2011. november 4., péntek

8.rész - Mark lebukik...

Hali! :)
Annyira, de annyira örülök ezeknek a kommenteknek, hogy azt ti el sem tudjátok képzelni! :')
És van netem, szóval a 8. részt most, és sztem holnap már hozom is a 9.-et!
A cím miatt meg:
Nyugi! Ez nem a végleges lebukása csak... á, nem is árulom el!
Izgi lesz és jó hosszú! ;)
 Olvassátok! :D
Anna Love ♥


"Soha, de soha nem csalódtam még ekkorát senkiben! Itt vége, elég volt..."

Feldobódva mentem suliba. Ennyire még soha nem voltam boldog! De most vannak fontosabb dolgok is... Például, amiért itt vagyok a suli. Úristen, ezt anyámék jól belémverték... Mindegy, a lényeg, hogy kicsit koncentrálnom kellene a sulira is.
Szóval kicsit próbáltam komolyabb lenni és tudtam magamon uralkodni, de sajnos ezt a többiek elrontották, mert a téma csak a pénteki Melodifestivalen volt. A teremben levágódtam a helyemre és egy picit behunytam a szemem. Próbálom kerülni a témát, próbálom kerülni a témát....
-Cső Mark! Mizu?-jelent meg mögöttem Ulrik.
-Szia, semmi különös...-feleltem.
-És a pénteki izéd?-kérdezte, de nem értettem. Leolvasta az arcomról, hogy halvány lila gőzöm nincs miről beszél.-Tudod, mikor hiába beszéltünk hozzád, csak mint valami beszivott, igen olyan voltál!
Oh, ezek szerint nekik is feltűnt. Hát ebből elég nehéz lesz kibújni. Mit is mondhatnék? Én nem szoktam hazudni, de tényleg! Mindig megmondtam, ha valamit én tettem, ha meg nem mondtam el valamit, az nem hazugság! De most nem tudok kibújni, mert időközben Omar és Jason is megjelent és érdeklődve figyeltek.
-Hát tudjátok..-kezdtem, de a telfonom megmentett. Mosolyogva néztem a kijelzőre, majd felvettem a telefont:
-Szia Eric! Mizu?-köszöntem.
-Szia Mark! Csak tudod ma lesz nálam egy buli és gondoltam meghívlak...-mondta Eric lelkesen.
Végignéztem a körülöttem álló 3 fiún. Mindhárman döbbent arccal bámultak rám, mert egyből rájöttek, milyen Ericről van szó. Mosolyogva válaszoltam a popsztárnak.
-Hát szivesen elmennék, de pár haverommal terveztünk mára valam...-mondtam volna, de Eric félbeszakított.
-Jöhetnek ők is!
-Akkor persze, ott leszünk!-raktam le a telefont és a 3 haveromra néztem.-Szerveztem programot ma estére...
-Ez az az, vagyis ez ő volt?-dadogta Jason.
Bólintottam, mire a srácok újjongani kezdtek. Azt hiszem szereztem magamnak új barátokat... Ha már a barátoknál tartunk, akkor mi lenne, ha meghívnám az otthoniakat is? Igen, ez nagyon jó ötlet! Wanda te egy zseni vagy! Ismét előkaptam a telom és tárcsáztam Kinget. Tudom, hogy náluk este van, de King mindig elérhető
-Cső Wanda!-köszönt kedvesen.-Mizu? Milyen pasinak lenni?-nevetett.
-Marha vicces kedvedben vagy...-jegyeztem meg gúnyosan.-És mit is gondoltam, meg akartalak híni titeket egy svéd híresség házibulijára... Áhh!
-Most csak szórakozol?-kérdezte King némi hatásszünet után.-A következő géppel indulunk!
-De ember holnap nektek suli van!-világosítottam fel.
-Úgyis Lounál bulizunk, szóval...-közölte lazán. Azt hiszem egy kicsit megváltozhattam, mert régen én is minden délelőtt játéktermekben lógtam, és az is ritka volt, hogy fél 10 előtt megtaláltam a sulit! Szóval mit is beszélek!
-Akkor gyertek a reptéren majd várunk! Tudod, Mark!-figyelmeztettem.
-Persze haver, na indultunk, cső!-tette le.
A fiúk megint furán néztek rám. Még nem nagyon hallottak ilyennek... Miután elmagyaráztam nekik, hogy még pár havert felszedünk, akkor egyből beleegyeztek abba, hogy elkísérnek. Hát ezek szerint jó napnak nézünk elébe...

