadta a telefont.-Ki menne egy kicsit, lehet, hogy bonyolult beszélgetés lesz, és au!-fogtam meg a fejem, mert a fájdalom csak úgy belehasított.
A védőnő megértően bólintott és ott hagyott. Nagy nehezen beírtam a telefonszámot és három csengés után egy vidám hang szólt bele:
-Szia, mi újság?-kérdezte.
-René, figyelj!-mondtam komolyan.-Van valami amit el kell mondanom! Megígéred, hogy senkinek sem mondod el!
-Persze...-váltott komolyabb hangnembe a srác is és figyelmesen hallgatott.
Elmondtam neki mindent, hogy miután felgyújtottuk a kormányozó autóját, kitiltottak minden iskolából és a szüleimmel kitaláltuk Markot, hogy járhassak suliba. Ezt a helyet választottuk és senki sem tud róla, hogy valójában ki vagyok.
-A helyzet az, hogy agyrázkódást kaptam, és nincs aki értem tudna jönni... El tudnál kéreckedni a sulidból?
-Wanda, én délután járok iskolába!-emlékeztetett. Sok minden teljesen kiment a fejemből. René modellkedik és csak délután kell bemenniük.-Azonnal ott vagyok!-mondta sietősen és letette.
Nem tudom, hogy mit szólnak majd hozzá, ha kiderül az igazság: elmondtam a srácnak, hogy én vagyok Mark. De én úgy érzem 100%-osan megbízhatok benne.
Kb 10 perc múlva René a karjaiban vitt ki a suliból, nem voltam teljesen magamnál, vállára hajtottam a fejem és csak pihentem. Óvatosan a kocsijába rakott, miután beült, sóhajtva levettem a parókát.
-Sajnálom...-mondtam, miközben a fejemet fogtam.-Csak annyi minden történt ma, reggel nem is tudom, hogy miért, de a tengerparton ébredtem. Aztán rájöttem, hogy iskola és csak rohantam ide. Éppen öltöztem át, mikor az a kis hülye tizedikes folyósó ügyeletes megjelent, ezzel pedig mindent elrontott! Sajnálom, hogy ide rángattalak! És azt is sajnálom, hogy most egy újabb titkot sóztam rád... Túl sok ez nekem! Én vagyok Wanda meg Mark, aztán egyszer Eric barátnője, egyszer meg újra az a régi Wanda, akit az amerikai vadóc néven ismer a világ és veled találom ki a világ legnagyobb csínyét. El sem tudod képzelni milyen nehéz lehet nekem!-mondandóm végére érve elsírtam magam.
René halvány mosollyal az arcán, letörölte a könnyeim és azt mondta:
-Örökké megtartom a titkaid! Ez egy barát dolga!-óvatosan megpuszilta az arcom, majd beindította az autót és hazavitt...

12 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon jó lett! Ez és az előző is!
    Nem hiszem el, hogy megint kihagytam egy fejezetet! :(
    Kíváncsi vagyok mi lesz ebből!
    Üdv
    Zoey

    VálaszTörlés
  2. Köszi Zoey! :)
    Nem hagytad ki, én voltam a gyors...
    Érdekes lesz, ennyit elárulok! ;)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Wáó.. sikerült ismét meglepned :D
    Igen, az elején még nem állt össze a kép, de ahogy írtad, a következő fejezetből megtudjuk.. már várom :)
    Titokban reménykedtem, hogy Ericet hívja.. de helyette a nem szimpi gyereket, Renét hívta -.- :DD Nem tudom megkedvelni ezt a karaktert.. olyan negatív számomra.. nem tudom miért :( Na mindegy.. remélem lassan kikerül a képből :$
    Siess a következő fejezettel :)
    Üdv: Vanity

    VálaszTörlés
  4. Oh, örülök, hogy sikerült újabb meglepetést okoznom számodra... :D
    Igen, már írom és kiderül, érdekes lesz!
    René, hát igen... :D
    Megígérem az évad végére biztos kikerül a képből! :D
    Hozom a kövit, amint tudom!

