2011. november 26., szombat

24.rész - Popsztár kerestetik...

Hello! :)
Köszönöm az előző fejezethez írt pozítiv visszajelzések, annak ellenére, hogy egy elég szomorú részről volt szó.
Most megint két szemszögből fogok írni...
Jézusom, most így utólag átgondolva ez a fejezet is elég kemény.
Nem is tudom, hogy jutnak ilyen dolgok az eszembe!
Na jó, inkább nem szaporítom a szót, olvassatok! :)
 Puszi: Anna Love ♥


"A hallgatást soha, a beszédet gyakran megbántjuk... - ez az én esetemben sajnos fordítva van."

-Két perc és ott vagyok!-mondta Molly a telefonba, majd lerakta.
Amint meghallotta szipogásom, már tudta, hogy baj van... Akár őrangyalomnak is nevezhetem, olyan barátra találtam benne, aki mindig segít, ha baj van, képes megvigasztalni életem legrosszabb pillanataiban. Mind amilyen ez a mostani. Próbáltam kicsit összeszedni magam. A tükörbe nézve megrémültem: pirosra sírt szemek, nyúzott arc, a hajam pedig olyan, mintha megtéptek volna. Lazán copfba fogtam, majd megmostam az arcom. A végeredmény így is katasztrofális lett, de most nem igazán érdekelt.
A csengő hangjára kiszaladtam. Szegény Mollyt majdnem feldöntöttem, akkora lendülettel ugrottam a nyakába. Újra könnyezni kezdtem, majd mindent egy szuszra elmeséltem a lánynak, illetve hadartam. De Molly a szófoszlányokból is megértette mondanivalómat. Eltolt magától, majd szomorúan nézett a szemembe.
-Sajnálom...-sóhajtott.-Tudnod kell Ericről, hogy ha valami miatt dühös lesz, akkor elmegy pár órára gondolkodni, de mindig visszajön.
Kicsit megnyugodtam. A lány betámogatott a házba és leültetett a kanapéra. Hiába próbált felvidítani, nem sikerült neki. Csak Eric szavai zengettek a fülemben: "Többet nem hiszek neked! Azt hazudtad..." Szavai nagyon fájtak, de igaza volt. Igaz, hogy nem mindenben, de akkor is! Hazudtam neki. Egyre nehezebben vettem levegőt, muszáj volt végigfeküdnöm a heverőn. Mindenem fájni kezdett: a fejem, a végtagjaim és a szívem...
-Wanda, jól vagy?-hallottam Molly hangját, de nagyon távolinak éreztem, pedig ott ült mellettem. Megszorítottam a kezét, majd erőtlenül nyitottam ki a szemem. Aggódó tekintettel figyelt engem. Még volt erőm kimondani:
-Nem...-majd minden sötétbe borult.


-Wanda!-ráztam meg óvatosan a kislányt.-Wanda!!!
De nem válaszolt. Pánikba esetten, kaptam a telefonomhoz és hívtam a mentőket. 5 perc múlva érkezett meg néhány mentős, addig próbáltam felkelteni a lányt, de semmi nem használt. Amíg megvizsgálták Wandát, kétségbeesetten várakoztam odakint. Fogalmam sem volt róla, hogy mit élt ma át ez a lány. Tegnap végre összejöttek Erickel és most pedig itthagyta. Összetörte a szívét... Wanda által elismételt szavak az ő szájából is nagyon durván hangzottak, Ericéből pedig még ennél is rosszabb lehetett hallani. Régen mi is veszekedtünk, akkor is sértődötten elvonult, de pár óra múlva nyugodtan jött vissza. Abban bíztam, hogy most is ez fog történni.
Kinyílt az ajtó és két mentős rohant ki, ki az udvarra. Nagyon megijedtem, mikor egy hordággyal tértek vissza. Benéztem a nappaliba, láttam, hogy sietősen teszik fel rá Wandát.
-Mi történt?-futottam az emberek után, miközben kivitték a barátnőmet.
-Azonnal kórházba kell vinnünk!-mondta sietősen, majd becsapta az autó hátsóajtaját és a mentő szirénák bekapcsoltak, a kocsi pedig gyorsan elindult.
A földre zuhantam, úgy néztem a távolódó jármű villogó fényeit. Már az is valószínűnek tűnt, hogy magamnak is kell egyet hívni: sokkot kaptam. De nem akartam most kórházba menni. Fogalmam sincs, hogy mi történt Wandával, de száz százalékig biztos voltam benne, hogy Eric miatt. Nagyon dühös lettem a popsztárra. Garantáltam ki fogom nyírni! Amint megtalálom. Ez viszont egyedül nem fog menni....

