2011. november 4., péntek

9.rész - Wanda a bulin

Sziasztok!
A blog még nincs hivatalosan 48 órás, de már túl vagyunk a 400-on... :D Nagyon-nagyon köszi! ;)
Ismét egy jó kis fejezettel szolgálok nektek... :)
Jó olvasást! :)
Anna Love 

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

"Egyes csalódások megráznak bennünket, egyesek pedig olyan sebet ejtenek rajtunk, hogy annak hegét egészen a sírunkig viseljük"

A 3 kérdő pillantást alig bírtam állni és közben annyira dühös voltam. Akiket eddig legjobb barátaimként kezeltem, most tették tönkre az életemet! Nem tudom a négy srác közül ki volt ez az aljas, gonosz, aki ezt kitalálta, abban biztos lehet, hogy életem végéig gyűlölni fogom. A folyosó végéről lépteket hallottam, azért mind a három fiút belöktem a WC-be és kulcsra zártam az ajtót.
-Mark!-kiabálta Eric.-Itt vagy?
Mutattam a fiúknak, hogy ne szólaljanak meg, majd kikaptam Jason kezéből az álruhámat és kimentem.
-Oh, szia! Mizu?-kérdeztem a popsztárt, miközben a falnak dőlve figyeltem a srácot.
-Ja, csak meg akartam kérdezni, hogy nem jöttök-e karaokizni?-nézett rám azokkal a gyönyörű barna szemeivel, amik miatt kicsit késve válaszoltam:
-Már gondolkoztam rajta. Lehet, hogy lemegyünk...-mosolyogtam. Eric bólintott, majd mikor eltűnt a folyosó végén, visszamentem a vécébe. A srácok éppen beszélgettek, de amint beléptem, elhallgattak.
-Figyeljetek!-vettem le újra a fejemről a sapimba ragadt parókát.-Mindent megmagyarázok...-és csak meséltem és meséltem. Hosszú percek alatt mindenre sort kerítettem, ha már őszinte vagyok.
-És így kerültem Stockholmba...-fejeztem be a mondani valómat. Az újabb kínos hallgatás után Ulrik szólalt meg először:
-Élőben még hihetetlenebb vagy, mint ahogy leírtak...
-Ugye nem árultok el?-néztem rájuk aggódóan, de miután Omar megrázta a fejét, megnyugodtam.
-Szerinted van szívünk beárulni? Tök jó, hogy ezt elmondtad nekünk, örülünk, hogy megbízol bennünk...-mosolygott kedvesen a srác.
Ha már a megbízásnál tartunk!-lettem dühös megint.-Melyik idióta állat volt az, amelyik bekente a sapimat?
-King!-felelték egyszerre a fiúk. Szétvetett a düh, Kingnek már nem ez volt az első húzása, lehet, hogy viccnek szánta, de egyáltalán nem volt az... Hirtelen felindulásból kitártam az ajtót és elindultam az udvarra.
-Wanda!-kiabáltak utánam, de nem hallottam mit mondtak. Kiléptem a teraszra és odamentem a kapu mellett ácsorgó Kevinhez és pofon vágtam.
-Te normális vagy?-ordítottam, ezzel mindenki figyelmét magamra hívva.
-Öööö, Wanda...-súgta King, de nem érdekelt.
-Tudod, teljesen elment az eszed! Hogy lehetsz ilyen szemétláda? Most ezzel tisztára leégettél! Tudom, hogy nem Markot akartad ezzel megsérteni, de azt hiszem mindkettőnket sikerült! Most végeztem veled, soha többé nem akarlak látni, az a csepp bizalom, ami kettőnk között volt, annak vége! Felőlem el is tűnhetsz, akár most rögtön, mert már nem vagy rád kíváncsi, húzz el!-kiabáltam le a fejét, majd megfordultam és beleütköztem Ericbe.
-Wanda Love?-kérdezte döbbenten. Ekkor jöttem rá, hogy most buktattam le magam. A zene is elhallgatott és mindenki engem bámult.
-Szia!-köszöntem kissé akadozva.-Eric Saade, ugye? Nagyon jó a buli! Tök jó, hogy Mark meghívott engem is, nem?-reméltem, hogy beveszik, de most nagyon szerencsém volt.
-Dehogynem!-mosolygott Mr.popular, majd átkarolta a vállam és elmentünk a teljesen összetört King mellől, akit a maradék 3 amerikai barátom kikísért a kapun és el is mentek.
-Egy karaoke?-nyújtotta a mikrofont Eric. Most, hogy nem fiú vagyok, énekelhetek lány hangon, szóval elfogadtam. A színpadra álltam és megsúgtam a dal címét a DJ-nek, aki rendelt mellém 3 táncost és 2 háttérénekest. Fura, nem tudtam, hogy itt ennyire komolyan veszik a karaokit, de belementem és elénekeltem a számot.