    VálaszTörlés
  5. Sziiia :D
    Új olvasóóóóó vagyok :D
    Először egy kérdés: TE SZERETED AZ SZJG-T? Úúúúeisten *-* én imádom megvan mind az 5 része, cortez póló, karkötő, szjg börge pénztárca :DDD
    úúúúú *-*
    A karácsonyi ajándékod nagyon jóóó :D elkezdem anyuéknak majd idén adagolni, xd bár nem hiszem h addigra megírom azt a törit mivel kitalnái nagyon heéz volt, bnőmmel ebelkavarodtunk szal ki kell találni megint xd és még írjam is meg xd
    Na oké akkor:
    IMÁDOOOOOOOOM
    mewgmondom őszintén az elején nem tetszett. Mondom úúúristen hogy lehet ilyen egy csaj, komolyan ekkora hülyeséget, amiket csinál aztán tovább olvastam és... kellemeset csalódtam!
    Nagyon jól írsz, az nem kétséges :D
    Am belájkoltam az fb profilt :D
    Ez a René nekem nagyon nem tetszik, ha itt lenne elttem én szétverném. Mi volt megint a teával uristen?
    Erick húzzál már haza és beszélgessél el Wandával...
    Mert ez máááár..... SZÉTVEREM
    oké nyugi. :D
    Naaagyon várom a részt :D
    Puszi,
    Becksie

    VálaszTörlés
  6. Jézusom Becksie... :D
    A kommentedet olvasva muszáj volt elmosolyodnom.
    Örülök, hogy van egy új olvasóm! :)
    Nem, nem szeretem a SzJG-t, hanem imádom! tök jó neked, én nem kapom meg ezeket a különféle tartozékokat... :D pedig annyira szeretnék egy cortez karkötőt! *.*
    Annak is örülök, hogy kellemeset csalódtál. :) Nem te vagy az első, aki szerint jól írok, mostmár kezdem is elhinni... :)
    Renét nyugodtan szétverheted, majd megkapja a maga büntetését! ;)
    Eric pedig nem mehet haza, most nem teheti meg... sajnos! :/
    Az új részt is hamarosan hozom, valószínűleg holnap!
    Neked is puszi!
    Anna Love ♥

    VálaszTörlés
  7. Jujj az tök jó *-*
    Én ballagási pénzem felét szjgre költöttem. kaptam 43 ezret, és ebből 20 szjgre ment. első dolgom volt másnap megvenni az első 4 részt, majd augusztusig szenvedtem majd go dedikálás és ott is otthagytam 10 ezret. + 70 ft-al anya kipótolt xd ott vettem hozzá a dolgokat :D
    Szétverhetem? Biztos? Fájni fog neki :DDD
    Igen tudom h nem teheti meg de igazán haladhatna :DDD De úúúgy izgulok.
    legyen már holnap :D

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Huhh,én már semmit nem tudok leírni újdonságot,Becksie mindent leírt,és megkíméllek a hosszú soraimtól! :DD
    Csak annyit,hogy nagyon jól sikerült ez is! :)
    Én is szét fogom egyszer verni René-t! :D
    Remélem hamar hozod a következőt,nagyon kíváncsi vagyok, ,mi lesz ebből. :)
    Üdv:Viki

    VálaszTörlés
  9. @Becksie: oh igen, ez az szjg varázsa! :) már nem bírom kivárni a februárt! :D
    a fejezettel hamarosan elkészülök és juj!!! :D
    majd Vikivel meg veled elmegyünk szétverni... :D
    lesz miért izgulnod, a következő fejezet után hát lesz miért szétverned... :"D Eric pedig márcsak 5 napig van Amerikában és aztán végre megtudjátok, mi a meglepetése Wandának! :)

    @Viki: Nagyon örülök, hogy tetszett! :D
    Majd megyünk valamire René verésre, oké? :"D
    Nagyon érdekes dolgok fognak történni... nem tudom, majdnem kész vagyok a fejezettel... holnap reggel? :) holnap nem leszek, szoval reggel felteszem a részt!

    VálaszTörlés
  10. uuuuh :D nagyoooon várom :D
    igen igen az szjg. sose hittem hogy fofok ennyire szeretni könyvet.... xd

    VálaszTörlés
  11. hát én sem, de mégis... :D
    szét hát! :"D

    VálaszTörlés