2011. november 26., szombat

25.rész - Emlékek

Sziasztok! :)
Most annyira boldog vagyok! Ahogy olvastam a kommenteket az előző fejezethez, jaj...
Annyira köszönöm!
Mindenkiben felmerült a kérdés: Miért pont California?
Ezt most olvashatjátok majd.... ;)
Puszi: Anna Love ♥
u.i.: Köszönöm a 3,500 látogatót! :')

Nem akartam nagy feltűnést kelteni, ezért annyi ruhát magamra kaptam, hogy ki sem látszottam alóla. Nem véletlenül jöttem ide... Soha nem jártam még Californiában, így történt az, hogy jól el is tévedtem. Jóval melegebb van itt, mint Svédországban, ahol ez a sok ruha még jó volt, de itt már belesültem. Kerestem egy eldugott kis helyet, megláttam egy kávézót és bementem. Hangulatos helynek tűnt, kiválasztottam azt az asztalt, ami legjobban el van rejtve és ott mindent levettem magamról. Fáradtan dőltem hátra a széken. Sok volt ez több ezer kilométer, alvás nélkül, hiszen az idegességtől nem tudtam lehunyni a szemem. Úgy érzem muszáj volt eljönnöm, kíváncsi voltam pár dologra. Megjelent mellettem a pincér, de mikor felismert, kiesett a kezéből a notesz. (Természetesen lány volt.) Remegő kézzel és nagy zöld szemekkel bámult rám. Attól féltem, hogy elsikítja magát, hogy: "Úristen! Eric Saade! Áááá....", de nem tette. Hanem elájult. Olyan nagy hanggal esett a földre, hogy pechemre mindenki felém fordult. Volt, aki az 'ezmegkicsoda', volt aki a már a megszokott 'tejóég' tekintettel nézett rám. Hallottam, ahogy pár széket már lassan el kezdtek tologatni, én pedig sebesen kiszaladtam a helyről. Minimum huszan jöhettek utánam, miközben szaladni próbáltam a tömeg elől, ami egyre csak gyűlt és gyűlt... Ennek jelen esetben nem tudok örülni, de amúgy legszívesebben minden rajongómat egyesével ölelgetném meg, készítenék vele fotót vagy adnék autogrammot, de nem most.
Gondoltam az egyik utcán ha lefordulok, talán nem követnek majd. Sietve bevettem a kanyart, majd a földre estem. Beleszaladtam valakibe. Felnézve rá nem ismertem meg, de aztán fura dolog történt. A csapat, aki eddig utánam loholt, hirtelen megtorpant előttünk és tisztelegve álltak meg, majd azt mondták:
-Jó napot kívánunk, kormányzó úr!
Kicsit megdöbbenve figyeltem ezt a jelenetet, és akkor leesett valami. Ha jól emlékszem azt olvastam, hogy Wanda a kormányzó autóját gyújtotta fel... Ez a férfi lenne az?
-Jó napot!-hajolt meg, aztán a kezét nyújtotta nekem és felsegített.-Eric Saade? Örvendek!
Meglepődve ráztam vele kezet. Ezek szerint már itt is híres vagyok? Látta, hogy meg vagyok illetődve, ezért a lányok felé fordult, és elküldte őket. A csajok két másodperc múlva már nem is voltak ott.
-Jól vagy?-fürkészte a tekintetem, mire nagyot nyelve bólintottam.-Akkor mi a bajod?
-W-w-wanda Love?-nyögtem ki ezt a két szót. A kormányzó elhúzta a száját és lehajtotta a fejét. Az hiszem most visszaidézte az égő kocsijának rémképeit.
-Ismered?-vonta fel a szemöldökét.
-Igen...-mondtam halkan.
A kormányzó elmosolyodott, majd a vállamra tette a kezét. Furcsa volt egy állam vezetőjével egymásba karolva az utcán menni, de ő tudta. Nem tudtam, hogy hova vitt, de útközben mesélt a Lexusáról, a feleségéről, a gyerekeiről és hogy milyen nagy felelősség kormányzónak lenni. Fogalmam sem volt róla, hogy ezeket miért mondta, de legalább 50 percen keresztül csak mentünk. Mikor már éreztem, hogy leesnek a lábaim, megálltunk egy ház előtt és becsengetett. A bejárati ajtóban egy középkorú hölgy jelent meg és ekkor jöttem rá, hogy ez az ember egy gondolatolvasó! Nem tudom, honnan jött rá, hogy én Wanda szüleihez jöttem, de nagyon ügyes.
-Eric!?-hülledezett Sandra.-Mit keresel itt?
Éppen mondani akartam valamit, de félbeszakítottak:
-Eltévedt és a cica is elvitte a nyelvét, vagy elhagyta, miközben egy csapat tinilány elől menekült. Értelmes mondatként is csak annyit bírt kinyögni, hogy Wanda Love, szóval gondoltam idehozom...-magyarázkodott az államfő, majd megpaskolta a vállam és lelépett.
Túl gyorsan történt minden, képtelen voltam felfogni. Megjelent, segített, magyarázott, ide hozott, majd itthagyott. Fura!
-Mi újság Eric?-invitált be a házba Wanda mamája.
Azt hiszem már ideje volt megszólalnom, így rákérdeztem a lényegre:
-Felmehetek Wanda szobájába?
Sandra kissé meglepődött a kérdésemen, de természetesen bólintott és felkísért az emeletre. Megálltunk egy ajtó előtt. Elmosolyodtam, rögtön gondoltam, hogy ez csakis Wanda szobája lehet. Az ajtóra ragasztott: "Belépni Tilos!", "Kopogj!", "Matt! Kinyírlak, ha mégegyszer turkálsz a cuccaim közt!" feliratok biztosítottak róla.
-Menj csak!-nyomta le a kilincset az anyukája.
Beléptem. Nagyon tetszett a szobája, főleg hogy lila volt, mert az a kedvenc színem. Körbenézve muszáj volt elnevetnem magam. A nagy franciaágya feletti falon kreatívan kidíszített poszterek lógtak. Inkább nem is részletezném őket, mert a másik falon lévő képek jobban izgattak. Megállapítottam, hogy Wandának jó ízlése van, igaz, hogy egy poszter sem volt rólam, de találtam Enrique Iglesias, Avril Lavinge, Pitbull és Shannon Woodward plakátokat. Leültem a szépen letakart ágyra, majd hátradőltem. Túl nagy erővel, mert bevertem a fejem valamibe. A párnája nagyon kemény volt. Felkaptam és érdeklődve forgattam, ezáltal kiesett belőle egy érintő képernyős Samsung Galaxy Tap. Soha nem volt még ilyen a kezemben, de véletlenül bekapcsoltam. Tudom: nem szabad mások dolgai között turkálni... Csak hogy éppen ezért jöttem ide. Semmit sem tudok Wandáról, azon kívül, hogy egy vadóc és hogy egy hazug. Szeretnék róla több dolgot tudni. Nem kellett sokáig keresgélnem, hiszen találtam egy érdekes mappát: Emlékek...
Megnyitottam: tele volt képekkel, jegyzetekkel és találtam egy videót is. Ismerem ezt a számot, elsőre viszont nem tudtam, mi ez, mert nem a dal címe volt aláírva, hanem ez: "1.jegyzet" Az első jegyzetet olvasva rájöttem, hogy ez Wanda naplója...