A műsorom alatt a srácok is kijöttek a házból és végére már a többiekkel táncoltak és tapsoltak. Nagyon boldog lettem, mert szeretek énekelni meg táncolni, de még soha nem léptem fel. Miután meghajoltunk, odamentem ahhoz a sráchoz, aki az egészet végigugrálta és megkérdeztem tőle:
-Na, milyen volt?
-Csodálatos!-csillant meg a szeme...
Ezen el kellett mosolyodnom.Ekkor Molly lépett oda hozzánk.
-Szia Wanda, örvendek!-nyújtotta a kezét.-Molly Sandén vagyok! Nagyon ügyi voltál!
-És hogy kerültél ide?-érdeklődött Eric.
-Hát, gondolom arra is magyarázatot vártok, hogy mi volt ez a kiabálás Kinggel, ugye?-húztam el a számat, de mivel mindenkitől igenlő választ kaptam, elmondtam:
-Tudjátok, Mark fent van a WC-ben, nem tud lejönni, mert King valamit olyat csinált vele, amit most nem szeretnék elmondani és hiába kérlelt, hogy hagyjam békén Kevint, nem bírtam ki, idegesített, hogy bántja a tesómat, muszáj volt leüvöltenem...
-És mi beszélhetünk vele?-kérdezte Molly, aki láthatóan bevette, amit mondtam.
-Szerintem most hagyjuk békén, azt kérte, hogy nem zavarjuk!-szólt oda Ulrik.
-Igen, azt is mondta, hogy érezzük jól magunkat, nem szeretné elrontani az esténket!-kontrázott Omar.
Megmentettek ezekkel a közbeszólásokkal és már minden arcon láttam, hogy megnyugodtak.
-Akkor folytatódjon a buli!!!-állt ki újra a színpadra Eric, aztán felém fordult.-Megtisztelsz egy dallal?
Teljesen elámultam... Eric Saade azt kérdezte tőlem, hogy énekelek-e vele, erre mit lehet válaszolni? Nagy bólogatások közepett felhúzott a színpadra és elkezdtük énekelni a Rumours-t.

3 megjegyzés:

  1. Szia! :D
    Meg kell, hogy mondjam, ez a fejezet is rettentően tetszett! :D
    Szóval... felbukkant Wanda. Ennek örülök!
    Kevin-t és a többieket már nem is fogjuk látni?
    Elképesztő, hogy ekkora hírnévre tett szert a csínytevéseivel a Love lány.
    Azért nem semmi volt a srácoktól, hogy kiálltak Wanda mellett még úgy is, hogy alig pár napja ismerik egymást.
    Nagyon jó számot választottál a karaoke-hoz, megszerettem az Eurovízió alatt. ;)
    A vége pedig, hogy Eric felhívta maga mellé énekelni a lányt, nagyon jó ötlet volt! :)
    Megszeretném kérdezni, hogy az egész történetet Wanda szemszögéből írod le, vagy lesz más szemszögből is, pl.: Eric-éből?
    Várom a folytatást! ;)
    Puszii, adadel <3

    VálaszTörlés
  2. Tegnap lusta voltam már írni, de most pótolom.
    Este azon gondolkodtam, hogy a parókán kívül nem kéne még egyéb óvintézkedést csinálni? Mármint egy 17 évesnél nem csak a hosszú haj árulkodó. Na mind1. A másik pedig, hogy ha Mark fiúruhában esett neki Kingnek csak paróka nélkül, akkor Wandának beadni magát úgyhogy ugyan abban a ruhában van, mint Mark, az nem feltűnő?
    De nagyon tetszett ez a rész is és örülök, hogy nem ugranak azonnal egymás nyakába mindent félre dobva. (Eric és Wanda)
    Hű ezt jól megírtam. Remélem azért érted mit akartam mondani. :)
    Ui. Gratulálok az 500 látogatóhoz. :)

    VálaszTörlés
  3. adadel: fú,nagyon köszi! Wanda amerikai barátai közül nem mindenki fog visszatérni,csak egy valaki,de azt nem lesz nehéz kitalálni ki... ;) A történetben talán 1-2 fejezet lesz,amiben Eric (esetleg más) szemszögéből írok. A karaokis számot pedig azért választottam, mert '.) Getter Jaani Wanda és mert a Popular után ez a kedvencem :D Sietek a folytatásaal, pusz! :)

    Dalma: :D nekem is voltak ilyen gondolataim, hogy Wanda nem öltözött át és abban a ruhában van meg minden, de hát tesók és Wanda elég fiús, szóval elképzelhető, hogy van egyforma ruhájuk. A másik kérdéseden is gondolkodtam már, tudom mire gondolsz... Mivel még mondhatni tél van a történetben, a vastag ruhák miatt nem feltűnő, de a nyár közeledtével kicsit macerás lesz... :/ De sztem akkora már mindegy lesz ;)
    És már elterveztem, hogy mi lesz Erickel és Wandával és ha jól elolvastad, akkor van egy fontos mondat az egészben... ;) Köszi én is nagyon örülök a sok látogatónak... :')

    Puszi: Anna Love ♥

    VálaszTörlés