"Ezért működik a barátságunk. Én vagyok az óceán. Vad, szabad, kiszámíthatatlan. És te vagy a homok. Állandó, mozdulatlan." - Ez az idézet teljesen igaz Wandára és Tomra. Ezért is kértem meg barátját, hogy segítsen. Természetesen azonnal sietett. Elmondam neki a tervemet: először is bemegyünk a kórházba és megtudjunk, hogy mi a lány baja, majd Eric nyomába eredünk.
Meg is tettük az első lépést:
Azonnal a recepcióshoz szaladtam, amint beléptünk a kórház ajtaján.
-Elnézést! Wanda Love merre van?-kérdeztem zilálva.
A középkorú, kissé kövér nő felnézett az újságjából, és feltolta az orrára a szemüvegét.
-Ki keresi?-érdeklődött.
-Molly Sandén...-mondtam a nevem, mire a váróteremben többen felkapták a fejüket.-Mondja kérem!
-Egyenesen, jobbra a harmadik ajtó, a doktor úr éppen bentvan!-mutogatott a nő.
Bólintottam, majd Tomot magam után rántva siettem a kórterem felé. Most egyáltalán nem volt kedvem találkozni a rajongóimmal...
Megálltunk a keskeny, fa ajtó előtt. Tom bekopogott. Pár pillanat múlva egy szemüveges, fiatal fiú nyitott ajtót. Meglepődtem, ő lenne az orvos?
-Molly Sandén?-kérdezte, mire bólintottam. Beengedett bennünket. A szoba egyik sarkában feküdt Wanda egy ágyon. Mindenféle gépre rá volt kötve, de a filmekben hallható csipogások nem hasonlítottak az övéére.
Aggódva néztem a doktorra, aki kitett nekünk két széket, amikre leültünk.
-Sajnos rossz hírt kell közölnöm...-sóhajtott.-Elvégeztünk pár vizsgálatot, de azok nélkül is meg tudtuk állapítani, hogy a szívével van gond.-bökött a gépek felé.-Még soha nem láttam ilyen esetet, gyakorlatilag megszakadt a szíve. Nem szó szerint, csak képletesen. Olyan lelki trauma érhette, amit a kis szíve nem bírt el... Így történt, nem?
Bólintottam. Előre tudtam, hogy mindenképpen Erichez van köze.
-Mit tehetünk?-kérdeztem.
-Nagy valószínűséggel 24 órán belül felébred. Meg kéne keresni az illetőt, aki ezt okozta neki, és ha itt van, amikor felkel, akkor megbeszélhetik ezt az egészet...
-Igen, de ezzel csak az a gond, hogy pontosan nem tudjuk, hol van a srác.-vallottam be, de Tom félbe szakított.
-Én tudom!-odafordultam és láttam a kezében a telefonját. A kezembe nyomva elolvastam az egyik osztálytársának twittelését:
"El se hiszem! Eric Saade Californiában van! ♥"

6 megjegyzés:

  1. Szia!
    Nagyon nagyon nagyon jó lett!
    Én is sokkot kaptam olvasás közben!:P
    Californiában?! Messzebb már nem tudott menni? :P
    Molly nagyon kedves. :)
    Szörnyen kíváncsi vagyok a folytatásra!!! :D
    Nagyon várom a következő fejezetet! Ugye holnap hozod? :)
    Bocs, hogy az előzőhöz nem írtam, de nem voltam net közelben. De az is nagyon jó lett!
    Nagyon tetszik az új design is!
    Üdv
    Zoey

    VálaszTörlés
  2. Szia!
    Nagyon jó lett ez a fejezet is,de,hogy lehet itt abbahagyni????? :P
    Remélem nem lesz semmi komolyabb baja Wanda-nak,és Eric hamar vissza jön CALIFORNIA-ból! (Bár nekem van egy tippem,mért ment oda,de ezt majd a következő részek alapján kiderül,hogy igazam volt-e!)
    Nagyon várom a következő fejezetet! :)
    Üdv:Viki

    VálaszTörlés
  3. Zoey: Hát nem véletlenül ment Californiába... ;)
    Szerintem hozom holnap a folytatást, ott minden kiderül! :)

    Viki: Mindig a legjobb résznél kell abbahagyni! Ezt már megtanultam.... :D
    Van egy tippem, hogy mire gondolsz és igen, kiderül, hogy miért ment oda! :)
    Holnap hozom az újat.

    VálaszTörlés
  4. Szia! :)
    Komolyan, szerintem is elég kemény lett ez a fejezet is, mármint jó értelemben, persze. :)
    A szívem olvasás közben így vert: /\/\/\/\/\/\/\ vagyis próbálom szemléltetni, de nem megy mindegy. Olyan jó lett ez a fejezet is, és én is azt kérdezem, amit a többiek: California???? Felpofozom. :D De van egy tippem, miért ment oda, amit majd a következő fejezet vagy igazol, vagy megcáfol. :P
    Remélem Wandának nem lesz komolyabb baja, nem szeretném, ha bármi történne vele. :)
    Légyszii, holnap hozd a következő részt, nem tudok várniiii!! :)
    Pls. siess vele, különben én is lelki traumába esek! :D
    Csók: Sziszaa <3

    VálaszTörlés
  5. Califonia?????? Mi a ménkűnek ment oda? Lehet, hogy kicsit beállt a fantáziám, de fogalmam nincs, hogy mi a csodának ment oda. Nagyon, nagyon siess, mert különben én is a kórházba kerülök. :) Dalma

    VálaszTörlés
  6. Sziszaa: Hát igen, California... :) Örülök, hogy tetszett a fejezet! A többi később kiderül. ;)

    Dalma: Majd kiderül... ;)

    És mindkettőtöknek: Sietek, mert nem szeretném, ha bármelyikőtök is trumába vagy kórházba kerülne... :D

    VálaszTörlés