"Ma a srácokkal nagyon vicces dolgot csináltunk! Poloskákat tettünk az ofő kocsijába. Hamar rájött, hogy én voltam, de nem igazán izgat. 2 hónap bünti. Anya elvett minden elektromos szerkezetet, még jó, hogy erről nem tudnak. Gondolkozok valami nagyon durva csínyen, ami húzós lehet, de egy próbát megér. Holnap megbeszélem a srácokkal. Annyira örülök, hogy a barátaim mellettem állnak. King, Lou és Danny... Velük marha jó ökörködni, a legtöbb balhéban benne vannak. Van egy videó: Avril Lavigne - Complicated, azt hiszem mindenki ilyennek lát minket. De ők nem ismernek. Egyetlen egy ember van, aki ismeri a másik oldalamat, és azt hiszem lassan kezd ez a felem elveszni. Az álmodózó, aranyos Wanda, aki egészen 12 éves koráig arról álmodozott, hogy majd egyszer híres táncos lesz és mindenhova utazgat, bejárja a világot. Azt hiszem, az már mind csak emlék... Írtam, hogy egyetlen ember van, aki így is ismer: Tom. Ő a leges-legjobb barátom a világon, senki sem pótolhatja! Nem tudom mi történne, ha egyszer elszakadnánk egymástól. Teljesen tönkremennék, nem tudnék mit csinálni, ő tartja bennem a lelket. Mindig próbál visszafogni, de ha ő nem lesz, akkor ki? Még ezt előre én sem tudom, de nagyon remélem ez nem következik be..."