-És ne lepődjetek meg, ha máshogy viselkedek velük, mert otthon kicsit más volt és hát értitek!-mondtam még a fiúknak, mikor beléptünk a termálba. Éppen csak bólintottak, mikor meghallottam, hogy valaki a nevemet kiabálja. Nagyot sóhajtottam és megfordultam.
-Cső Mark!-adott egy pacsit King, majd mötötte megjelent Danny, Lou és... Tom. Amint az utolsó fiút megláttam, az arcom kissé komorabb lett. Tom megállt előttem, de mielőtt bármit mondhatott volna, beszóltam neki:
-Mit keresel itt?
-Figyelj én... én...-kezdte.-Ezt nem beszélhetnénk meg négy szem közt?
Feltartottam az ujjam és a többiek felé fordultam.
-Tom, Danny, Lou, King.-mutattam az otthoni barátaimra.-Omar, Jason és Ulrik.-mutattam újdonsült barátaimra.-Ismerkedjetek meg, csak beszélnem kell Tommal!-fordultam meg, majd bementünk a fiú WC-be. Tom belökött az egyik fülkébe és kulcsra zárta. Aztán levette a sapimat és a parókámat, majd mélyen a szemembe nézett.
-Figyelj Wanda én nagyon sajnálom! Tudod, most minden miattam van, hogy itt vagy és ott kellett hagynod minket meg, hogy kormányzó kitiltott az össze suliból és fiúként kell idejárnod, figyelj én nagyon sajnálom!-sóhajtott.
-Tudod, nem feltétlenül tettél ezzel rosszat nekem, mert megismertem ezeket a nagyszerű srácokat meg Őt is...-magyaráztam.-Gondolom nem tudod kiről beszélek, de ezzel tényleg jót tettél nekem, valami olyat kaptam itt, amit eddig még soha!
Tom mosolyogva lehajtotta a fejét és láttam, hogy rázkódik a válla... Nevet? Hiába fürkésztem az arcát, nem engedte, hogy nézzem. Miután jól kiröhögte magát, felnézett és mosolyogva megkérdezte:
-Melyik srác az?
-Hogy mi?-kérdeztem döbbenten.
-Melyikbe zúgtál bele?-utalt a furcsa viselkedésemre. Ezt nem hiszem el! Ő az egyetlen, akinek ez leesik?
-Ezt inkább hagyjuk, oké?-vettem vissza a cuccaimat, majd kiviharzottam a mosdóból.
A srácok még mindig beszélgettek, igazából King azon szórakozott, hogy kigúnyolta a svéd nyelvet és idiótán utánozta, amit körülötte ezen a nyelven mondtak.Már pár szót én is értek, úgyhogy mikor odaértem, Omar hitetlen fejjel csak ennyit mondott:
-Detta är en idiot! (Ez egy idióta!)
-Milyen diót?-röhögött King.
Nevetve csak ennyi válaszoltam: 'Jag vet...' (tudom...)