Azt hiszem megállapíthatom, hogy Tom és Wanda legjobb barátok. Voltak... Ezek után a következő bejegyzést olvasva kicsit meglepődtem:

"Soha életemben ekkorát még nem csalódtam senkiben! Érted, senkiben! Tom, csak úgy ott hagyott egyedül, és átállt Cicababácska pártjára, mert már nem bír velem. Ezt nem hiszem el! Ez felfoghatatlan! Ezért történt az, hogy megtettem a CSÍNYt. Csupa nagybetűvel! Olyan dühös voltam, hogy ezt muszáj volt levezetnem. Ebből lett a baj. A srácokkal elmentünk és végrehajtottuk... volna a tervemet. Addig minden oké volt, hogy sikerült a benzint kiönteni meg King is kilógott, de mikor a kormányzó felesége utánajött, elkapott minket. Ekkor buktunk le. A kormányzó pedig kitiltott az összes amerikai gimiből! Ezt először nem tudtam elhinni! Nincs suli??? Ez mitől büntetés? És akkor anyáék előálltak egy hihetetlenül rossz ötlettel, de a bajt végül én kevertem magamnak. Ha két másodperccel később szólok, már nem lenne ez! Szerencsére nem vettek fel, mint Wanda Love, erre megkérdeztem, hogy: 'És a tesómat, Mark Love-t felveszik?' Persze, hogy felvették, mert anya azt kamuzta, hogy kitűnő tanuló és példás magatartású srác vagyok! És 2 óra múlva indul a gépem Stockholmba. Megyek Mikához, aki az uncsitesóm egyik barátja, nagyon fej, ő vele mindig tök jól elvagyok! Itt hagyom most ezt a szerkezetet, nehogy valaki megtalálja... Remélem lesz valami majd Svédországban. Kicsit rossz előérzetem van, de örülnék, ha nem lenne köze semmihez. Köszöntem a figyelmet! Vicces lesz ezt visszaolvasni, ha majd egyszer hazakerülök, mert ez lesz az első dolgom! Visszaolvasni ezeket és megnézni a régi képeket, amiket még a srácokkal készítettünk. Jaj, annyira fognak hiányozni! Kivétel Tom... Majd biztos meglátogathatnak. :) Na, sietek, mert apa már kint dudál. Szia!"

Wanda nem hazudott... Tényleg kitiltották mindenhonnan és azért került oda. És ezek után tényleg minden történhetett véletlenül! Hogy lehettem ennyire hülye? Olyan dolgokkal vádoltam meg, amik nem is voltak igazak! Azonnal lerohantam, el akartam búcsúzni Sandrától és Ivantól. Wanda mamája éppen felvette a csengő telefont, úgyhogy megvártam, amíg befejezi. Miután köszönt, csak hallgatott, majd hirtelen elsápadt és kiejtette a telefont a kezéből. Reflexszerűen kaptam utána, mielőtt összeesik.
-Mi történt?-kérdeztem, majd felkaptam a földről a mobilt.-Ki az?
-Stockholm, a kórházból hívom. Csak értesítem, hogy Wanda Love-t felvettük és kezeljük!-mondta az ember.
-Mi van Wandával?-kérdeztem vagy inkább ordítottam.
-Sajnos erről nem beszélhetek, ezt személyesen kell elmondani! Nem tudja véletlenül, hogy kivel volt ma reggel 10 óra és dél között?
Halál sápadtan leültem a kanapéra.
-De...-feleltem, miközben a szívem olyan szaporán vert, hogy azt hittem kiugrik a helyéről.
-Akkor azonnal szóljon neki, hogy kapkodja a lábait, mert csak ő segíthet a lányon!-mondta szigorúan.
Meg sem vártam, hogy köszönjön, felpattantam és azonnal kirohantam...

11 megjegyzés:

  1. Szia!Húúú,ez nagyon jó lett!Izgalmas,így Eric szemszögéből.Remélem időben odaér a kórházba!Nagyon várom a kövit!:-)

    VálaszTörlés
  2. Szia! :)
    Wááá, ez eszméletlenül jó lett, kicsit elmaradtam a fejezetekkel, de most behoztam mindent. Nagyon forognak az események és ez nekem nagyon, nagyon tetszik! Remélem, hogy Wanda rendbe jön és nem lesz semmi baja.
    Elképesztően várom a folytatást!
    Kiss&Hug♥

    VálaszTörlés
  3. Evus: Köszi, annyira örülök, hogy tetszik! :)
    Majd kiderül a következőből... ;) Még nem tudom, mikor hozom, de hamarosan!

    adadel: Nagyon köszi! Hát igen pörögnek... ;) Majd minden kiderül!
    Puszi: Anna Love ♥

    VálaszTörlés
  4. Te jóságos ég, ez lett szerintem az eddigi legjobb rész! :) Aj, most nem tudok mást írni, még a történtek hatása alatt vagyok. Most, hogy tanuljak fizikát??? Na, mindegy megpróbálom. Ha az előzőnél nem is kerültem kórházba, majd most fogok. Nagyon várom a kövit! Dalma

    VálaszTörlés
  5. Jaj Dalma! Annyira köszi... :') Nagyon jól esik, hogy ezt mondod!
    Sok sikert a tanuláshoz.. én gyakran elkalandozok tanulás közben, elég nehéz így. :/
    Remélem azért nem kerülsz kórházban! :)
    Puszi: Anna Love ♥

    VálaszTörlés
  6. Szia!
    Jéé,beigazolódott a sejtésem Eric váratlan California-ba való utazását illetően!! :D
    Tudtam,hogy azért akart Wanda szülőhelyére menni,hogy jobban megismerje őt és a múltját. :)
    Nagyon jó lett ez a fejezet is,csak így tovább,és remélem,hogy Eric hamar visszaér,és megbeszélik Wandával a problémájukat! :)
    Nagyon várom a következőt,mint mindig! :P
    ui.:Egyébként nagyon jó lett az új design,kreatív! :)
    Üdv:Viki

    VálaszTörlés
  7. Hát Viki, te egy gondolatolvasó vagy... Mint California kormányzója. :D
    Majd minden kiderül, nagyon köszi, örülök, hogy tetszett! ;)
    És a design szerintem is nagyon jó lett! Örülök, hogy Dóri szánt megcsinált nekem. :)

    VálaszTörlés
  8. Szia!
    Fantasztikus lett!
    Már értem miért épp California... :P
    Tetszett, hogy Eric szemszögéből írtál!
    Ha jól sejtem most rohan haza. :D
    Kíváncsi vagyok a folytatásra!
    Üdv
    Zoey

    VálaszTörlés
  9. Köszi Zoey... :)
    Örülök, hogy tetszett!
    Jól sejted.
    A folytatás érdekes lesz, ha akartok fordulatot a történetben. ;)

    VálaszTörlés
  10. Sziókaa :D

    Nagyon jó volt a fejezet, mint az összes többi :)

    "Megjelent mellettem a pincér, de mikor felismert, kiesett a kezéből a notesz. (Természetesen lány volt.) Remegő kézzel és nagy zöld szemekkel bámult rám. Attól féltem, hogy elsikítja magát, hogy: "Úristen! Eric Saade! Áááá....", de nem tette. Hanem elájult. Olyan nagy hanggal esett a földre, hogy pechemre mindenki felém fordult. Volt, aki az 'ezmegkicsoda', volt aki a már a megszokott 'tejóég' tekintettel nézett rám. "
    Ezen a részen nagyot nevettem :D

    Már nagyon várom a következő fejezetet ;)
    (Bocsi, hog ilyen keveset írok)
    Puszi: Dorothea K.♥

    VálaszTörlés
  11. Nagyon köszi Dorothea! :)
    Örülök, hogy megnevettetett... :D
    Persze, hozom majd az újabbakat! ;)

    VálaszTörlés