Miután Kevin végre abbahagyta a nevetést, fogtunk egy taxit és elindultunk Erichez. A buli már javában folyt, mikor megérkeztünk, totál leblokkoltam. Most hallottam először énekelni élőben Ericet. A Hotter Than Fire-t énekelte, ami totál elvarázsolt. Jason rángatott vissza a jelenbe, mikor kirántott a kocsiból.
Oda bent nagyon jó volt a hangulat, mindenki táncolt, Eric a színpadon énekelt és aztán egy ismerős hang megszólított:
-Szia Mark, sziasztok!-köszönt Molly vidáman.-Örülök, hogy eljöttetek!
-Mi köszönjük a meghívást!-csókolt kezet Ulrik, mire a lány elpirult.
Érkezésünkre Mr.Popular (a neten olvastam, hogy mindenki így hívja...) is felfigyelt.
-Csáó!-adott egy pacsit.-Jó, hogy itt vagytok! Ők a haverjaid?
-Ja, igen, bocsi, szóval Omar, Ulrik, Jason, Danny, Lou, King és Tom.-mutattam be a társaságot.
-King?-nevetett Eric.-Nagyon menő csávó lehetsz!
-Az vagyok!-felelt Kevin lazán.
Erre mindenki elnevette magát. Úgy látszik ma vicces kedvében van...
-Akkor érezzétek magatokat otthon!-mondta Eric, majd visszaszaladt a színpadra.
Az amerikai barátaim rögtön elvegyültek, de az itteniek inkább velem maradtak. Témáztunk mindenféléről, csak úgy, megbeszéltük, hogy King milyen hülye és azt mondták, hogy nem tudják elképzelni, hogy valaha olyan lettem volna, mint ők. Ezt bókként fogtam fel. Kb 2 órája ment a buli, mikor minden elhallgatott és mindenki Ericre nézett.
-Karaoke!!!!-üdvöltötte a mikrofonba. Remélem a szomszédaik örülnek.
A nép elkezdett örülni, de mivel nekem nem volt kedvem énekelni, inkább hagytam és persze, mert fura lenne, ha egy fiú elkezdene szoprán hangnemben énekelni, kivéve ha az illető homokos.

Kezdett nagyon melegem lenni, ezért muszáj volt kicsit levennem a sapimat, de azt előre nem tudhattam, hogy ez nagyon rossz ötlet.... Amíg szellőzött a fejem, elszaladtam a mosdóba. Mikor visszafelé mentem, a sapimat megtaláltam a folyósón eldobva. Ez nem igaz, ki a fene piszkálja a sapim! Amint a fejembe nyomtam, megjelent a sarkon Omar, Ulrik és Jason.
-Neeee!!!!-kiabálták egyszerre. Mivel nem értettem mi ez a nagy izé, rákérdeztem.
-Az idióta 'barátaid' szerint jó poén az, ha beragasztózzák a sapkád!-felelt Jason.
Rögtön a fejemhez kaptam és prübáltam levenni a sapim, de nem sikerült.
-Várj, majd segítünk!-állt mögém Jason és egy mozdulattal letépte rólam a kalapot.
-Huh, köszi!-fordultam meg, de segítőm csak döbbenten nézett. A másik oldalamon szintén két hasonló arckifejezéssel találtam magam szembe. Furán éreztem magam... A hajam! Miért ér le a vállamig és mikor megláttam Jason kezében a sapimba ragasztott rövid, barna tincseket, majdnem elájultam...

3 megjegyzés:

  1. Szia! :D
    Húúhaaa, ez aztán nagyon jó lett! :DD
    Kicsit furcsa, hogy a fiúk csak egy buli miatt odarepültek, de az biztos, hogy velük unalmasabb lett volna. :) De gonoszak, hiszen tudták, hogy paróka van Wanda-n... ez elképesztő, nagyon kibabráltak vele. Nagyon mérges lennék a helyében. Kíváncsi vagyok a három srác reakciójára, megnéztem volna az arcukat. :P Vajon más is meglátja majd Wanda-t paróka nélkül... mondjuk Eric vagy Molly?
    Nagyon klassz lett a fejezet! A folytatást iszonyúan várom! :D
    Puszii, adadel <3

    VálaszTörlés
  2. Áhhh... meg Huhh... Bocsi most nem tudok épp kéz-láb mondatot összehozni. Nagyon jó lett. Hű de várom a következő rész. Remélem még ma olvashatom. :)

    VálaszTörlés
  3. Dalma: Még ma olvashatod! :) És örülök, hogy tetszett... ♥

    adadel: hát köszi... :) Az utolsó kérdésedre a választ már a következő fejezetben olvashatod! ;) És annyira örülök, hogy tetszik nektek! :')

    Puszi: Anna Love ♥

    VálaszTörlés